Ботев - Тунджа (Ямбoл) 19.09 Неделя 17:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Trickstyle
Контакти:

Re: Ботев разгроми Тунджа (Ямбол) с 8:0

Мнениеот Trickstyle » 20 сеп 2010 11:20

Ама кво му се обеснявате на синята лавина немога да разбера? Той момчето е от Карамфуля или Избегли и все пак е фен на ГРАНДОВЕТЕ,оти така е модерно.Бил е най-много на един мач на Левски,купил е едно шалче и една фанелка и го раздава ултрас. Абе клоун,ти няма да ни казваш на нас какъв фен си,защото и на 1500 години да станеш,няма да си като нас.Плюс това , ние направихме нещо уникално за България,взехме си обратно отбора.НАШИЯ ОТБОР! А вие? До онзи ден плюхте мустака,а днес сте готови да му лапнете к**а.Евала ви фенове. И нали знаеш...без лоши чувства ГРАЖДАНИНО.

Колкото до мача...с всеки изминал такъв се чудя,какво прави Ботев в тази "В" група...а отбори като Академик са в "А".
SINCE 1912

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 сеп 2010 11:26

antonzzzz написа:Само дивия селянин ще изпита трудност да проумее,че нас,гражданите на Пловдив,не ни интересуват "ойрограндовете" от столицата :)

Само предател не би подкрепил родния си град,па било той напълнен и с хора от селски тип.

Абе пич-не виждам защо ни нападате-обясхних ви лесно ви е на вас-имате си голям отбор-лесно се подкрепя!!Ако беше от Ямбол щеше ли да си за него-при положение,че дълги години нямаше даже отбор!!
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 сеп 2010 11:42

Trickstyle написа:Ама кво му се обеснявате на синята лавина немога да разбера? Той момчето е от Карамфуля или Избегли и все пак е фен на ГРАНДОВЕТЕ,оти така е модерно.Бил е най-много на един мач на Левски,купил е едно шалче и една фанелка и го раздава ултрас. Абе клоун,ти няма да ни казваш на нас какъв фен си,защото и на 1500 години да станеш,няма да си като нас.Плюс това , ние направихме нещо уникално за България,взехме си обратно отбора.НАШИЯ ОТБОР! А вие? До онзи ден плюхте мустака,а днес сте готови да му лапнете к**а.Евала ви фенове. И нали знаеш...без лоши чувства ГРАЖДАНИНО.

Колкото до мача...с всеки изминал такъв се чудя,какво прави Ботев в тази "В" група...а отбори като Академик са в "А".

Със сигурност съм изхарчил в магазина на Левски много повече,отколкото ти във вашия!Упс,вие имате ли магазин? :oops:
Не съм от София и,за разлика от теб,единственото,което правя не е да ходя по мачове.Въпреки това гледах на живо мачовете с Дъндолк,Калмар и АИК.Това като един мач ли ти се вижда?
"Колкото до мача...с всеки изминал такъв се чудя,какво прави Ботев в тази "В" група...а отбори като Академик са в "А"."
С този ваш отбор,ако дойдете на Герена,знаеш ли колко ще ви сложим?Всъщност,много далече ви "закарах".И на Лаута да отидете и там ще ви изгермечат.Така,че не се пъни много...

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 20 сеп 2010 12:02

Въпреки това гледах на живо мачовете с Дъндолк,Калмар и АИК.Това като един мач ли ти се вижда?

Страшен фен си нямам думи :) .Между другото никой от нас не се съмнява че си бил точно на тези мачове не се притеснявай.
Направо те избираме за фен на годината.
Колкото до това колко ще ни сложите като играете с нас ще поживеем и ще видим, може още тази годинка за купата да дойдете и да ни погостувате, но не забравяйте, че Селяка го няма и протоколните мачове в Пловдив вече са минало.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 20 сеп 2010 12:03

изгермечат ....интересно :) я преведи

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 20 сеп 2010 12:21

cska_90 написа:
antonzzzz написа:Само дивия селянин ще изпита трудност да проумее,че нас,гражданите на Пловдив,не ни интересуват "ойрограндовете" от столицата :)

Само предател не би подкрепил родния си град,па било той напълнен и с хора от селски тип.

Абе пич-не виждам защо ни нападате-обясхних ви лесно ви е на вас-имате си голям отбор-лесно се подкрепя!!Ако беше от Ямбол щеше ли да си за него-при положение,че дълги години нямаше даже отбор!!

