Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Стадион "Христо Ботев" с нова визия и още подобрения

Мнениеот slash1912 » 26 фев 2014 22:47

BadBoy написа:Stadiona на Славия Прага е много висок клас, а какво имам в предвид може да разгледате цялата тема, не много страници http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 32&page=13
Между другото настоящия терен на стадиона с отопление ли е, че съм му изпуснал нишката?

С отопление е.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 фев 2014 22:47

BadBoy написа:Stadiona на Славия Прага е много висок клас, а какво имам в предвид може да разгледате цялата тема, не много страници http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 32&page=13
Между другото настоящия терен на стадиона с отопление ли е, че съм му изпуснал нишката?

Това е един нормален европейски стадион.От много висок клас са 5-та категория :arrow:

Изображение

Изображение

Такъв няма да видим никога в България.
Последна промяна от Parmalat на 26 фев 2014 22:50, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 фев 2014 22:49

Един стадион не е само каква форма е, колко места е и какви козирки има, това е една стотна част от изискванията, така че снимки не ми трябват, още повече пък постове от типа: Виж това, виж онова ;)

Ето казвам ти го, терена ако няма отопление няма, как да получиш висока категория, за това попитах в Пловдив, като го ремонтираха поставиха ли такова.
Последна промяна от BadBoy на 26 фев 2014 22:50, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 фев 2014 22:50

Пармалате как се променя в движение един строителен проект, а ти дори архитектурата му променяш, а канарчетата това и чакат-кълват ли кълват 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 26 фев 2014 22:58

Parmalat написа:

Това е един нормален европейски стадион.От много висок клас са 5-та категория :arrow:

Изображение

Изображение

Такъв няма да видим никога в България.

Това е стадиона на Бенфика. Най-висока възможна категория в света. Десктопа ми е с негова снимка :) . Страшна красота за 64 000души, построиха го специално за финала на Евро 2004. Цена няма да казваме. :)

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 26 фев 2014 22:58

Кашчей написа:Пармалате как се променя в движение един строителен проект, а ти дори архитектурата му променяш, а канарчетата това и чакат-кълват ли кълват 8-)

Има доста неща, които могат да се променят и са променени. Независимо от теориите ти. Ти ако си строителен инженер и твърдиш друго, дай да те водим при хората, финансиращи проекта, щото те трева пасат и им е нужен някой като теб да ги светне как стоят нещата. Така де... за къв да хвърлят милиони, след като Кашчей казва, че не може.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 26 фев 2014 23:00

galin56 написа: както даде почти 10 млн. лв. за Коматево....

13 млн. лв....

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 фев 2014 23:00

BadBoy написа:Един стадион не е само каква форма е, колко места е и какви козирки има, това е една стотна част от изискванията, така че снимки не ми трябват, още повече пък постове от типа: Виж това, виж онова ;)

Ето казвам ти го, терена ако няма отопление няма, как да получиш висока категория, за това попитах в Пловдив, като го ремонтираха поставиха ли такова.

Да имат отопление.Ето кои други стадиони имат Георги Аспарухов“ и „Васил Левски“ в София, „Лазур“ в Бургас, „Градски“ в Ловеч и „Лудогорец Арена“ в Разград.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 26 фев 2014 23:01

Кашчей написа:Пармалате как се променя в движение един строителен проект, а ти дори архитектурата му променяш, а канарчетата това и чакат-кълват ли кълват 8-)

Ще видиш на 05.03.2014г как, сладурче :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 фев 2014 23:02

Raoul_Duke написа:

Има доста неща, които могат да се променят и са променени. Независимо от теориите ти. Ти ако си строителен инженер и твърдиш друго, дай да те водим при хората, финансиращи проекта, щото те трева пасат и им е нужен някой като теб да ги светне как стоят нещата. Така де... за къв да хвърлят милиони, след като Кашчей казва, че не може.

Сигурно има.... определено покрив се променя без нови конструктивни изчисления и без нови основи на носещите елементи...особено, ако един сектор вече е подготвен откъм конструкция.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Ботев”