Нефтохимик-Ботев 2:2 (FT) на "Лазур"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mazut
Контакти:

Re: Нефтохимик-Ботев на "Лазур"

Мнениеот mazut » 17 сеп 2011 21:46

Пичове,не знам какво сте гледали,ама това което видяхме на стадиона далеч не отговаря на написаното от вас.Двата отбора си бяха равностойни,нашите владееха топката повече,но нямахме много възможности.Тук говорите за дузпите,а не споменавате за напълно вратарския втори гол.Нека да не си измисляме и да възхваляваме излишно отборите,не са това което трябва да са,поне на фона на публиката на двата отбора ;)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 сеп 2011 21:55

mazut написа:Пичове,не знам какво сте гледали,ама това което видяхме на стадиона далеч не отговаря на написаното от вас.Двата отбора си бяха равностойни,нашите владееха топката повече,но нямахме много възможности.Тук говорите за дузпите,а не споменавате за напълно вратарския втори гол.Нека да не си измисляме и да възхваляваме излишно отборите,не са това което трябва да са,поне на фона на публиката на двата отбора ;)

Батка ,аз коментирам играта на нашите ! Не казвам че сте биле супер зле , и вашите момчета имаха желание но просто не им се получаваше ! Всичко беше дълги топки към Сакалиев и толкова ! А и не забравяй че все пак бяхме гости ! А гола кво да го споменаваме , не ни го е подарил съдията нали ? Сложи си ръка на съцето и кажи че имаше дузпи за вас :) Ако бутане с рамо е дузпа , то аз съм космонавт :lol:

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 17 сеп 2011 21:58

mazut написа:Пичове,не знам какво сте гледали,ама това което видяхме на стадиона далеч не отговаря на написаното от вас.Двата отбора си бяха равностойни,нашите владееха топката повече,но нямахме много възможности.Тук говорите за дузпите,а не споменавате за напълно вратарския втори гол.Нека да не си измисляме и да възхваляваме излишно отборите,не са това което трябва да са,поне на фона на публиката на двата отбора ;)

Лошото при нас е,че освен че я няма играта,започва да бяга и публиката...,то се видя днес..,миналата година бяхме три пъти повече....

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 сеп 2011 22:00

canar4e написа:

Лошото при нас е,че освен че я няма играта,започва да бяга и публиката...,то се видя днес..,миналата година бяхме три пъти повече....

Ами като стоиш и продължаваш да пишеш глупости пред компа , как да сме повече :lol:

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 сеп 2011 22:02

canar4e написа:

Ти пък :lol: в работен ден какво очакваш, отделно миналата година единствения стойностен мач беше този с Нафтата. Сега от 9 съперника само Доростол май е афиф!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Мнениеот baigeorgi » 17 сеп 2011 22:04

canar4e написа:

Ти що не отиде в Бургас да подкрепиш момчетата а само плюеш :?:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 сеп 2011 22:07

Защото това му се отдава повече :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 сеп 2011 22:08

Пичове, ама вие наистина сте гледали друг мач. На терена имаше два напълно равностойни и еднакво слаби отбора. В този си вид не са за А група. Казвам го с ръка на сърцето. Някой беше написал, че сте ни пресирали по целия терен.Ташаааак. Вашите бяха много зле във физическо отношение. При 2:1 и в психическо станаха зле. Там трябваше да ви натиснем още малко и издишахте, ама нямаше пък да бъде честно. В защита сте същите, като нас - нежни дантели плетени на една кука. Ние пък нямахме никаква халфова линия и вратар. Вие поне пазвантин имахте на вратата. Общо взето - мнооого слабички са ни двата отбора. За нийде не са в този си вид. Що се касае за "несъществуващите" според вас дузпи. Свалете жълтите очила, аз зелените си ги оставих и ви обещах, че ще пиша обективно след мача. Истината е: резонен резултат, който Нафтата лижерно предостави отбелязвайки си автогол. Смея да твърдя, че двата отбора без дузпите и автоголът ни никога нямаше да си отбележат гол. Просто не ги умеят тези неща. И друго: Този Курдов мнооого слаб. Две или три топки му сервирахме сами в краката, като дори нашия пазвантин му играеше ръченица с ръце на кръста, а туй шиле нямаше сили и топката да ритне. Тимонов - мноого слаб, Александров вече е свършил с футбола. За нашите няма смисъл тук да пиша. Ще си ги "украся" в нашия форум, но личното ми мнение - по-слаб мач от ноемврийския миналата година. Така както са тръгнали нещата и отборите ни играят зле и публиките ни ще намалят право-пропорционално на групите в, които играем. Колкото по-нагоре - толкова по-зле. Дано не съм прав.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 17 сеп 2011 22:08

