На живо тук:
http://plovdivderby.com/kategorija-bote ... y-com.html
Ремонт на стадион "Христо Ботев"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Представиха новият проект на ст. Хр. Ботев.
Последна промяна от DarkPsy на 05 мар 2014 11:24, променено общо 1 път.
Re: На живо-представят новият проект на ст. Хр. Ботев.
много хубаво стадионче.А какъв ще бъде капацитета му и евентуална с каква категоризации по УЕФА ще е той.
LEVSKI_FOREVER
18 777. Би следвало да се "атакува" 4-та звезда на УЕФА.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Набързо нахвърляха пресконференцията.
Направи ми впечатление, че тия хора не са дълбоко запознати с проекта и футболните разпоредби. Първото, за което се сещам в момента е, че при капацитет от 18 777 и разпоредба, че 10% от тях трябва да са за гостите, няма как клетката за гостите да е 1500-600 места. Това не се измерва на око и с думи, а трябва да е точно изчислено. Дано имат идея какво правят, и не ви хвърлят(пък и на нас, защото аз се вълнувам много от такива строежи) прах в очите!
Направи ми впечатление, че тия хора не са дълбоко запознати с проекта и футболните разпоредби. Първото, за което се сещам в момента е, че при капацитет от 18 777 и разпоредба, че 10% от тях трябва да са за гостите, няма как клетката за гостите да е 1500-600 места. Това не се измерва на око и с думи, а трябва да е точно изчислено. Дано имат идея какво правят, и не ви хвърлят(пък и на нас, защото аз се вълнувам много от такива строежи) прах в очите!
Последна промяна от MoNteSo на 05 мар 2014 11:22, променено общо 1 път.
Нали се говореше, че в новия проект местата ще са около 22 000?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Не съм чул такова нещо. По стария проект се говореше за евентуално увеличаване на капацитета, ако се наложи. Но за новия не знам да се е казвало. Малко са, но явно технически няма как да са повече. И на това сме доволни.
- Agnostic front 1912
- Контакти:
Страхотен е!

[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]
- bulgaro
- Контакти:
Капацитетът е напълно достатъчен!
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
Изглежда уникално! Обясниха за капацитета, че всичко е обвързано с Трибуна Изток, която е ограничена назад от улица Варшава.
75% от седалките ще са покрити от козирката. 600 паркоместа (ст. Васил Левски е с 300). Няма да има буферни зони!
75% от седалките ще са покрити от козирката. 600 паркоместа (ст. Васил Левски е с 300). Няма да има буферни зони!
Изборът е само един - той е жълто-черният тим.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.