А група,7 кръг:ЦСКА-Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Re: А група,7 кръг:ЦСКА-Ботев
ЦСКА ще горят на терена този мач, нашите трябва да запазят хладен разум и да ушием няколко от марковите контри. Виейра се връща точно навреме
Колкото до 28-годишната суша, и срещу "Левски" имаше такава, но свърши 

-
СИНЯ_ИМПЕРИЯ
Варианта "победа за Ботев" го изключвам на сто процента, предвд манталитета на този отбор при визитите му в София, и предвид глупавият ви треньор който за 10 години в занаята не се научи да играе за резултат, а тъпо и праволинейно си плямпа неговите щуротии за правилен футбол.1:1 или 1:0 за ЦСКА, по-добре хикс разбира се, но с Мъри начело загубата изобщо не е изключена.Ботев откак се върна в А- група, няма победа като гост срещу който и да е от водещите отбори-миналия сезон безславни загуби от Левски, ЦСКА, Лудогорец...тоя сезон същата работа се очертава,като гледах гостуването им в Ловеч където Литекс си ги изпусна..
- nik_bg1
- Контакти:
[quote="СИНЯ_ИМПЕРИЯ"]
Калцун, ти само мача с „Литекс“ ли си гледал?
На мача с „Левски“ до 30 минута, нито един фаул за „Ботев“ при положение, че само Неделев го мятаха на височина 2м. над терена
Нарисувани два червени картона и след като поведохте с два гола, свирчото започна да свири почти нормално...
Калцун, ти само мача с „Литекс“ ли си гледал?
На мача с „Левски“ до 30 минута, нито един фаул за „Ботев“ при положение, че само Неделев го мятаха на височина 2м. над терена
Канарчета, победа на Армията от колко години не сте виждали и изобщо виждали ли сте, а

-
IrtishVezalov
Защо преди няколко дена ни обиждахте и клехте, че сме ви дали 1000 билета, а до сега не сте ги изкупили?
IrtishVezalov написа:Защо преди няколко дена ни обиждахте и клехте, че сме ви дали 1000 билета, а до сега не сте ги изкупили?
Защото, повечето смятат този мач за сигурен и интригата е по-малка.
Иначе на мача ще има повече от 1000 пловдивчани
est. 1912
-
IrtishVezalov
Със сигурност. Аз съм пловдивчанин, както и много други, които ще подкрепяме ЦСКА, а това че за гостуващият сектор ще бъдат продадени по- малко от 1000 билета, а ще се пише че има над 1000 човека е по сигурно от това, че слънцето ще залезе
- liliputchica
Ти пък какъв Пловивчанин си ? Вчера пристигнал с родата от Горни Тръмбеж взел си едно апартамече и вече се пише пловдивчанин от ЦСКА.
Колкото до въпроса колко е публиката на Ботев аз сами честно казано нямам никаква идея. Но пък за сметка на това последния месец изгледах доста мачове по телевизията и знам че на нашите мачове ходи поне 3-4 пъти повече публика от колкото на всеки друг отбор в България било то Левски, ЦСКА или Берое
.
Та ако вие се броите 5000 то тогава ние сме 15 000, а ако сте 2000 то тогава ние ще сме 6000. На мен лично ми е все тая колко ще ни пишете стига най накрая да проумеете, че сме 3-4 пъти повече от вас на стадиона
Колкото до въпроса колко е публиката на Ботев аз сами честно казано нямам никаква идея. Но пък за сметка на това последния месец изгледах доста мачове по телевизията и знам че на нашите мачове ходи поне 3-4 пъти повече публика от колкото на всеки друг отбор в България било то Левски, ЦСКА или Берое
Та ако вие се броите 5000 то тогава ние сме 15 000, а ако сте 2000 то тогава ние ще сме 6000. На мен лично ми е все тая колко ще ни пишете стига най накрая да проумеете, че сме 3-4 пъти повече от вас на стадиона
IrtishVezalov написа:Защо преди няколко дена ни обиждахте и клехте, че сме ви дали 1000 билета, а до сега не сте ги изкупили?
Ненормална история. Ръководството ви докара дотам нещата, че сумати хора имаме билети за "А" сектор, а са останали непродадени за този на агитката.
105 години / 4 поколения ботевисти!