bnborisov написа:Пичове, не разбрах - утре ще се ходи ли в Стара Загора или - не? Да не стане така, че утре да отида там и да няма никой!
Ти направо уби всичко... Как няма да се ходи?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bnborisov написа:Пичове, не разбрах - утре ще се ходи ли в Стара Загора или - не? Да не стане така, че утре да отида там и да няма никой!
fen4eto_1912 написа:БИЕНЕ САМО НА ТЕРЕНА ВСИЧКИ ДРУГО Е ИЗЛИШНО !!! НЕКА БЬДЕМ МАЛКО ХОРА ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА Е ФЕН НА КОИТО ИСКА ОТБОР ! МИР !
Mecho-Cuh написа:Боли ме ... за локомотив да знаеш.Това ,че не ви харесва какво пиша е друг въпрос.Аз съм на 36 години и батко май ти на мен ще ми казваш! След мача ще е ясно кой какво.Сега и да си мерим пишките смисъла е нулев.Аз си мисля ,че ще бием Ботев.
Един град-един отбор написа:supershampion2004 написа:Съжелявам,че ви развалих настроението......ще гледам да намеря някаква добра новина за да ви зарадвам.
По-добре отвори някой учебник и запамети в ромската главица, че се пише съжАлявам, а не съжЕлявам ...
BPFC1912 написа:Не са взели всичките ! Или по точно взели са хората свързани с школата.Българските футболисти не са взели пари.
Тъй че много не се надъхвайте.Мощно утре в Зарата пък ще му мислим по нататък.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта