Ботев (Пд) е най-посещаваният отбор в България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Ботев (Пд) е най-посещаваният отбор в България!

Мнениеот Месершмит » 17 юни 2011 09:07

"Това на практика е и световен рекорд.
Няма нито една друга страна по земното кълбо, където отбор от трета дивизия да е най-гледан в родината си."

http://sportline.bg/news/78796/svetoven-shamar-po-levski-i-tsska-ot-botev

Няма друга такава държава, защото няма друг отбор като Ботев. За нас е чест да си Ботевист и да подкрепяш отбора си независимо срещу кога играем.
Нашата ценностна система е различна от тази на другите отбори, за които на първо място седят пари, медали, залагания.
Красота, вяра и борба, това е нашия девиз, това е важното за нас. Медалите не са самоцел, те са резултат от ценностите, които изповядваме. ;)

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Шамар за "Левски" и ЦСКА!!!

Мнениеот Gonzi_407 » 17 юни 2011 09:14

Тема за повишаване на самочувствие! Толкова е смешна че.... как изчислиха че на последния мач имало 12 или 15 хил????? На най-хубавия мач дошли 15 хил???? Амо Левски до преди 2-3 години пълнеше националния до пръсваме! Вие кога ще съберете 40 хил?????
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 юни 2011 09:16

Авторът нека да ми обясни как така през 2005-2006 Наполи играеше в Серия "C", на мачовете им присъстваха по 60000 души. И после да не казва, че "Ботев" били нещо като парадокс. Това, което тогава се случваше тогава с "Наполи", беше изумително. Сега отборът си е в Серия "А" и е нормално стадионът му да се пълни до откат.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 17 юни 2011 09:57

Тема за повишаване на самочувствие! Толкова е смешна че.... как изчислиха че на последния мач имало 12 или 15 хил????? На най-хубавия мач дошли 15 хил???? Амо Левски до преди 2-3 години пълнеше националния до пръсваме! Вие кога ще съберете 40 хил?????

значи не си спомням тези 40 000 но да речем че е така . И Ботев е събирал толкова но преди много много години. Само че не сте разбрали посланието на темата. Тя не е за възхвала на Ботев а да провокира феновете на двата гранда. Никой , ама никой неможе да отрече че Левски и ЦСКА имат най-много фенове в БГ. Само на 5км. извън Пловдив всичко е Левски или ЦСКА . Въпроса е че феновете на тези отбори имат само претенции а като стане въпрос да се ходи на стадиона -нищо. То неможе да пълниш стадионите само като играе Барселона щото така не се разбира на кой отбор си фен всъщност.Разбира се че сме в пъти по-малко но колко щяхте да сте вие след 10 годишно "управление" на човек като христолов( то това държавата нямаше да го разреши де ) , или пък колко щяхте да сте ако играехте в "В" група (то и това нямаше да разреши държавата както всъщност се случва).

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 17 юни 2011 11:24

Аз няма да правя сравнения по посещаемост.Класацията и догодина ще е същата, ако не и по - стресираща.
Просто ще повторя това, което е написал тук някой преди мен и ТАМ разликата между нас и останалите.
Ние не питаме С КОЙ играе Ботев, а КОГА играе.В това простичко изречение е разковничето ОБИЧАШ ЛИ отбора си или не.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 17 юни 2011 11:30

Нека се правят сравнения, но моля ви, давайте точната цифра от продадените билети, а не да се закръгля на ангро.
А примерът на колега с Наполи, когато бяха в Сериа C, беше доста на място ;)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 юни 2011 11:44

ehh написа:Нека се правят сравнения, но моля ви, давайте точната цифра от продадените билети, а не да се закръгля на ангро.
А примерът на колега с Наполи, когато бяха в Сериа C, беше доста на място ;)

На всичкото отгоре те играха там дори две години, защото първата не успяха да влязат, което дори означава, че май се обърках с една година - сезонът е 2004 - 2005. Две години Наполи игра в третото ниво на италианския футбол пред пълен стадион. И ако това не е вярност към клуба, здраве му кажи. Друг е въпросът, че са отборът на Камората, но това са подробности. Навремето неаполитанци бяха страшен отбор не само в Италия, но и в Европа.
Случаят Фиорентина също заслужава известно внимание, но там имаше много игри под масата, измами, за две години прескочиха три нива, така че там не е съвсем същото.
Последна промяна от daniel875 на 17 юни 2011 11:48, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 17 юни 2011 11:47

Ботев имат само победи в третия ешалон,нормално е да си пълнят стадиона.И ЦСКА и Левски при положителна серия в първенството си пълнят стадиона до 5000-6000.Нека дойдат трудните времена и тогава,ако си пълните стадиона,аз ще ви призная
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 17 юни 2011 12:49

Yanev написа:Ботев имат само победи в третия ешалон,нормално е да си пълнят стадиона.И ЦСКА и Левски при положителна серия в първенството си пълнят стадиона до 5000-6000.Нека дойдат трудните времена и тогава,ако си пълните стадиона,аз ще ви призная

Не се излагай. Какво значи положителна серия? Та вие не сте излизали извън топ3!

Gonzi_407 написа:Тема за повишаване на самочувствие! Толкова е смешна че.... как изчислиха че на последния мач имало 12 или 15 хил????? На най-хубавия мач дошли 15 хил???? Амо Левски до преди 2-3 години пълнеше националния до пръсваме! Вие кога ще съберете 40 хил?????

С кого пълнихте стадиона? С Нафтата във В група ли ? След 10 години лутане между А и Б група? :) Или с Барселона, Удинезе и тн ?

Върни се в “Ботев”