ЛЕ реванш:Санкт Пьолтен-Ботев - 2:0 (3:2 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kubrat
Контакти:

Re: ЛЕ реванш:Санкт Пьолтен-Ботев(1:2)

Мнениеот kubrat » 25 юли 2014 00:02

terata написа:
slash1912 написа:Много слаб мач за нас и заслужено отпадане.Тази година ще се борим да не изпаднем :|

Викаш връщате се към традициите си. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не злорадствай, борбата за изпадане ще е основно с вас и червените ви братовчеди :lol:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 25 юли 2014 00:04

Напълно заслужено отпадане с оглед днешния мач. Много, много тъпо се разви и началото на мача и началото на второто. В общи линии ни вкараха с първото минаване на центъра (през второто), а при 2-0 нашите тотално грохнаха.
А тези, които се гаврят, да си погледнат и техните дворчета, че трагедията е повсеместна.
Ние дали ще изпадаме или не си е наша работа. Ботев е голям и ще го има, независимо от всички трудности, защото ни има нас - публиката!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 25 юли 2014 00:06

kubrat написа:
terata написа:
slash1912 написа:Много слаб мач за нас и заслужено отпадане.Тази година ще се борим да не изпаднем :|

Не злорадствай, борбата за изпадане ще е основно с вас и червените ви братовчеди :lol:

Колкото и да ти се иска сам знаеш, че няма как да стане това. :mrgreen: Колкото и да сме зле и ние и червените ни приятелки няма как да се замесим в битката за оставане в А група. Това си е нещо специално запазено за вас. :mrgreen:

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 25 юли 2014 00:10

Говедата са виновни !!! :evil: Казвам ви аз!! Сега тоя сезон като се махнем от Коматево и се върнем у дома ще им го върнем !! Хамза, Ромарио бележат! :evil: :twisted:

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 юли 2014 00:11

Нашите момчета не играха зле. Само смяната Марин-Огнянов ме учуди, но предполагам, не само мен. Сините другарки да не се радват, защото в сравнение с тяхната продукция, нашата е "ерсте класе" 8-) Малките се учат, не забравяйте, че подготовката я изкара един отбор, а сега всеки мач сме с различен състав. Време се иска, и подкрепа :!: 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 25 юли 2014 00:13

Така, така... пълна подкрепа за Вили Вуцов. :mrgreen: Да иляди на Строежа...на Коматево... или там откъдето сте. :mrgreen:

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 25 юли 2014 00:15

terata написа:
kubrat написа:
terata написа:

Колкото и да ти се иска сам знаеш, че няма как да стане това. :mrgreen: Колкото и да сме зле и ние и червените ни приятелки няма как да се замесим в битката за оставане в А група. Това си е нещо специално запазено за вас. :mrgreen:

Е, то и ние с тези играчи все още не можем да изпаднем, но не е за пренебрегване варианта и трите отбора да бъдат извадени от А група по финансови причини :)

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 юли 2014 00:19

terata написа:Така, така... пълна подкрепа за Вили Вуцов. :mrgreen: Да иляди на Строежа...на Коматево... или там откъдето сте. :mrgreen:

Трябваше да се засегнем ли :?: Виж класирането на А-група...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 25 юли 2014 00:26

ЗАКРИВАЙ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ ДО ЕДИН КАЗАХ НА МОМЕНТА !

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 25 юли 2014 00:27

Ботевъ Пловдивски написа:Нашите момчета не играха зле. Само смяната Марин-Огнянов ме учуди, но предполагам, не само мен. Сините другарки да не се радват, защото в сравнение с тяхната продукция, нашата е "ерсте класе" 8-) Малките се учат, не забравяйте, че подготовката я изкара един отбор, а сега всеки мач сме с различен състав. Време се иска, и подкрепа :!: 8-)

Това сериозно ли? Аз съм сигурен, че тези австрийци нямат играч с 3000 евро заплата, няма какво да си кривим душата отборът ни е жалък и то не по финансови причини, а от чиста некадърност на инвеститори, мениджъри и треньори...

Върни се в “Ботев”