Ех човешка злоба: Ето крайния резултат на стадиона:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lqDIZvs2Txs
Какви забележки има господин лизач от общината? Ако те съмнява,че съм от екипа пращаш едно писмо до главния изпълнител "Ниш Проект" и мога да ти покажа и чертежите. Ама тогава като бате Влади слагаш една сумичка от 3-4 хиляди лева и сядаме на масата да ти разкажа как се проектира.
Отворен съм всеки един момент на бас за 4 хиляди лева лично с теб на тема " Дали аз съм част от проектантския екип на стадион Чаир гр. Ниш". Казваш,че си навит оставаш си телефона отиваме и подписваме едно споразумение и си говорим.
Знаеш ли каква е разликата между количествената сметка и количествено стойностната сметка. Втората има графа ед.цена. Тоест колко струва единичното количество на дадем материал. Според теб толкова ли е трудно като знаеш колко струва материала и имаш количествата в една таблица да ги умножиш и сумираш. ЗА ТОВА Е БИЛО НУЖНО 3 МЕСЕЦА. Ти малоумник ли си?
ПС: Искаш ли още едно стадионче?
Шествие на Бултрасите до Колежа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шествие на Бултрасите до Колежа
sky1 написа:Ех човешка злоба: Ето крайния резултат на стадиона:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lqDIZvs2Txs
Какви забележки има господин лизач от общината? Ако те съмнява,че съм от екипа пращаш едно писмо до главния изпълнител "Ниш Проект" и мога да ти покажа и чертежите. Ама тогава като бате Влади слагаш една сумичка от 3-4 хиляди лева и сядаме на масата да ти разкажа как се проектира.
Отворен съм всеки един момент на бас за 4 хиляди лева лично с теб на тема " Дали аз съм част от проектантския екип на стадион Чаир гр. Ниш". Казваш,че си навит оставаш си телефона отиваме и подписваме едно споразумение и си говорим.
Знаеш ли каква е разликата между количествената сметка и количествено стойностната сметка. Втората има графа ед.цена. Тоест колко струва единичното количество на дадем материал. Според теб толкова ли е трудно като знаеш колко струва материала и имаш количествата в една таблица да ги умножиш и сумираш. ЗА ТОВА Е БИЛО НУЖНО 3 МЕСЕЦА. Ти малоумник ли си?
ПС: Искаш ли още едно стадионче?
Яяяя, обърва палачинката. Браво, направи разлика между количествена и стойностна сметка. Да не прочете наредбата... за сефте! Радвам се, че съм ти бил полезен за нещо! С тези знания вече и общината ще те вземат!

А тази графичка никой не е възлагал и затова я няма. И не са били нужни 3 месеца, а 333 месеца!

подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
Приятно четене, тръгваме да следваме СЪРЦАТА СИ!
Нека по-добрия победи!
Нека по-добрия победи!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
sky1 написа: КОЛИЧЕСТВЕНИТЕ СМЕТКИ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЧАСТ ОТ РАБОТНИЯ ПРОЕКТ
Някъде да съм казал,че количествено-стойностна сметка е задължителна. НО когато имаш количествена сметка за 1 седмица максимум имаш цената. А на Общината им е било нужно 3 месеца. Не, просто са чакали време за да се размият обещанията които даде Марешки. Защото не върви да кажеш ще струва 1 мил. и след една седмица да кажеш ще струва 2мил. Та хората спечелиха време.
kistendil написа: Сумички не слагам, само се надявам да не си конструктора! С тези твои знания хората и господ не може да ги опази, ако се случи нещо!
Хаха общинар да оценява труда на професионалисти. Хаха Ти някога слагал ли си 2 тухли една върху друга за да даваш оценка. Баси карикатурата си. Общинар-оценител. Навеждай се, че в общината така се остава.
Пак питам слагаме ли по 4 бона и отиваме нотариално да заверим баса, че съм част от проектантския екип на този стадион? Или като Влади,ще се извиняваш?
kistendil написа:Яяяя, обърва палачинката. Браво, направи разлика между количествена и стойностна сметка. Да не прочете наредбата... за сефте! Радвам се, че съм ти бил полезен за нещо! С тези знания вече и общината ще те вземат!![]()
Сигурен съм ,че е предостатъчно да правиш разлика между количествена сметка и количествено-стойностна сметка и 100% гарант ,че знанията ти надхвърлят знанията на всички в общината. Там сте от глупак на горе, но пък навеждането ви компенсира липсата на сиво вещество.
ПС: Разликата се учи още в техникума 9 клас,а не се чете в наредбите. Защото ако ти боравиш с една наредба, професионалистите боравят с много и различни наредби. Но това е разликата между общинския търтей и онзи ,който с главата и ръцете си изкарва хляба.
Това е мнението на един неутрален футболен фен, който е присъствал на това дерби.
http://brato.bg/5788-%D0%BA%D0%BE%D0%B3 ... %82%D0%B0/
http://brato.bg/5788-%D0%BA%D0%BE%D0%B3 ... %82%D0%B0/
Пак питам слагаме ли по 4 бона и отиваме нотариално да заверим баса, че съм част от проектантския екип на този стадион? Или като Влади,ще се извиняваш?
Комара не е изход и няма да ти помогне да изкараш някой лев, затова се спри навреме! Това, че нямаш работа е най-вероятно благодарение на "знанията" ти! Положи усилия в тази посока. Желая ти успех!
kistendil написа:Комара не е изход и няма да ти помогне да изкараш някой лев, затова се спри навреме!
И Тото Динев ли мисли така?

visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
- botev_1912
- Контакти:
kistendil написа:Пак питам слагаме ли по 4 бона и отиваме нотариално да заверим баса, че съм част от проектантския екип на този стадион? Или като Влади,ще се извиняваш?
Комара не е изход и няма да ти помогне да изкараш някой лев, затова се спри навреме! Това, че нямаш работа е най-вероятно благодарение на "знанията" ти! Положи усилия в тази посока. Желая ти успех!
Само интеграцията ви е безплатна, за всички други уроци се заплаща!
Като сте толкова сигурни за момчето, защо не се обзаложите?
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
За Коко не знам, но този яко драпа да залага! Помогнете му!