Ти как мислиш дали големия Ботев Пловдив е станал такъв от самосебе си???Дали е било лесно да се подкрепя големия Ботев Пловдив през изминалите 11-години???
Нека ти разкажа нещо.Вчера до 15-минута водихме 2-0 ако се не лъжа.Ако твоите съграждани искаха щяха да пуснат балтийте и мача щеше да свърши най-много 3,4-0.Ако искаха можеха и да не дойдат така щеше да е само 3-0.Да ама дойдоха и не пуснаха балтийте играха футбол колкото могат.Та в родния ти град футбол има и не е умрял нещо,което обаче със сигурност не се дължи на теб.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 сеп 2010 13:14

daimio написа:
cska_90 написа:

Ти как мислиш дали големия Ботев Пловдив е станал такъв от самосебе си???Дали е било лесно да се подкрепя големия Ботев Пловдив през изминалите 11-години???
Нека ти разкажа нещо.Вчера до 15-минута водихме 2-0 ако се не лъжа.Ако твоите съграждани искаха щяха да пуснат балтийте и мача щеше да свърши най-много 3,4-0.Ако искаха можеха и да не дойдат така щеше да е само 3-0.Да ама дойдоха и не пуснаха балтийте играха футбол колкото могат.Та в родния ти град футбол има и не е умрял нещо,което обаче със сигурност не се дължи на теб.

"Нека ти разкажа нещо.Вчера до 15-минута водихме 2-0 ако се не лъжа.Ако твоите съграждани искаха щяха да пуснат балтийте и мача щеше да свърши най-много 3,4-0.Ако искаха можеха и да не дойдат така щеше да е само 3-0.Да ама дойдоха и не пуснаха балтийте играха футбол колкото могат."
Това трябва да ме накара да преливам от гордост и да плача от умиление,така ли?
"Та в родния ти град футбол има и не е умрял нещо,което обаче със сигурност не се дължи на теб."
11 човека,които са се събрали да поритат НЕ Е ЗНАЧИ,че в моя град има футбол.Спокойно можеха да пратят и някой училищен отбор.Никога не съм претендирал,че "ямболския футбол" се крепи на моите плещи.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 20 сеп 2010 13:19

blue avalanche написа:
Не беше ли ти,дето беше влязал в нашия форум да ревеш с три реда сълзи и да молиш,ако Ботев дойдели да играят на Герена,да не сме ги пускали?

Чак 3 реда сълзи и молби... преувеличаваш :) Молбата ми беше(евентуално) да не "протягате" ръка към Христолов. Ясно си пролича кои са истинските Левскари-категорично бяха съгласни,а псевдофеновете на Левски (да,визирам теб) с мненията си оставиха впечатление,че биха станали любовници на Честния и Почтения,само и само Ботев да се затрие.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 сеп 2010 13:21

blue avalanche написа:
rump_shaker написа:Големи левскари хахах :D от Ямбол от незнам си къде. Мен ми е странно това. Незнам ако живеех в по-малък град дали щях да съм чорбар или говедар ама предвид шувинистичната ми натура надали. За мен да подкрепям локалният отбор е същото както да подклрепям своят град и своите съграждани. Няма начин аз някога да симпиатизирам на някой друг и за това на въпорса койт ти е по любим отбор от другите аз отговрям "Всички са еднакво мразени". Неразбирам аз съм от Берое и пот ЦСКА, от Черноморец и Левски, от Тунджа и Литекс..... това са смешни неща според мен.

Но така е по селата кво да се прави

1.Не съм от Тунджа и никога не съм бил,ГРАЖДАНИНО!
2.Мое конституционно право е да се определям както си искам,ГРАЖДАНИНО!
3.МОИТЕ СЪГРАЖДАНИ се изнесоха от МОЯ ГРАД и той се напълни със селяни,ГРАЖДАНИНО!Тях ли да подкрепям?

С това си накрая "така е по селата" исках да кажа конкретно за селата. Никого не съм нарекъл СЕЛЯНИН нито съм претендирал, че съм по голям ГРАЖДАНИН от вас. За мен Всеки град в България е равен и всеки жител в него е гражданин. Така че, невждим кво толкоз те засегна моя пост.

А и аз написах, че за мен не е нормално да съм привърженик на някой друг отбор освен пловдивски. Против съм бургазлий, старозагорци и варненци, както и плводивчани които се опирличават с чужд отбор от чужд град. Моето разбиране е това. Света от кай време е обединен на общества борещи се за нещо. Аз и моите съграждане подкрепяме нашият градски отбор.

Всеки има право както каза да си се определя за къвто си иска. Прав си. Но за мен е въпрос на чест и достойнство аз да бъда от моите съграждани. От отбора който е създаван от нашети предци. От Плвоидвчани. Същото щеше да е ако бях от Троян, Каспичан, или Ямбол.. без значение!

Евала правя на малкото хора по тези градове които не признават чуждо. Които въпреки, че са на никому известни остояват и се борят за своето и това което града им представлява.

Сега разбра ли ме?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 сеп 2010 15:57

daimio написа:
cska_90 написа:

Само ти недей да ми обясняваш, ако обичаш за футбола в родния ми град-мисля че съм мааааааааааааалко по-запознат,КОЛЕГА! ;) Като цяло след ЦСКА,винаги сте ми били най-симпатичният отбор(не че съм ви фен де) в България и то именно заради феновете-ама такива дебили(извинявам се -ама типочна пръв)може и да ме разубедят!!!Както виждате -просто си казах мнението -без нито една лоша дума за Ботев-а вие ме изкарахте селянин и нз си какъв!!Еми живи и здрави!! ;)
Изображение

Върни се в “Ботев”