za nas e toj religiq написа:
canar4e написа:

Ами като стоиш и продължаваш да пишеш глупости пред компа , как да сме повече :lol:

Ами на селски мачове не ми се ходи,миналата година бях в Бургас със 20 души приятели,сега от тази група отидоха само.................2!!!!!!И защо да ходя,ами ние 6 дена да бяхме играли ,пак нямаше да бием,то цяла България го знаеше

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 17 сеп 2011 22:13

Като привърженик на Нефтохимик трябва да призная, че равенството май си беше най-справедливия резултат. Яд ме е, че изтървахме невероятно положение в 86-та минута, но и вие можехте да отбележите в продължението на мача. Като цяло Ботев създаде впечатление за малко по-солиден отбор най-вече заради играта в средата на терена, където имате по-качествени футболисти и разигравахте по-добре. На мен ми е ясно, че нашия отбор няма много класа в тази зона и затова предпочитаме, както впрочем и в предишните мачове, основно дълги пасове и чакаме нападателите ни да свършат сами всичко. И въпреки, че владеехте по-добре топката ми се струва, че нашия отбор създаде повече опасни положения. Разочарован съм от изключително слабите ни защитници и вратар, които създадоха сами половината ви положения без да има даже сериозна преса срещу тях. Първия ви гол беше безобразно неразбирателство между вратар и защитник от което всеки хитър нападател ще се възползва. За втория гол въобще не ми се говори – щом ти вкарват подобни голове няма как да се надяваш на победа. Дузпите... съдията можеше да ги даде, можеше и да не ги даде. Струва ми се, че и при трите дузпи имаше елемент на артистизъм от страна на нападателите, но пък трябва да призная, че при първите две съдията беше много близо до ситуациите, а третата, поне на мен, ми се стори най-реална. За вашия отбор – имате някои много добри футболисти за тази група, което не е новина де, разигравате добре, но днес ако не бяха безумните изяви на нашите защита и вратар можеше и да не отбележите и май това ви е проблема – оползотворяване на превъзходството, когато го наложите /днес не мисля, че ни надиграхте, просто си личеше, че халфовете ви са по-добри/. За развитието на мача – първото полувреме равностойно с малко по-добро владение от ваша страна, но нищо сериозно. Второто определено мисля, че бяхме по-добри, но пък последните 15 минути двете защити бяха така окапали, че всяка атака и за двата отбора беше голово положение и при по-концентрирани нападатели всеки можеше да победи. В един момент ми се искаше да свърши мача, като гледах колко са неадекватни нашите отзад и как подават топката на вашите нападатели, които пък се спъваха в нея и не се възползаваха от подаръците.

Накрая – поздравления и за двата отбора, че играха за победа до последната минута. Желанието го имаме, но май и на двата отбора им липсват още доста неща, ако искат да играят в „А” група.

Поздрави за приятелите от Пловдив! Тази година беше по-малко въодушевлението, защото миналата се възраждахме и емоциите бяха в повече, но дори като рутина празника пак се получи, а това е прекрасно.
Последна промяна от pas на 17 сеп 2011 22:17, променено общо 1 път.

Върни се в “Ботев”