Тема за Марин Бакалов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Re: Марин Бакалов пред Sport1.bg: Ботев ще го има

Мнениеот 3latan » 14 фев 2010 00:07

Ако БФС, не застане на наша страна и на цялата местна власт и по някакъв начин разреши на тази шайка разбойници да се гаврят с нас и с търпението ни,аз ще се отвратя изцяло от бъл. футбол!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 14 фев 2010 11:19

Как се наричаше този който постоянно повтаря своите грешки....? :?: :!: :?:
Пак започнахте... с да ги оставим да видим какво, ще се случи, да до играем с бушмените сезона... искаме си "А" група искам си биберона и ще ревна след малкоооооооо...!!!
Теро нещо казваше за вятъра...... много е прав човека после се сърдете като ви обидят!!!
Д...чи :evil:

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 14 фев 2010 12:10

Бакалчето е прав да казва,че Ботев ше го има.За съжаление усещам отново разединение между феновете.Трябва да сме обединени.
Последна промяна от Jeff Ament на 15 фев 2010 23:44, променено общо 1 път.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 14 фев 2010 12:27

отдавна не съм влиал и изказвал ... стана много тягосно, много долно и мъчително всичко това. Но искам сега да заява че разединение не може и не трябва да има. Избра се ясен курс - ново АД, всички зад него, нито ден или мач за Христоловото, па дори и да е на Салерно сега. Няма такъв филм. НУЛА ШАНС за Селяка и неговите италянски подлоги.

БОТЕВ Е ЕДИН! И той е наш!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 14 фев 2010 12:40

3latan написа:Ако БФС, не застане на наша страна и на цялата местна власт и по някакъв начин разреши на тази шайка разбойници да се гаврят с нас и с търпението ни,аз ще се отвратя изцяло от бъл. футбол!

Отдавна съм се отвратил, именно затова и съм против "национала", който е нищо повече от сборен отбор на говеда и чорби с цел да си продадат смешниците в средняшки европейски отбори. Всичко се върти около синьо-червената мафия, какъв БЪЛГАРСКИ футбол?!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 фев 2010 12:51

veseo написа:
3latan написа:Ако БФС, не застане на наша страна и на цялата местна власт и по някакъв начин разреши на тази шайка разбойници да се гаврят с нас и с търпението ни,аз ще се отвратя изцяло от бъл. футбол!

Отдавна съм се отвратил, именно затова и съм против "национала", който е нищо повече от сборен отбор на говеда и чорби с цел да си продадат смешниците в средняшки европейски отбори. Всичко се върти около синьо-червената мафия, какъв БЪЛГАРСКИ футбол?!

Рангелов,Божинов,Бл.Георгиев,Манолев,Макриев,М.Петров,Ст.Петров,Бербатов,Пл.Николов-тези играчи "чорби" ли са или "говеда"?Някой от Ботев ли предлагаш?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 14 фев 2010 13:14

deepblue1963 написа:
veseo написа:

Рангелов,Божинов,Бл.Георгиев,Манолев,Макриев,М.Петров,Ст.Петров,Бербатов,Пл.Николов-тези играчи "чорби" ли са или "говеда"?Някой от Ботев ли предлагаш?

Измежду играчите с по 1-2 мача забрави да добавиш и Какалов и Минев - тъкмо така щеше да ме "затапиш" :roll: А не мисля, че Мартин, Стенли и другите са за тоя спор (макар че пак са минали през тия два "гранда"), Божинов се наложи покрай факта че стана любимец на Стоичков, Благой и Манолев когато пробиха в Европа и щеше да е смешно да се натурализира Бензукан и да играе вместо Манолев (примерно). Многократно са налагали ваши дървета като Умрялко Миланов при наличието на по-качествени играчи на тоя пост, да не говорим колко бързо играчи, които преди да дойдат при вас не са помирисвали национала, при вас стават по-слаби от по-рано, но въпреки това "пробиват" в национала :roll: Да не говорим как се наложи тая педерастия с натурализиране на чужденци, само и само да може пак от ваши играчи да се съставя национала, па ако ще и те да са бразилци и хървати :roll: Дано сборния ви отбор завърши последен в групата, ега малко намалите егото и се борите за силен национал, а не да си развивате болните амбиции Левски или ЦСКА имат повече играчи в национала.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 14 фев 2010 14:11

По-добре сега Ботев да не играе в "А" група, а после да се завърне и да мачка
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 фев 2010 15:27

veseo написа:
deepblue1963 написа:
veseo написа:Ако БФС, не застане на наша страна и на цялата местна власт и по някакъв начин разреши на тази шайка разбойници да се гаврят с нас и с търпението ни,аз ще се отвратя изцяло от бъл. футбол!

Измежду играчите с по 1-2 мача забрави да добавиш и Какалов и Минев - тъкмо така щеше да ме "затапиш" :roll: А не мисля, че Мартин, Стенли и другите са за тоя спор (макар че пак са минали през тия два "гранда"), Божинов се наложи покрай факта че стана любимец на Стоичков, Благой и Манолев когато пробиха в Европа и щеше да е смешно да се натурализира Бензукан и да играе вместо Манолев (примерно). Многократно са налагали ваши дървета като Умрялко Миланов при наличието на по-качествени играчи на тоя пост, да не говорим колко бързо играчи, които преди да дойдат при вас не са помирисвали национала, при вас стават по-слаби от по-рано, но въпреки това "пробиват" в национала :roll: Да не говорим как се наложи тая ********ия с натурализиране на чужденци, само и само да може пак от ваши играчи да се съставя национала, па ако ще и те да са бразилци и хървати :roll: Дано сборния ви отбор завърши последен в групата, ега малко намалите егото и се борите за силен национал, а не да си развивате болните амбиции Левски или ЦСКА имат повече играчи в национала.[/quote]
1.Кой от изброените от мен играчи е с 1-2 мача?
2.Манолев-"През август 2008 година, Станислав получава първата си повиквателна за националния отбор на България."Заминава за ПСВ 2009г.Не позна.
Бл.Георгиев-дебют в националния 2005г. като играч на Славия.
3.Не видях твоите "предложения" на мястото на "смотаните" левскари,включително и "натурализираните"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 14 фев 2010 16:28

Messinho написа:По-добре сега Ботев да не играе в "А" група, а после да се завърне и да мачка

Да !!! Колкото Етър, Спартак (Плевен), Ботев (Враца) и Дунав (Русе) се завърнаха и "мачкат".Помна че и преди да изпаднем за първи път при Селяка имаше подобни мнения. "Аве по-добре сега да изпаднем да се обиграят момчетата и после като се върнат пак, ще са още по-силни". Лошото е че тогава и аз се вързах на тея приказки и сега си давам сметка какъв наивник съм бил. И като се върнахме някой помни ли какви ни бяха резултатите? Аз ще Ви кажа!!! Първите 5 кръга - 0 т. с голова разлика 2:17. Тука в плд паднахме от Черно море с 0:1 и от Славия с 1:4, а навънка загуби от Черноморец и Левски с по 0:3 и от Марек с 1:6. Дерзайте !!!

Върни се в “Ботев”