Черноморец Поморие - БОТЕВ 1:1 (FT) събота 17ч 4-ти кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: Черноморец Поморие - БОТЕВ събота 17ч 4-ти кръг

Мнениеот hetfield » 05 сеп 2011 09:49

Хубвао е,че се опровергаха приказките за нареден мач по оста Хубчев-Поморие.А освен нападател може би и вратар ще е нужен.За мен Армандо да допусне подобен гол е недопустимо

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 05 сеп 2011 12:32

На мен най ми е чудно, как се изсипаха един тон плюнки по всички футболисти и треньорите дори, а една дума не се каза за човека който РЕАЛНО насра мача: Армандо!!! :idea:
Човек метър и деветдесет(187см) да му вкарат гол с прехвърляне от корнера...направо си беше заспал некадърника!!!. Даже поморийци го усетиха и го бъзикаха, накрая пак замалко да го прехвърлят... С този вратар ще имаме големи проблеми в групата!

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 05 сеп 2011 15:01

sokkoban написа:На мен най ми е чудно, как се изсипаха един тон плюнки по всички футболисти и треньорите дори, а една дума не се каза за човека който РЕАЛНО насра мача: Армандо!!! :idea:
Човек метър и деветдесет(187см) да му вкарат гол с прехвърляне от корнера...направо си беше заспал некадърника!!!. Даже поморийци го усетиха и го бъзикаха, накрая пак замалко да го прехвърлят... С този вратар ще имаме големи проблеми в групата!

Кой да пуснем на негово място ве пич ? Ушатия!?! Дето няма мач без гол да не говорим ,че в оснаовата си все са вратарски неговите голове.
Армандо е железен вратар ,стига сте търсили виновник за неуспеха ,та Бакала ли не беше ,та Хубчев ли не беше ,та Атанасов,та Курдов,та Христов...бах мам му ! Шмайхел да беше на вратата пак щеше да се намери критик.
Стига вече ,чоплете си семките с възпалените езици и стига акъл по форумите!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 05 сеп 2011 16:00

trakia написа:Кой да пуснем на негово място ве пич ? Ушатия!?! Дето няма мач без гол да не говорим ,че в оснаовата си все са вратарски неговите голове.
Армандо е железен вратар

Добър вратар като цяло, но винаги прави минимум една сериозна грешка на мач, която понякога, като в Поморие, където голът си беше негов, е фатална. Това му е слабост поне от как го помня.
Предпочитам да се даде шанс на Тинков да се обиграва, вместо да се мъчи Армандо, вече е на възраст, а Тинков тепърва ще расте.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 05 сеп 2011 16:18

bulgaro написа:
trakia написа:Кой да пуснем на негово място ве пич ? Ушатия!?! Дето няма мач без гол да не говорим ,че в оснаовата си все са вратарски неговите голове.
Армандо е железен вратар

Добър вратар като цяло, но винаги прави минимум една сериозна грешка на мач, която понякога, като в Поморие, където голът си беше негов, е фатална. Това му е слабост поне от как го помня.
Предпочитам да се даде шанс на Тинков да се обиграва, вместо да се мъчи Армандо, вече е на възраст, а Тинков тепърва ще расте.

Нека да е резерва на Армандо и да расте ,ти нали си даваш сметка сега в кво положение сме ,ако го пуснат да играе и му набутат два гола ще се закрещи пак с пълно гърло за оставки и разни "афери на Бакала" ,за "некъдърността на Хубчев" и тнт.
Вратарските постове са проблем в световен мащаб! Колко лапета искат да станат вратари,а не нападатели и колко от тях успяват да бъдат добри вратари ???
Сега имаме Армандо ,който да не кажа силна приказка ала си е един от класните вратари у нас и годините много не му тежат. Поне в този пост знаете ,че играчите могат да имат дълга кариера,нека Тинков да му е резерва и когато се успокоят нещата в класирането може да се мисли да го пускат и него в някои мачове да се обиграва и да трупа опит.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 05 сеп 2011 19:07

навремето като играех в селските групи, имах един треньор който казваше: ако един отбор се оправдава с вратаря, ебем ти отбора
същата работа и с Армандо. Човека си е класа, а и е опитен. Случва се да му вкарат, наистина, може би е бил неподготвен
но да казвате Армандо е проблема, е грехота! при толкова нещастници...
аБе аз чух едно нещо днес от едни хора пред Тримона, че имало тих бойкот против треньора, де да знам

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 05 сеп 2011 19:50

izumrud написа:аБе аз чух едно нещо днес от едни хора пред Тримона, че имало тих бойкот против треньора, де да знам

В Несебър има ли Тримон ?

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 05 сеп 2011 19:58

publicimage написа:
izumrud написа:аБе аз чух едно нещо днес от едни хора пред Тримона, че имало тих бойкот против треньора, де да знам

както знаеш все някъде трябва да се изкарват пари и това определено за предпочитане е Несебър, все пак общината им има 2 милиона лева излишни на година

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 05 сеп 2011 20:02

izumrud написа:
publicimage написа:

както знаеш все някъде трябва да се изкарват пари и това определено за предпочитане е Несебър, все пак общината им има 2 милиона лева излишни на година

Това е чудесно, доста по-добра оферта от това да пускаш фитили из темите

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 06 сеп 2011 11:43

izumrud написа:навремето като играех в селските групи, имах един треньор който казваше: ако един отбор се оправдава с вратаря, ебем ти отбора
същата работа и с Армандо. Човека си е класа, а и е опитен. Случва се да му вкарат, наистина, може би е бил неподготвен
но да казвате Армандо е проблема, е грехота! при толкова нещастници...
аБе аз чух едно нещо днес от едни хора пред Тримона, че имало тих бойкот против треньора, де да знам

Ей, селският играч, какви са тези хора. Според мен не си изумрид, а разпространител на сплетни. Кой точно от футболистите бойкотира треньора? Тези номера можеха и да минат преди, но сега всеки мач се качва в тубата и всеки може да ги гледа.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Ботев”