Както казах, подозрения много, доказателства никакви. Какво е казал селския отдавна не е мерило за истина, освен за вас, защото ви изнася. А и нали ви е кумир. Да, 2001 беше старта на войната, ти не знаеш, съжалявам, явно си на стадиона след като ви взе жоро илиев. Което всъщност е така при 90% от сегашните ви велики ултраси.
Лично за мен не е нормално да се влиза в договорки с клуба, само дето тук нещата се извъртат. Кога и какви договорки са направени е едно. Дали са спазени е съвсем друго. Или викаш не ти се е случвало да работиш с дадени хора/фирми, да се скарате, но въпреки това да си търсиш парите според договорките, предвид направените за твоя сметка разходи? Не твърдя, че е така, не знам договорките, но това е вариант на ситуацията.
А тва за пропагандата е смешно. Поредната ви измислица. Просто вас е лесно да ви вземе човек. Вие викате тате на всеки който клати майка ви. Докато при нас имаше едно чудо на природата, което не подлежеше на преговори и нормални бизнес-отношения. Е това чудо, което ви е любимо(показахте го и на последното дерби) е причината хората да се откажат от преговори. А при вас такива неща няма, просто идват и ви взимат.А иначе си прав някъде там от 2001 водя племенника с мен на мачове.
Пари от държавни фирми викаш. И сме в най-долна дивизия. Да видим сега. КЦМ не е държавно. Панаира, колкото и странно да е, също е в ръцете на частника Гергов. Поне докато държавата не се размърда да си го вземе. Но реално и двете дружества са частни. В най-долна дивизия сме отскоро, по времето когато тези фирми ни даваха пари, бяхме в А група, при това напълно заслужено, а не като вас, некласирали се, но играещи в А. При това си припознахте чужд отбор, щото вашия го ликвидираха.
Колкото за новата ви трибуна, чак ми е смешно как се изразявате. Открихте топлата вода. За името не мога да споря, защото не съм компетентен. Някъде някой беше написал, че ако човек се поразрови в историята ще открие, че нямате никакво основание да и слагате това име. Всъщност вие наистина нямате, по-скоро вижте някое име от района на Кюстендил. А на великото ни представяне нямаше хора на ТИ, защото се реши да сме около централния сектор. Проблем ли ти е това? Вие на всяко представяне ли сте си на вашата трибуна, където и да е тя? А преди всички седяхме навсякъде по стадионите си, защото нямаше обособени сектори. Но това няма как да го знаеш, нали си на стадиона след 2001г.