Тема за Борислав Димитров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Модератор Ботев

Re: За Боби Димитров: Борец против Христолов, или не?!

Мнениеот Модератор Ботев » 22 сеп 2009 22:21

182000 написа:ina4e

Кирилица и спри със заяжданията!

182000
Контакти:

Мнениеот 182000 » 22 сеп 2009 22:32

Re: Митю/Пичони vs Ботев Пловдив 1-0
Боже ,Боже ! За нищо не ставаме... Нова отсрочка до петък ! :shock: :shock: :shock: Що , бе тартори ,що бе , канари ? :roll: Какво чакате че ще се случи точно в петък :?: Нищо няма да се случи , селско-италианската мафия ще ви покаже някакви менте-мангали с италиански паспорти и ... то...

бързо си сменяш мнението

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 22 сеп 2009 22:37

182000 написа:Re: Митю/Пичони vs Ботев Пловдив 1-0
Боже ,Боже ! За нищо не ставаме... Нова отсрочка до петък ! :shock: :shock: :shock: Що , бе тартори ,що бе , канари ? :roll: Какво чакате че ще се случи точно в петък :?: Нищо няма да се случи , селско-италианската мафия ще ви покаже някакви менте-мангали с италиански паспорти и ... то...

бързо си сменяш мнението

изчезвай манго във катуна на лаута :evil:

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 22 сеп 2009 22:40

бързо си сменяш мнението

От одеве ти чета постовете и пишеш глупости.Излез от себе си,погледни се,върни се отново в себе си и си направи изводите...ако можеш! ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 сеп 2009 22:47

Трудно ще е на такъв човек. Игнор за такива потребители.

Искам да попитам само защо ми смениха заглавието на темата :) той си знае кой питам :)
ИзображениеИзображение

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 22 сеп 2009 22:48

PAPI1912 написа:

бързо си сменяш мнението

изчезвай манго във катуна на лаута :evil:

А така скарай му се ''канара'' :mrgreen:
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 22 сеп 2009 22:50

puffer написа:А така скарай му се ''канара'' :mrgreen:

Де го чукаш, де се пука... Скучно ти е във вашия форум ли? :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 сеп 2009 22:53

182000 написа:ina4e

Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 22 сеп 2009 23:03

rump_shaker написа:Пичове, искам да споделя нещо което започна да ме тревожи. Днес от сайта на Боби Димитров излезнаха полвин дузина статии, както и всеки друг ден. Всяка статия е написана в изцяло жълт стил, с грешни имена и факти, и със събития коренно различни от случващото се. Искам да доуточня, че досега нямах нищо против Боби и в него виждах единствено борец против селяка, но от известно време на сам съм на дуго мнение!

Докато аз самият досега бях по-скоро песимист, то държането на Боби започва да ме прави оптимист. Всеизвестно е че Боби съди митку за 100 000 лв. Също така е известно, че Боби обеща при реална оферта към Ботев, да оттегли иска. Да ама Боби си е правил сметката без кръчмаря. За Боби Димитров има само един вариант при който той да си оттегли иска и той е Ирен Кръстева да спечели клуба. При всякви други варианти Боби губи! Нито ще е директор нито ще има кинти!

Държанието му последните 3 дни започна да прилича на паникьосало се момченце което говори глупост след глупост. Нека само за момент си предтсавим че има нови реални собственици коит до няколко дни ще придобият акциите>Така само хипотетично! В този случай Боби остава с пръст в уста! За самият него това е недопустимо. Аз например, на негово място, бидейки левскар а не ботевист, всячески щях да искам да не се случи тази сделка!

Ако приемем купувачите за истински и възможноста да се случи тази сделка, то Боби цели с статиите си да ни настрои негативно, песемистично и всеки един час, не дни, а часове да ескалира напрежение и така да се стигне до момента в който САМИТЕ НИЕ, НЕИЗДЪРЖАЛИ НА НАПРЕЖЕНИЕТО, ДА ПРОВАЛИМ СДЛЕКАТА, ако изобщо има такава

Но поведението на Боби ме кара да си мисля че той наистина е уплашен от явно реално-случващата се сделка

Абсолютно подкрепям мнението ти и ми прави впечетление как едновременно се появиха няколко статии подписани от Бареков и от Боби Димитров написани в един и същи стил. Незнам дали това е тяхна самоинициатива или е под нечия диктовка и да очакваме ли и някаква атака от самата Ирена Кръстева. По принцип змията когато умира хапе най-лошо, а Ирена Кръстева в момента е в абсолютна немилост спрямо властта и е напълно възможно срещу нея да има и наказателни преследвания предвид огромните облаги, които получи при предходното правителство.

Върни се в “Ботев”