БФС:Ботев не може да играе в Б група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.

Мнениеот Yellow major » 03 юни 2010 19:43

veseo написа:
Yellow major написа:4.Ако се стигне до най-лошия вариант, Маринчо и УС с незабавна оставка!! По -добре да се заеме някой бизнесмен с добър доход отколкото ветерани без пари.

Примерно Коко, нали? Или Салерно? Като ти гледам начина на мислене, май скоро ще изминеш единия километър разстояние до другия стадион...

Моля те не ми говори по този начин!
Ако отидем в Б окръжна ,бъди сигурен, че ще се изпокарат и ветерани и бизнесмени.
Ако не реализират плана да игаем минимум от В група, УС с оставки.
Ти какво искаш децата ни да забравят какво е Ботев и А група? Нали ни убеждаваха ,че е говорено да ни допуснат до Б група?
Когато селския ги предупреждаваше, никой не му обърна внимание. Какви са тези юристи ,които са по-зле от един селянин?
Бесен съм!
И аз мога да сформирам отбор от Б окръжна с моята заплата! Не ми ли вярваш!

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 03 юни 2010 19:43

loko2004 написа:Ето го спасението

"От мен зависи дали Ботев ще вземе професионален лиценз за новия сезон. Само аз мога да спася положението и да предоставя професионалния лиценз на Ботев. Чакам Бакалов и хората около него на преговори. Няма да им искам никакви пари", заяви Димитър Христолов.

Всички знаем кой е виновника! Ако дойде и падне на колене да се моли да приемем каквото и да е това чудо "лиценз" от него, може и да си помислим. А ти не се занимавай с аматьорски футбол, гледай си там отбора, селекцията и тн.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 03 юни 2010 19:44

"От мен зависи дали Ботев ще вземе професионален лиценз за новия сезон. Само аз мога да спася положението и да предоставя професионалния лиценз на Ботев. Чакам Бакалов и хората около него на преговори. Няма да им искам никакви пари", заяви Димитър Христолов.
[/quote]
доко-2004 от къде го копна това?[/quote]

Обърни се както трябва и ще ти кажа :)[/quote]
циганче мило моля ти се :)

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 03 юни 2010 19:44

Na Seljaka vjara njama nikoi.

Toi moze da izkupi edna malka chats ot grehovete si ako dade licenza ili kvoto ima tam za bez pari. No se sumnjavam

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 03 юни 2010 19:44

Някой може ли да си представи как ще играем в окръжните групи.Селата имат население по 1000-4000 жители, а ние ще ходим по 5000 до 10 000.Кой ще ни охранява? Как ще свирят съдиите? Просто немога да си го обясня как от БъФъСъ взеха такова смешно решение.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 03 юни 2010 19:45

жълт ламтурник написа:Отче, билети за мач от Б окръжна(ако наистина стане така) не мислиш ли, че е несериозно?

Аз пък искам да те уверя че всеки един от нас тука, всеки един от нас които ходим на стадиона, ще дадем ако трябва по 5 лв на мач но ще си плащаме билети ;) Просто ние, феновете на Боъев сме такива. За нас няма знчение, каде гостуваме, колко пари е билета. За нас е привилегия да гледаме всяка седмица нашият любим отбор. А доказателството за това е стоцитите фенове които обикалят България да подкрепяме отбора. Да не ти говоря че на едни обикновенни конторлни срещи който се порвеждат извън Пловдив, палим колите и се изсипваме 100ци фенове. Защото за нас Ботев Пловдив не е неделното занимание, а идеология! На нас не ни пука през уикенда колко ще похарчим за клуба.

В крайна сметка при един харч от 20-40 лв за нед през уикенда, какво са 2-3-4 лв за билетче ;)
ИзображениеИзображение

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 03 юни 2010 19:47

daimio написа:

доко-2004 от къде го копна това?[/quote]

Обърни се както трябва и ще ти кажа :)[/quote]
циганче мило моля ти се :)[/quote]

тц не става така опитай пак :)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 03 юни 2010 19:48

Ботев няма да играе в окръжните групи спокойно... или Б или В група!
Останалото са само бръщолевения... и сензацийки , а селския може да си навре лиценза в гъза , защото за друго не става!

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 03 юни 2010 19:49

Така, е без лоби и пари сме обречени!Ус на Ботев Пд в момента са мишки трупащи имидж на гърба на Ботев Пд!!!Та тук има хора дори докарали селяка през 1999г и хора работили активно за селяка на високи постове!!!Останалото е пълнеж...

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 03 юни 2010 19:50

жълт ламтурник написа:
ilian12 написа:11 години сме асансьор А-Б-А-Б ... По-добре 4-5 години и да изградим клубът на здрави основи, отколкото да се появи някой нов Урод.

Относно това, че децата ще станели локомотивци, а не ботевисти, защото еди какво си, са пълни глупости. Никой не знае дали ще посрещне следващия изгрев на слънцето, а вие ми говорите за кой какъв щял да стане в порядъците на няколко години.

Пич, на теб ясно ли ти е, защо в България има най-много фенове на ЦСКА и Левски?Имам приятел, който е фен на ЦСКА.. защото иска да е привърженик на отбор, който печели и е на върха.Това ми го е казвал лично.Когато си на върха, или поне по-отгоре от дъното, повече се приказва за теб и повече фенове събираш.Ти как мислиш, защо в спортно шоу ГОНГ се приказва най-много за Левски :mrgreen:

Не съм съгласен, че ЦСКА и Левски имат най-много фенове, заради провинцията. Все пак София е около 2 мил., т.е. 1/3 от българите живеят там. Тези два отбора имат също доста фенове в градовете където няма други отбори. Колко са те в Пловдив, Ст. Загора, Варна, Бургас? Доста мижав процент. Смяташ ли, че някой ботевист ще допусне детето му да стане локомотивец, ЦСКАр или левскар?
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Ботев”