Фенклуб Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гамени за пример
Наглото чорбарче да бъде изтрито !
- Fallen_Angel
- Контакти:
http://svejo.net/home/link_summary/243888-Gameni-za-primer
"Откраднах" статията
Да я прочетат повечко хора...
"Откраднах" статията

PLOVDIV PEE 1912 написа:Гамен мамен ако ми падне митю ше го смачкам, чесно ви казвам.....
Аз не мога да разбера какво не ти хареса статията ?
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Оу май аз съм в грешка ! Ти имаш предвит Селския нали така ?
Ако е така извинявай !
Ако е така извинявай !
Katochimoto!
- PLOVDIV PEE 1912
portokal написа:Оу май аз съм в грешка ! Ти имаш предвит Селския нали така ?
Ако е така извинявай !
да бе майна...хахаха
За първи път от 10 години чета нещо което да каже истината за нашата публика и да бръкне с пръст в раната. Стойността е още по-голяма защото е писана от левскара Митко Лишев!! Браво Мите 

- PLOVDIV PEE 1912
urbano написа:За първи път от 10 години чета нещо което да каже истината за нашата публика и да бръкне с пръст в раната. Стойността е още по-голяма защото е писана от левскара Митко Лишев!! Браво Мите
ейййййййййййй ти се включи бе ......каде изчезна бе майна?
urbano написа:За първи път от 10 години чета нещо което да каже истината за нашата публика и да бръкне с пръст в раната. Стойността е още по-голяма защото е писана от левскара Митко Лишев!! Браво Мите
Малка забележка...Митко Лишев е от тези,които наричаш "буфери"

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- Fallen_Angel
- Контакти:
birabecks написа:urbano написа:За първи път от 10 години чета нещо което да каже истината за нашата публика и да бръкне с пръст в раната. Стойността е още по-голяма защото е писана от левскара Митко Лишев!! Браво Мите
Аз за това призовавам да се разграничават нещата - "буфери" и "локомотивци" за мен са две различни неща

Fallen_Angel написа:birabecks написа:urbano написа:За първи път от 10 години чета нещо което да каже истината за нашата публика и да бръкне с пръст в раната. Стойността е още по-голяма защото е писана от левскара Митко Лишев!! Браво Мите
Аз за това призовавам да се разграничават нещата - "буфери" и "локомотивци" за мен са две различни неща

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...