До 23:59ч в Сряда, 23.6.2010 се мисли по Емблемата!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: До 23:59ч в Сряда, 23.6.2010 се мисли по Емблемата!
колеги, аз мисля,че Ботев има много верни фенове и като знак на символика на герба е по-добре да има повечко канарчета 

- Yellow major
- Контакти:
Радвам се ,че и фенове на други отбори възприемат така нещата! Символите са важна част от общото възприемане на една емблема.
Yellow major написа:Радвам се ,че и фенове на други отбори възприемат така нещата! Символите са важна част от общото възприемане на една емблема.
Все пак от край време сте канарчета така че най-нормалното нещо е да имате тази птица в емблемата си.Иначе мисля че борба,красота и вяра както е изписано на едната емблема е добре,но за знаме не за официална емблема и Пловдив трябва да бъде вписан,защото все пак е Ботев Пловдив нали не Каспичан.

Последна промяна от Parmalat на 22 юни 2010 20:39, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- za nas e toj religiq
- Контакти:
И за мен канарчето удохотворява емблемата мисля че мястото му е на нея! това е най добрата емблема която видях от всички и мисля че ще стои страхотно на гърдите на канарите
А за контурите мисля че не е добра идея така изпъква повече името ,иначе ще се размие малко(мое мнение)

Последна промяна от za nas e toj religiq на 22 юни 2010 20:39, променено общо 1 път.
- Pride_of_London
- Контакти:
Символи прекалено много, място - никакво.Възможно най-опростената емблема, с възможно най-много вдъхващ респект!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Pride_of_London написа:Символи прекалено много, място - никакво.Възможно най-опростената емблема, с възможно най-много вдъхващ респект!
И къде ги видя тия прекалено много символи

- Pride_of_London
- Контакти:
Не знам какъв вкус имаш, но аз предпочитам възможно най-опростения вариант.Не смятам за необходимо да имаме емблема в английски стил.БОТЕВ и 1912-та година ми е повече от достатъчно.Виж английските емблеми - всякакви щуротии има по тях.Трябва внимателно да се обмисли всичко.По-добре да си слагаме предложените емблеми на аватарите тук, отколкото след време, когато вече няма да може да се върне назад, да се излагаме като кифладжии с някаква префърцунена емблема.
Разбира се, не искам да ангажирам никого с това мнение.

Разбира се, не искам да ангажирам никого с това мнение.
- unist_gp
- Контакти:
защо не направите две жълточерни канарчета, които да държат една футболна топка и в топката или лицето на Христо Ботев или едно Б...
- Yellow major
- Контакти:
Ако се вгледам в аватара ти Pride of London, виждам същите елементи и дори ме очудва това което казваш. За мен важните елементи в една емблема са името на отбора, града и символа. Какво е излишното?
dagger1912 написа:Yellow major написа:Аз си харесах и ще гласувам за тази от аватара ми.
И на мен ми хареса как се е получила ...
Това са 3те варианта, които е предложил angel_9789 в Независимия ...
Много ще се радвам, ако тази емблема стои на Гърдите на момчетата в отбора! Няма нищо общо с на ДХ-С продълговатата емблема!Успех и да се наговорите за тази емблемаЗа мен 3тата също е най- добра ...
Аз съм за третата емблема с канарчето, за мен тя е най-добрата