Ръководство на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Re: Един отбор е на света, завинаги във нашите сърца...

Мнениеот whitesnake » 20 ное 2010 01:08

Шврнц Тпрунков написа:
whitesnake написа:Вашия оплодител е налице.Всъщност,цяла партия оплодители. ;)

Ахаааа, липсват ви Зеки Байрям и Левент Назифоглу...

Е,на вас поне няма да ви липсват,ще ги има в изобилие. :idea:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 20 ное 2010 01:08

whitesnake написа:
Шврнц Тпрунков написа:
whitesnake написа:Май всичко си има цена.Честито.Пак АД.Жалко за уникалната форма на управление тип "Барселона" :lol:

Ринги-ринги-рае, Коко си играе... Мечтайте си, ама няма да го получите :) Надявайте се на следващия оплодител :)

Вашия оплодител е налице.Всъщност,цяла партия оплодители. ;)
Тони 1977,вас никой май не ви пита,ама шврънц е на друго мнение :lol:

Тук говорим за банкери.Оплодителите и турците са със сини броеници и 2-3 златни такива във вкъщи
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Re: Официално: Банкер №1 собственик на Ботев

Мнениеот bultras4e » 20 ное 2010 01:10

daimio написа:Наздраве майна :) Много ми се искаше да напиша нещо мъдро ама вече не съм в състояние :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Наздраве...и аз не съм в състояние.Бъдете благодарни ,че все още пиша г/д правилно :mrgreen:

ВИИИВА КАНАРИ ША ЛЯ ЛЯ ЛЯ ЛЯ ОООО ВИИИВА КАНАРИ...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 20 ное 2010 01:17

карлито написа:Тук говорим за банкери.Оплодителите и турците са със сини броеници и 2-3 златни такива във вкъщи

Така е.Само че сега са по-рафинирани.Освен броеници си имат и банкери.
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

radines
Контакти:

Мнениеот radines » 20 ное 2010 01:22

Някой ще сподели ли ,нещо повече като информация от срещата на ОС и по-точно имаше ли въпроси към г-н Попов ,какво каза освен написаното по медийте.
Искам да кажа ,че подкрепям мнението или решението взето на ОС ... и наааааапреед БОТЕВ теб обичам АЗ ,ТИ си НАЙ-ГОЛЯМ ,ТИ си НАЙ-ВЕЛИКИЯ НА СВЕТА

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 20 ное 2010 01:27

whitesnake написа:
карлито написа:Тук говорим за банкери.Оплодителите и турците са със сини броеници и 2-3 златни такива във вкъщи

А........... сега те разбрах.Значи наште са гърбави и грозни а ваште гърбави но гърбицата им отива.Само дето неможе и дума да става за сравнение,просто неможе клошар и орел да са на едно място затова ние жълтите отлитаме
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 20 ное 2010 01:35

карлито написа:
whitesnake написа:

А........... сега те разбрах.Значи наште са гърбави и грозни а ваште гърбави но гърбицата им отива.Само дето неможе и дума да става за сравнение,просто неможе клошар и орел да са на едно място затова ние жълтите отлитаме

Нашите ги изгонихме,а вие вашите тепърва ще ги прегръщате и там квото трябва ;) Важното е,че ти примерно като редови акционер,заплатил заветните 250 лв,си съгласен и щастлив .Приятен полет :lol:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 20 ное 2010 02:09

Виж кво Левент и Зеки може да ги няма но вярата им е все още при вас.Надявам се че няма да отричаш че броеницата му отива на Золум бей.Сега пак отлитам но до денонощния,че ми свърши уискито.Колкото до" заветните 250"-заветни,заветни колко да са заветни,за едни 100кг желязо,за друг 5 бутилки

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 20 ное 2010 03:24

Е, за няколко месеца, но поне беше красиво... Сега всичко, неизбежно, тръгва по познатото русло...
Ууууу... Брааааавооооо... Долуууууууу... О-став-каааааааа... Нов собствениииииииииииикккк...

Никога не съм си въобразявал, че в България може да се формира нормална форма на ФК-АД, в която Хората да имат сила и глас.
Помечтах си малко, но и това свърши...
Успех на "Ботев"!!!
Току що загубиха нещо, за което се бориха години.
Предполагам, че е нямало как, но... все пак ми стана тъжно и не очаквам нищо добро...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 20 ное 2010 06:23

Ki Cho написа:Тъжен край на една красива мечта. Обичаме си ние българите да имаме бащица и това е. Нейсе, запуши го! Довиждане драги ми канари. Моят отбор не е този на собственика X, Y, Z. Пейте и пийте, може някоя трошица и във вашата уста да влезе.

Нищо против г-н Василев. Просто това не е това, за което мечтах.

Mисля ,че трябваше да присъстваш на срещата преди да се изказваш толкова силно....

Върни се в “Ботев”