Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: Първи кръг - Ботев - Асеновец, на Колежа

Мнениеот Yellow major » 15 авг 2010 22:04

Аз казах и по-рано ,че тактиката ни бе дефанзивна още от самото начало. Защо играе Асенов при положение ,че имаме Ридван и Илиян Христов. Задължителния юноша в отбора е Гуджев 93 набор. Батинов е без игрова практика. Костадинов първото полувреме не игра нищо. И какво излиза, когато Площаков се връщаше да поема топката с кой да играе напред ?
Погледни колко интервюта на Бакалов от контролите досега започват с изречението " Първото полувреме не играхме или го проспахме или не съм доволен от момчетата през първото полувреме"
Ами нали той е треньора да промени това?
Абе дано аз съм черноглед, ама около мен имаше доста фенове които също споделиха същото.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 15 авг 2010 22:09

Какво му обръщате внимание на майора, още откак му развалихме рахата с италианците, Бакала и всички са му трън в очите. Честита победа на всички и не му мислете - Бакала трябва и ще мисли защо днес се наложи да треперим за победата (макар че с оглед че ударихме 4 греди, не мисля че нещо беше "грешно" днес, а просто малшанс). Важното е че бихме днес и си направихме кефа :)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 15 авг 2010 22:17

veseo написа:Какво му обръщате внимание на майора, още откак му развалихме рахата с италианците, Бакала и всички са му трън в очите. Честита победа на всички и не му мислете - Бакала трябва и ще мисли защо днес се наложи да треперим за победата (макар че с оглед че ударихме 4 греди, не мисля че нещо беше "грешно" днес, а просто малшанс). Важното е че бихме днес и си направихме кефа :)

Ти си от тези които само " гласуват и ръкопляскат", човек без собствено мнение и никога няма да надскочиш сянката си професоре! Ти майора не го мисли и спри с тези италианци , че стваш смешен. Беше ли на мача срещу Локото. или си скандирал срещу Пичони ?

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 15 авг 2010 22:22

Абе стига сте се джавкали бе!!!
Наздраве за победата!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 15 авг 2010 22:27

Наздраве! Само че и Караматев е напуснал отбора несъгласен с Бакалов. Може и други да напуснат ако играят наши и ваши.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 15 авг 2010 22:37

Факт е, че тоя, който игра на мястото на Караматев беше играч на мача днес. По-добре Гуджев (особено както игра днес), отколкото Караматев, който си е един от синонимите на сельовия период. Ако се мисли за най-голямата звезда, по-добре вън, нямаме място за "суперзвезди" на хартия.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 15 авг 2010 22:46

Абе ти пак сцепи мрака! Да Гуджев бе един от най-добрите, но те питам какво правиха на терена Асенов и Батинов ( особенно). На последната контрола спомняш ли си кой вкара 3тия гол или пак си бил някъде на плаж? Батинов не е играл в нито една контрола и сега титуляр. Браво!
Ей затова ще си тръгват.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 авг 2010 22:46

Yellow major написа:Наздраве! Само че и Караматев е напуснал отбора несъгласен с Бакалов. Може и други да напуснат ако играят наши и ваши.

квото каже бакала тва ще става.ясно ли е

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 15 авг 2010 22:50

Пак казвам, сръдльовци не ни трябват и да си ходят. Па ако ще и номер едно да са, види ли се, че който се разсърди и става титуляр осъзнаваш ли кво ще стане в съблекалнята?

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 15 авг 2010 22:54

Бакала може да казва нали знаеш къде, ясно ? На мен не може да ми каже дали ще харесвам играта или не. Ако ти си харесал играта днес или си мазохист или не си гледал мача от димките. Ако искаш прочети неговото интервю след мача . Нещо изпадаш в култ към лизчността брат????

Върни се в “Ботев”