ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Малу Мпасинкату: Обещавам изненади в петък вечер
Аз лично смятам, че е още рано да ходя на мач. Сърцето ми създава проблеми като гледам на живо отбора как пада, затова искам малко да изчакам.
- PLOVDIV PEE 1912
Oх ,БОЖЕ ГОСПОДИ!Дано тези сладки приказки да са истина.Аз ще ида да запаля една свещичка.....
Пич, не ти ли трепка душата като си помислиш само... ТИ пълна, стадионът пълен, любимите цветове и любимите песни... ТАМ СЪМ!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- PLOVDIV PEE 1912
Abbiati написа:Пич, не ти ли трепка душата като си помислиш само... ТИ пълна, стадионът пълен, любимите цветове и любимите песни... ТАМ СЪМ!
Там сме,обаче нещо не мога да се зарадвам.Всичките тези години май съм се повредил...
Abbiati написа:Пич, не ти ли трепка душата като си помислиш само... ТИ пълна, стадионът пълен, любимите цветове и любимите песни... ТАМ СЪМ!
Мечтая за това от години,но като си помисля какво ще последва ако ни направят за смях просто незнам.Все пак този път ще изчакам.Да не платим хонорара на актьорите в поредния селски цирк с този пълен стадион.Парен каша духа както се казва.
99% ЩЕ се вземе решение да се подкрепи отбора..така че в СЪБОТА ВСИЧКИ ЗА БОТЕВ !
hetfield написа:Abbiati написа:Пич, не ти ли трепка душата като си помислиш само... ТИ пълна, стадионът пълен, любимите цветове и любимите песни... ТАМ СЪМ!
Мечтая за това от години,но като си помисля какво ще последва ако ни направят за смях просто незнам.Все пак този път ще изчакам.Да не платим хонорара на актьорите в поредния селски цирк с този пълен стадион.Парен каша духа както се казва.
Абе и на мен ми се свива сърцето от тая грозна мисъл, но не мога да не отида, просто няма начин!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Yobs1912 написа:99% ЩЕ се вземе решение да се подкрепи отбора..така че в СЪБОТА ВСИЧКИ ЗА БОТЕВ !
Така е,но не мога да премълча тревогите си.А тези които ще вземат решението ще носят ли отговорност ако се окаже погрешно?Няма ли да е по-правилно когато видим черно на бяло нещо тогава да подкрепим нещо?
hetfield написа:Yobs1912 написа:99% ЩЕ се вземе решение да се подкрепи отбора..така че в СЪБОТА ВСИЧКИ ЗА БОТЕВ !
Така е,но не мога да премълча тревогите си.А тези които ще вземат решението ще носят ли отговорност ако се окаже погрешно?Няма ли да е по-правилно когато видим черно на бяло нещо тогава да подкрепим нещо?
мисля че нищо няма да изгубим ако отидем на стадиона, дори и 50000 лева да влезнат в касата, докъде ще стигнат замислете се, и след днес особенно сельо гледа да си обира крушите че го погват яко, има над 1.5млн дългове към НАП
Абе те са дългове на отбора, ама Сельо могат по прокурорска линия да го подпукат! Всъщност, не ми дреме за него, само да е вярно това, което виждам!
Последна промяна от Abbiati на 23 сеп 2009 15:32, променено общо 1 път.
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!