Ама кво му се обеснявате на синята лавина немога да разбера? Той момчето е от Карамфуля или Избегли и все пак е фен на ГРАНДОВЕТЕ,оти така е модерно.Бил е най-много на един мач на Левски,купил е едно шалче и една фанелка и го раздава ултрас. Абе клоун,ти няма да ни казваш на нас какъв фен си,защото и на 1500 години да станеш,няма да си като нас.Плюс това , ние направихме нещо уникално за България,взехме си обратно отбора.НАШИЯ ОТБОР! А вие? До онзи ден плюхте мустака,а днес сте готови да му лапнете к**а.Евала ви фенове. И нали знаеш...без лоши чувства ГРАЖДАНИНО.
Колкото до мача...с всеки изминал такъв се чудя,какво прави Ботев в тази "В" група...а отбори като Академик са в "А".
Ботев - Тунджа (Ямбoл) 19.09 Неделя 17:00 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Trickstyle
- Контакти:
Re: Ботев разгроми Тунджа (Ямбол) с 8:0
SINCE 1912
antonzzzz написа:Само дивия селянин ще изпита трудност да проумее,че нас,гражданите на Пловдив,не ни интересуват "ойрограндовете" от столицата
Само предател не би подкрепил родния си град,па било той напълнен и с хора от селски тип.
Абе пич-не виждам защо ни нападате-обясхних ви лесно ви е на вас-имате си голям отбор-лесно се подкрепя!!Ако беше от Ямбол щеше ли да си за него-при положение,че дълги години нямаше даже отбор!!

- blue avalanche
- Контакти:
Trickstyle написа:Ама кво му се обеснявате на синята лавина немога да разбера? Той момчето е от Карамфуля или Избегли и все пак е фен на ГРАНДОВЕТЕ,оти така е модерно.Бил е най-много на един мач на Левски,купил е едно шалче и една фанелка и го раздава ултрас. Абе клоун,ти няма да ни казваш на нас какъв фен си,защото и на 1500 години да станеш,няма да си като нас.Плюс това , ние направихме нещо уникално за България,взехме си обратно отбора.НАШИЯ ОТБОР! А вие? До онзи ден плюхте мустака,а днес сте готови да му лапнете к**а.Евала ви фенове. И нали знаеш...без лоши чувства ГРАЖДАНИНО.
Колкото до мача...с всеки изминал такъв се чудя,какво прави Ботев в тази "В" група...а отбори като Академик са в "А".
Със сигурност съм изхарчил в магазина на Левски много повече,отколкото ти във вашия!Упс,вие имате ли магазин?
Не съм от София и,за разлика от теб,единственото,което правя не е да ходя по мачове.Въпреки това гледах на живо мачовете с Дъндолк,Калмар и АИК.Това като един мач ли ти се вижда?
"Колкото до мача...с всеки изминал такъв се чудя,какво прави Ботев в тази "В" група...а отбори като Академик са в "А"."
С този ваш отбор,ако дойдете на Герена,знаеш ли колко ще ви сложим?Всъщност,много далече ви "закарах".И на Лаута да отидете и там ще ви изгермечат.Така,че не се пъни много...
Въпреки това гледах на живо мачовете с Дъндолк,Калмар и АИК.Това като един мач ли ти се вижда?
Страшен фен си нямам думи
Направо те избираме за фен на годината.
Колкото до това колко ще ни сложите като играете с нас ще поживеем и ще видим, може още тази годинка за купата да дойдете и да ни погостувате, но не забравяйте, че Селяка го няма и протоколните мачове в Пловдив вече са минало.
-
BultraStyle
- Контакти:
изгермечат ....интересно
я преведи
cska_90 написа:antonzzzz написа:Само дивия селянин ще изпита трудност да проумее,че нас,гражданите на Пловдив,не ни интересуват "ойрограндовете" от столицата
Само предател не би подкрепил родния си град,па било той напълнен и с хора от селски тип.
Абе пич-не виждам защо ни нападате-обясхних ви лесно ви е на вас-имате си голям отбор-лесно се подкрепя!!Ако беше от Ямбол щеше ли да си за него-при положение,че дълги години нямаше даже отбор!!
Ти как мислиш дали големия Ботев Пловдив е станал такъв от самосебе си???Дали е било лесно да се подкрепя големия Ботев Пловдив през изминалите 11-години???
Нека ти разкажа нещо.Вчера до 15-минута водихме 2-0 ако се не лъжа.Ако твоите съграждани искаха щяха да пуснат балтийте и мача щеше да свърши най-много 3,4-0.Ако искаха можеха и да не дойдат така щеше да е само 3-0.Да ама дойдоха и не пуснаха балтийте играха футбол колкото могат.Та в родния ти град футбол има и не е умрял нещо,което обаче със сигурност не се дължи на теб.
