Шврнц Тпрунков написа:whitesnake написа:Вашия оплодител е налице.Всъщност,цяла партия оплодители.
Ахаааа, липсват ви Зеки Байрям и Левент Назифоглу...
Е,на вас поне няма да ви липсват,ще ги има в изобилие.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Шврнц Тпрунков написа:whitesnake написа:Вашия оплодител е налице.Всъщност,цяла партия оплодители.
Ахаааа, липсват ви Зеки Байрям и Левент Назифоглу...
whitesnake написа:Шврнц Тпрунков написа:whitesnake написа:Май всичко си има цена.Честито.Пак АД.Жалко за уникалната форма на управление тип "Барселона"
Ринги-ринги-рае, Коко си играе... Мечтайте си, ама няма да го получитеНадявайте се на следващия оплодител
Вашия оплодител е налице.Всъщност,цяла партия оплодители.
Тони 1977,вас никой май не ви пита,ама шврънц е на друго мнение
daimio написа:Наздраве майнаМного ми се искаше да напиша нещо мъдро ама вече не съм в състояние
![]()
![]()
карлито написа:Тук говорим за банкери.Оплодителите и турците са със сини броеници и 2-3 златни такива във вкъщи
whitesnake написа:карлито написа:Тук говорим за банкери.Оплодителите и турците са със сини броеници и 2-3 златни такива във вкъщи
Така е.Само че сега са по-рафинирани.Освен броеници си имат и банкери.
карлито написа:whitesnake написа:карлито написа:Тук говорим за банкери.Оплодителите и турците са със сини броеници и 2-3 златни такива във вкъщи
Така е.Само че сега са по-рафинирани.Освен броеници си имат и банкери.
А........... сега те разбрах.Значи наште са гърбави и грозни а ваште гърбави но гърбицата им отива.Само дето неможе и дума да става за сравнение,просто неможе клошар и орел да са на едно място затова ние жълтите отлитаме
Ki Cho написа:Тъжен край на една красива мечта. Обичаме си ние българите да имаме бащица и това е. Нейсе, запуши го! Довиждане драги ми канари. Моят отбор не е този на собственика X, Y, Z. Пейте и пийте, може някоя трошица и във вашата уста да влезе.
Нищо против г-н Василев. Просто това не е това, за което мечтах.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта