Съблечи се в Пловдив: Бултрасите изхвърлиха Ники Митов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- anihilator
- Контакти:
Re: Съблечи се в Пловдив: Бултрасите изхвърлиха Ники Митов!
Бе не го знам тоя къв е не ви следя отблизо но осветлението в Коматево не го ли купи той?В смисъм защото пишете , че нищо не бил направил.
damyanov1963 написа:Какъв е извода от прочувствената тирада на ботевските фенове?
Че в Ботев няма място, за "говеда, като Митов"?
Значи за останалите има, така ли
За сини крави няма място.
anihilator написа:Бе не го знам тоя къв е не ви следя отблизо но осветлението в Коматево не го ли купи той?В смисъм защото пишете , че нищо не бил направил.
Само Самуилов дава пари, а тоя Чандъров дори на документи не е никакъв в Ботев. Евтин ПР, а сега като му резнаха квитанциите за концесията в Сл.бряг съвсем отече...
anihilator написа:но осветлението в Коматево не го ли купи той?
Не.
Други въпроси имаш ли?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Защо има толкова "говежди"мнения в тази тема
?
-
thejoker747
- Контакти:
Браво на Ботев ! Браво на феновете ! Така трябва да се действа. Искат се "топки" за тези прояви... Вие явно ги имате. УСПЕХ 
milen.hristov написа:Нали знаеш, че вече сте кандидат изпадащ Н1 и много трудно някой би се навил да дава пари за Ботев с публика съставена от най-долната прослойка на едно общество- ултрасите. Смело си отивате към селските групи.
Ей,мургав Факултетски барон, дето и собствените му съфенове го мислят за е*ан в главата циганин, земи млъкни и си оди към Захарна фабрика че не се търпи тая смрад вече,тийбамайката в лилавите венци....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Човек може да избяга от селото, но селото остава в него. Чандъров е потвърждение на тази поговорка. Явно, че никога не е работил с хора. Големият град му дойде голяма хапка. Когато човек не е подготвен за такъв пост, по-добре е да не се захваща. Далеч съм от мисълта, че някой друг трябва да му управлява парите. Той, обаче трябваше да разбере, че не може да върви против феновете. Ако трябва по-образно да го обясня, трябва да кажа, че няма търговец, който да продава стока, която клиентите не желаят! В последните години в Ботев имаше времена с много пари, с по-малко пари и сега с най-малко пари и все треньори бяха хора играли и тренирали Левски(само Шиляк е изключение)! Така и не взехме медал, винаги бяхме реаниматори и кръводарители на Левски, независимо, че беше отбор в клинична смърт. На хората им дойде до гуша от цялата тази история. Чандъров не разбра това. Аз съм сигурен, че дори в собствения му дом не става това, което каже той. Освен това, кой собственик е тръгнал срещу феновете и е успял. Тук въпроса беше как да се получи единомислие? Това може да стане с обяснения, разговори, аргументи и т.н. Ако Митов беше доказан треньор, можеше да се изтъкват неговите успехи, ако е някакъв талант в професията, можеш да обясниш, че си го видял в него и т.н. Чандъров направи грешката, че нито интервю даде, нито се съобрази със Ръководството, нито с феновете. Нещо повече, той се вкара в такава ситуация, от която изхода е изхода. Тук, обаче трябва да си зададем въпроса: дали Чандъров не сътвори всичко това нарочно? Ако е разбрал, че разходите не са му по джоба, а освен това феновете поставиха ребром и въпроса за стадиона за който се иска много пари, нищо чудно да е търсил повод и причина да напусне. Лошото е, че той не се оттегля с достойнство, а е буквално плют и гонен. Е, в сравнение със Селския, не дочака да го замерят с камъни! Каквото и да говорим, печеливш от тази ситуация, никой не излиза. Сега трябва да видим какво ще каже Самоилов и ако и той дебаркира, значи ситуацията е такава, че трябва да се мине през фалит! Кредиторите ще пият студена вода, ние ще се надяваме да ни върнат в групата като ЦСКА и времето ще покаже какво ще стане! Да се надяваме, че и на нашата улица ще изгрее слънцето! Дай Боже!
Балкански Орел написа:И аз се присъединявам към тезата за театрото.Не мога да се сетя за по-антипатичен тренер (за феновете на Ботев) от Митов или Вуцов примерно.
Еми то няма.
Офчи поне беше смешно забавен и създаваше настроение, а тоя е пълен дебил...
Само респект към феновете на Ботев за постъпката.
Тоя парашут Митов обра попарата, но много преди да бъде назначен, феновете си казаха мнението.Все си мисля, че не е до "говедото" а, че е пълен комикс и сол ташак на Чандъра.И другият капацитет Мадански, където е известен не като треньор а като тото играч.А и в крайна сметка от кво се отказва, след като казвате, че парите не ги дава той . Може и на вас да намерят фин човечец.
Тоя парашут Митов обра попарата, но много преди да бъде назначен, феновете си казаха мнението.Все си мисля, че не е до "говедото" а, че е пълен комикс и сол ташак на Чандъра.И другият капацитет Мадански, където е известен не като треньор а като тото играч.А и в крайна сметка от кво се отказва, след като казвате, че парите не ги дава той . Може и на вас да намерят фин човечец.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...