- blue avalanche
- Контакти:
daimio написа:cska_90 написа:antonzzzz написа:Само дивия селянин ще изпита трудност да проумее,че нас,гражданите на Пловдив,не ни интересуват "ойрограндовете" от столицата
Ти как мислиш дали големия Ботев Пловдив е станал такъв от самосебе си???Дали е било лесно да се подкрепя големия Ботев Пловдив през изминалите 11-години???
Нека ти разкажа нещо.Вчера до 15-минута водихме 2-0 ако се не лъжа.Ако твоите съграждани искаха щяха да пуснат балтийте и мача щеше да свърши най-много 3,4-0.Ако искаха можеха и да не дойдат така щеше да е само 3-0.Да ама дойдоха и не пуснаха балтийте играха футбол колкото могат.Та в родния ти град футбол има и не е умрял нещо,което обаче със сигурност не се дължи на теб.
"Нека ти разкажа нещо.Вчера до 15-минута водихме 2-0 ако се не лъжа.Ако твоите съграждани искаха щяха да пуснат балтийте и мача щеше да свърши най-много 3,4-0.Ако искаха можеха и да не дойдат така щеше да е само 3-0.Да ама дойдоха и не пуснаха балтийте играха футбол колкото могат."
Това трябва да ме накара да преливам от гордост и да плача от умиление,така ли?
"Та в родния ти град футбол има и не е умрял нещо,което обаче със сигурност не се дължи на теб."
11 човека,които са се събрали да поритат НЕ Е ЗНАЧИ,че в моя град има футбол.Спокойно можеха да пратят и някой училищен отбор.Никога не съм претендирал,че "ямболския футбол" се крепи на моите плещи.
blue avalanche написа:
Не беше ли ти,дето беше влязал в нашия форум да ревеш с три реда сълзи и да молиш,ако Ботев дойдели да играят на Герена,да не сме ги пускали?
Чак 3 реда сълзи и молби... преувеличаваш
- rump_shaker
- Контакти:
blue avalanche написа:rump_shaker написа:Големи левскари хахах :D от Ямбол от незнам си къде. Мен ми е странно това. Незнам ако живеех в по-малък град дали щях да съм чорбар или говедар ама предвид шувинистичната ми натура надали. За мен да подкрепям локалният отбор е същото както да подклрепям своят град и своите съграждани. Няма начин аз някога да симпиатизирам на някой друг и за това на въпорса койт ти е по любим отбор от другите аз отговрям "Всички са еднакво мразени". Неразбирам аз съм от Берое и пот ЦСКА, от Черноморец и Левски, от Тунджа и Литекс..... това са смешни неща според мен.
Но така е по селата кво да се прави
1.Не съм от Тунджа и никога не съм бил,ГРАЖДАНИНО!
2.Мое конституционно право е да се определям както си искам,ГРАЖДАНИНО!
3.МОИТЕ СЪГРАЖДАНИ се изнесоха от МОЯ ГРАД и той се напълни със селяни,ГРАЖДАНИНО!Тях ли да подкрепям?
С това си накрая "така е по селата" исках да кажа конкретно за селата. Никого не съм нарекъл СЕЛЯНИН нито съм претендирал, че съм по голям ГРАЖДАНИН от вас. За мен Всеки град в България е равен и всеки жител в него е гражданин. Така че, невждим кво толкоз те засегна моя пост.
А и аз написах, че за мен не е нормално да съм привърженик на някой друг отбор освен пловдивски. Против съм бургазлий, старозагорци и варненци, както и плводивчани които се опирличават с чужд отбор от чужд град. Моето разбиране е това. Света от кай време е обединен на общества борещи се за нещо. Аз и моите съграждане подкрепяме нашият градски отбор.
Всеки има право както каза да си се определя за къвто си иска. Прав си. Но за мен е въпрос на чест и достойнство аз да бъда от моите съграждани. От отбора който е създаван от нашети предци. От Плвоидвчани. Същото щеше да е ако бях от Троян, Каспичан, или Ямбол.. без значение!
Евала правя на малкото хора по тези градове които не признават чуждо. Които въпреки, че са на никому известни остояват и се борят за своето и това което града им представлява.
Сега разбра ли ме?

daimio написа:cska_90 написа:antonzzzz написа:Само дивия селянин ще изпита трудност да проумее,че нас,гражданите на Пловдив,не ни интересуват "ойрограндовете" от столицата
Само ти недей да ми обясняваш, ако обичаш за футбола в родния ми град-мисля че съм мааааааааааааалко по-запознат,КОЛЕГА!