ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Орнела е в Пловдив, купува Ботев

Мнениеот botev_1912 » 26 сеп 2009 23:51

Не бях пил от месеци - но сега си отворих една биричка, а като стане официално - ще си взема седмица отпуск за да се нарисувам както трябва!!!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 26 сеп 2009 23:52

Hacko1912 написа:ами има проблеми за да се повярва че е в 93 минута ... има запор на акциите, ирена си чака парите, има огромни задължения, има дело от дребнте акционери ... как се продава така не е ясно. на този етап повечето са обещания. да видим това ПЕПСИ на екипите първо, да видим новите екипи (не като тези днес), да свършат или прекратта делата, да покаже съдебна проверка по регистрите че акциите са прехвърлени ... на този етап ...

Запорът не означава, че акцииите не са собственост на Продавача. Ако Кръстева го осъди, което не знам как ще стане поради факта, че тя се отказа от сделката и това лесно се доказва - в най - лошия случай, италианците ще трябва да извадят още около 400 х евро. Ако ще вкарват по 2 - 3 милиона на година, това не са пари, които ще ги откажат от сделката. Да не говорим, че Кръстева ще склони на някакво споразумение. Това важи и за делата. Като ги знам какви гладни мишки ги водят, няма как като помиришат някой лев, да не склонят на споразумение. Толкова по този прослувут запор и тези дела, които са повече медийна дъвка. Пепси се съмнявам да видим на екипите, тъй като за България си има франчазьор. Но пак ще е някаква марка. За мен най - вероятно да е кафе Мокка.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 26 сеп 2009 23:56

Незнам ,но днес когато стъпих на стадиона и чух- ...Само тебе обичам и за тебе живея .............. иии настръхнах от кеф. Досега само разждането на детето ми ме е карало да се чувствам така.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 26 сеп 2009 23:57

висчко това звучи добре, действиятя и знаците от последната седмица са положителни, но все пак огромна част с остава на хартия и думи - хубави обещания, дано дя са верни .... само ботев

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 26 сеп 2009 23:58

Hacko1912 написа:висчко това звучи добре, действиятя и знаците от последната седмица са положителни, но все пак огромна част с остава на хартия и думи - хубави обещания, дано дя са верни .... само ботев

Само една забележка имам към теб ,пиши Ботев с голяма буква ве човече.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 27 сеп 2009 00:00

Canaries front написа:
Hacko1912 написа:висчко това звучи добре, действиятя и знаците от последната седмица са положителни, но все пак огромна част с остава на хартия и думи - хубави обещания, дано дя са верни .... само ботев

Само една забележка имам към теб ,пиши Ботев с голяма буква ве човече.

хе хе ... забележката се приема ... само Ботев и Наздарве ;)

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 27 сеп 2009 00:01

а така ;) Наздраве с пепси,мокка ,бира или там каквото ще ни бъде на фанелките :)

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 27 сеп 2009 00:03

Botevultra написа:Канар, мерси. То да има повод майна. а ние къде да пием ще намерим

Дано да приключат тази нощ. Все пак онези летят за няколко часа, именно да я свършат тази работа. Дори мача не хванаха, ама все пак дойдоха.

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 27 сеп 2009 00:07

нека и Господ ни помогне всичко да свърши благополучно,изтрадохме много,но доказахме безграничната си любов към наи-великя отбор на света!много хиляди канари по цял свят празнуват в момента и естествено цял Пловдив!Нека отбора върви нагоре,а ние феновете ще докажем безапелационно кои е номер 1 !!!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 27 сеп 2009 00:11

1912 написа:нека и Господ ни помогне всичко да свърши благополучно,изтрадохме много,но доказахме безграничната си любов към наи-великя отбор на света!много хиляди канари по цял свят празнуват в момента и естествено цял Пловдив!Нека отбора върви нагоре,а ние феновете ще докажем безапелационно кои е номер 1 !!!

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Тих бял Дунав си вълнува

Аййййй КАНАРИ

извадих си шалчето и го закачих ня видно място в хола :mrgreen:

Върни се в “Ботев”