Арда-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Легендарният Ботев се завърна в професионалния футбол

Мнениеот nik_bg1 » 23 апр 2011 18:29

rump_shaker написа:Аявно не съм. Просто не влизам в никой друг подфорум освен нашият и затова. Гледам че тука не провокира много много но незнам кво прави по другите форуми

Влизай от време на време...
[offtopic]В 80% от писаниците на локУм-отивците, голяма веселба става! Особенно като им чета мненията които пишат за собствената си история.
Там творят най-готините вицове...
Примерно:
"- Знаеш ли колко, много години , колко безсънни нощи съм се ровил по библиотеките... и най накрая разбрах, че ние сме създадени през 1926г. с името Спортклуб...
Опонента пита в недуомение:
- Но вие с тях сте били съперници... Така ли е?
- Амии това, че сме били съперници на терена...амиии, това не е важно. Товааа е било някакъв си учебен мач, за някакво там, първенство на България..."[/offtopic]
Последна промяна от nik_bg1 на 24 апр 2011 12:24, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Легендарният Ботев се завърна в професионалния футбол

Мнениеот rump_shaker » 23 апр 2011 19:06

[offtopic]
nik_bg1 написа:
Влизай от време на време...
В 80% от писаниците на локУм-отивците, голяма веселба става! Особенно като им чета мненията които пишат за собствената си история.
Там творят най-готините вицове...
Примерно:
"- Знаеш ли колко години, години съм се ровил по библиотеките, колко безсънни,безсънни нощи съм изкарал и най накрая проумях, че ние сме се създадени през 1926г. под името Спортклуб...
Опонента пита в недуомение:
- Но вие сте играли един срещу друг с тях, Така ли е?
- Аааммм това, че сме били съперници на терена...Амммииии това не е важно. Товааа е било някакъв учебен мач за някакво там, първенство на България..."

хахахах култово

Познавам единият от тези дето вкарвах теориите за 1926 и съм го питал, да ми обясни как става така, че Спортклуб и Локомотив са се съревновавали един срещу друг в едно първенство и накрая да са един и същи клуб.

Още един същински пропсук в измислената им теория е това, че са взели само годината на Спортклуб, но не и мачовете и статистиката. Иначе трябва да си анулират всичко което е преди 45 ..... абе изобщо объркана работа е тва тяхното[/offtopic]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Всяка монета има две страни, само в България не!

Мнениеот bulgaro » 23 апр 2011 22:34

Напоследък се напълниха с млади майки с колички нашите стадиони.
Стане нещо, някъде, някой ... и накрая все майките го отнасят...
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 23 апр 2011 23:02

bulgaro написа:Напоследък се напълниха с млади майки с колички нашите стадиони.
Стане нещо, някъде, някой ... и накрая все майките го отнасят...

Тая тенденция майките да си бръмчат на стадионите с количките и аз съм я забелязъл. В тва отношение сме издухали Европа с години и те могат само да се учат от нас или по-точно какво е сектор със майки и детски колички!
Последна промяна от trakia на 23 апр 2011 23:04, променено общо 1 път.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 23 апр 2011 23:03

Неутрален фен: Как цял сезон привържениците на "Ботев" гостуваха хиляди из цялата околия и нямаше проблеми, а само при еничарите се оказаха невероятно зло?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 23 апр 2011 23:05

Xamy написа:Неутрален фен: Как цял сезон привържениците на "Ботев" гостуваха хиляди из цялата околия и нямаше проблеми, а само при еничарите се оказаха невероятно зло?

Удобен повод за репортажи, ето как :)
Последна промяна от Шврнц Тпрунков на 23 апр 2011 23:30, променено общо 1 път.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 23 апр 2011 23:24

малките деца до 5 години ги бием с железни колове, тези до 12 ги стреляме със стоп патрони, ако са по големи - вадим бойните оръжия :evil:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

naka_g
Контакти:

Re: Арда-Ботев

Мнениеот naka_g » 24 апр 2011 04:19

В интерес на истината при така наречените семки (аз съм от тях) има и доста малки деца.

За мача Полицията беше без никва идея кво да прави.
На полувремето всички от гостуващите се усетиха, че агитката се изнася да се заяжда с турците, само ушевите не разбраха.

Иначе влизаме в града, пред стадиона питаме униформен къде да паркираме, отговор давай на долу без да се обясни къде може да се паркира и тн. Да ви еба и организацията, мача го водите рисков, почивен ден - близко разтояние от Пловдив и смятате, че няма да се изсипе сумати народ на мача.
Града бил залян от жълто-черни фенове, ми че то по принцип си е така Ботев като гостува.

Дали е имало бити наши привърженици на полувремето не знам, знам че зад мен седяха хора които казаха че са закъсняли с малко и е трябвало да влизат през сектора на арда, щото през нашия вход не пускали.

А тая простотия с бомбите нямам думи. Аз влизам на стадиона почти сме стигнали агитката и пада бомба до нас, огледах се за ранени около мен (слава богу само пищящи уши) и се замислям дали да водя жената с мен на мач, ако продължава така децата ми със сигурност ще имат забрана от мен да ходят на мачове.

А това че сме провокирали от както сме влезли в града и са разбивани магазини, аз поне не съм видял. В магазинче срещу стадиона отказваха да продават алкохол (бира) и упътваха къде може да се купи щото имат забрана.
На касите на стадиона се редяха и ботевисти и турци, пред мен на двама от опашката не им разбирах изобщо кво говорят, единя беше дошъл на мача с кучето си, Дали са го пуснали с него на стадиона незнам, ама няма и да ме учуди.

За самия стадион останки от седалки, ама само около болтовете с които са били хванати. Камани на всякъде, то не ти трябват и камани леко да подкочиш (подритнеш) и се кърти парче бетон.

И на момчетата дето бяха пред агитката преди ушевите браво. Първо спряхте тия дето тръгнаха да прескачат, пък и не дадохте на ушевите да приберат никой от тях, при тая 60 см. ограда не ми се мисли какво можеше да стане при положение, че с 2 3 шута може да се изтръгне винкела на които някога е имало седалки.

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 24 апр 2011 11:08

Бе кой квото иска да говори за мене провокациите дойдоха от турците и всичко беше замислено като една голяма провокация която да доведе до подобен сблъсък!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 24 апр 2011 11:47

тракия,айде да си свалиш розавите очила,от вчера не си спрял да пишеш глупости,както и някои други хора. :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Ботев”