Кой клуб да бъде поканен за 100годишнината на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Кой клуб да бъде поканен за 100годишнината на Ботев?

Мнениеот Alternative » 14 юни 2011 12:17

Пловдив1926 написа:
Alternative написа:
Пловдив1926 написа:

Темата е окомплектована във въпросително изречение все пак. Задава се въпрос към общата аудитория. Виж хората от онзи английски отбор как ви поканиха. Проявете уважение и вие, поканете отбора с който сте играли преди сто години.

Има ръководство на клуба което ще прецени.Във форума може да даваме предложения.Темата която е с въпрос основно е насочена към феновете на Ботев.

Rазбира се, че решението е на ръководството на отбора. Аз просто ви дадох предложение да поканите отбора с който сте играли преди 100 години :idea:

Добре.Ще разгледаме предложението ти.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 14 юни 2011 12:17

Пловдив1926 написа:Темата е окомплектована във въпросително изречение все пак. Задава се въпрос към общата аудитория. Виж хората от онзи английски отбор как ви поканиха. Проявете уважение и вие, поканете отбора с който сте играли преди сто години.

Последвай собствения си съвет и прояви уважение и ти. Не се меси там, където не си желан. Изказа си мнението вече - стига толкова - достатъчно е. Изборът за това как ще си организираме 100-годишнината е наша привилегия. Фокусирай се върху избистрянето на годината, в която ще се състои вашата такава.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 юни 2011 12:55

Alternative написа:
slavia_forever написа:Не смятам да позволя темата да се превъне в такава за най-стар клуб. Концентрирайте се върху коментари за поканите за приетото за рожден ден събитие.

Точно това щях да пиша.

Вече няколко човека са ограничени от форума. Двама човека предупреждаваме и пак.

Още веднъж приканваме да се пише САМО по темата за поканите на отбор за събитието!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 14 юни 2011 14:08

Няма лошо да играем срещу някой от другите три най-големи отбора в България - Левски, ЦСКА или Славия. Сигурен съм, че ще стане истинско шоу, на което ще се радва цял Пловдив! Щом на мач от В-група без значения за крайното класиране имаше 15 000, представям си догодина какво ще е. Просто грандиозно!!!
А колкото до това защо не играем срещу отбора, който сме срещнали през 1912 - едва ли отбора на Втора софийска мъжка гимназия, който тогава побеждаваме с 6-0 още съществува.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 14 юни 2011 15:29

Raoul_Duke написа:Няма лошо да играем срещу някой от другите три най-големи отбора в България - Левски, ЦСКА или Славия. Сигурен съм, че ще стане истинско шоу, на което ще се радва цял Пловдив! Щом на мач от В-група без значения за крайното класиране имаше 15 000, представям си догодина какво ще е. Просто грандиозно!!!
А колкото до това защо не играем срещу отбора, който сме срещнали през 1912 - едва ли отбора на Втора софийска мъжка гимназия, който тогава побеждаваме с 6-0 още съществува.

Ако ще е български, то от трите изброени "заслужава" само Левски - все пак това е годишнина, а те освен, че също са много стар клуб, отделно си имаме и богата футболна история.
Все пак се надявам да не се прибегне до такъв резервен вариант.

[offtopic]Някои "хора" вместо постоянно да висят по нашите теми, да вземат сериозно да се замислят как през 10 години ще им се налага да празнуват повторно...е поне 10 е кръгло число де 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 14 юни 2011 16:27

Аз предлагам,Ковънтри!Както те засвидетелстваха уважение към клуба ,с когото са играли за първи път в евротурнирите,така и ние трябва да върнем визитата с един футболен мач.Надявам се,да е предвесник на бъдещото ни завръщане на евротурнирите.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 юни 2011 17:03

Всички предложения са страхотни.Трябва да ги сведем до ръководството на тима за да се осъществят.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 юни 2011 19:26

PLOVDIV PEE 1912 написа:Всички предложения са страхотни.Трябва да ги сведем до ръководството на тима за да се осъществят.

Успех от мен! :)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 юни 2011 20:52

Пловдив1926 написа:Без да нарушава нито едно правило.

Защо не поканите отбора с който сте изиграли първия си мач преди 100 години?

Ми то напирмер вие трябва да поканите в подобен мач към има няма 15 отбора..... Вие сте едниствените смешници дето клуба ви е създаден от незнам си колко клона на някво си родословно дърво. Всъщност единствено при вас може да се срещне такова недоразумение - РОДОСЛОВНО ДЪРВО. Сам помисли колко е абсурдно това. Не знаех, че клубовете се зачеват от майка и баща....?
ИзображениеИзображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 14 юни 2011 21:14

botev_1912 написа:
slavia_forever написа:Пишете по темата кой клуб да бъде покнен на събитието. Излишните и провокативни мнения, които нямат отношение към темата ще бъдат трити, а авторите им ограничавани от изяви във форума.

сега като писа се сетих че можем да поканим Славия - втория най-стар клуб в България и най-стария в столицата!

Не мисля, че има нужда да каним отбор чиито собственик е на най-смешния мафиот в България в момента и синоним на всичко пошло и тотаджийско в българския футбол, особено при положение, че такива мачове се предполага да са празник за публиката, а отсрещна такава... няма да има :) По-добре, ако трябва да се кани български отбор, то той да е Левски, покрай отколешното ни съперничество.

П.С. Не мисля, че мнението ми е провокативно, "изказвам уважение към фактите", при това факти, които никой безпристрастен човек у нас не би оспорил :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Ботев”