САГАТА ПРИКЛЮЧИ: Неделев футболист на Майнц 05

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: САГАТА ПРИКЛЮЧИ: Неделев футболист на Майнц 05

Мнениеот Thurman Murman » 30 авг 2013 15:21

COVINI написа:Майнц 05 може и да не е атрактивно име за българския фен,но поне Неделев ще играе редовно и ще може да се развива нагоре.Пожелавам му успех и дано скоро и от София да излезе такъв талант.

Майнц са бившия отбор на Юрген Клоп. Перфектното място за един млад талант - хем в голямо първенство и "под носа" на истинските световни грандове, хем ще играе редовно.
А "Ботев" прибира перфектни пари просто. Като сложим и процент от евентуален бъдещ трансфер...

nam_si_koy
Контакти:

Мнениеот nam_si_koy » 30 авг 2013 15:28

South_Park написа:
COVINI написа:Майнц 05 може и да не е атрактивно име за българския фен,но поне Неделев ще играе редовно и ще може да се развива нагоре.Пожелавам му успех и дано скоро и от София да излезе такъв талант.

Факт, приеми ми поканата за приятелство 8-)

Нареди се на опашката.Всички искаме да сме приятели на COVINI.Факт

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 30 авг 2013 15:36

Изключително забавно е как някакви хора, нямащи нищо общо с Ботев, обясняват, че трансферът е лош. Много грижовни хора има в нашата страна, ей :lol: !
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 авг 2013 15:41

nam_si_koy написа:
South_Park написа:

Факт, приеми ми поканата за приятелство 8-)

Нареди се на опашката.Всички искаме да сме приятели на COVINI.Факт

Махни го тоя откъсан бот 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 30 авг 2013 15:46

Тодор Неделев коментира пред официалния сайт на клуба трансфера си в Майнц-05. Младият футболист сподели, че е доволен от възможността да заиграе в Бундеслигата и добави, че желанието му е по възможно най-бързия начин да фокусира вниманието си върху предстоящите мачове в българското първенство.

"Радвам се, че трансферът ми в Майнц е факт и че следващият етап от развитието ми като футболист ще бъде в един от най-силните шампионати в Европа, какъвто е Бундеслигата. Също така за мен е много важно, че този трансфер удовлетворява и родният ми клуб. Желанието ми беше да остана в Ботев до зимата и съм щастлив, че това се случи. Сега искам да се съсредоточа върху представянето на Ботев в първенството. Амбициран съм да помогна с каквото мога на клуба, който ми даде път във футбола. Не искам да говоря за следващия си отбор, има време до преместването ми в Германия. На дневен ред сега е Ботев и предстоящите мачове от шампионата."

Той доволен и клуба доволен , кое друго е важно :? Желая му здраве и бляскава кариера ! И един ден да се върне за да си направи бенефиса при нас ! Тоше завинаги един от нас :!: :!: :!:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 30 авг 2013 15:54

Trickstyle написа:За всички кухи лейки от подуене ще кажа,че Майнц 05 от 4-5 сезона са един много сериозен отбор.И е 100 пъти по-добре да играе там титуляр,отколкото резерва в Тотнъм да речем. Ама вие това няма как да го разберете олигофрени такива,защото сте толкова скарани с действителността,че няма накъде. А за този дебил който му пожелава контузия даже няма и да го коментирам. Абе шматки,нали утре като играе за национала ще му викате " хайде Тоше ". Вместо да се зарадвате,че наше момче отива в едно от най-силните първенства,вие пак търсите кусура.

А модераторчето,мили мой,хайде почвай да раздаваш тея банове и на другите които осират темата,а не само на тези които им отговарят. Сещай се малко,че така ставаш ти за смях.С какво ще ме плашиш,че няма да влизам във форума и да пиша ли?

Да завършиш 13 не изглежда много сериозно ! 2 места по надолу са изпадащите в Германия !
Дори не е в златната среда 8-12 място ! Дано да играе редовно и се развива , а не да се случи като с Домо !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 30 авг 2013 16:17

Не е много добре, но щом казвате.....дано му дадаът шанс да играе и да го продадът в добър отбор, че да не стане като Валери, да качи Херта в Първа Лига и после да му бият шута за благодарност.......

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 авг 2013 16:18

Сигурни ли сте,че това е краят на сагата?Утре да не започне "новият сезон". ;)

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 30 авг 2013 16:21

komandini написа:Не е много добре, но щом казвате.....дано му дадаът шанс да играе и да го продадът в добър отбор, че да не стане като Валери, да качи Херта в Първа Лига и после да му бият шута за благодарност.......

Има два варианта - или да тръгне по пътя на Домо или по пътя на Бербатов. Оттук-нататък всичко вече си зависи от него ;)

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 30 авг 2013 16:23

Thurman Murman написа:
komandini написа:Не е много добре, но щом казвате.....дано му дадаът шанс да играе и да го продадът в добър отбор, че да не стане като Валери, да качи Херта в Първа Лига и после да му бият шута за благодарност.......

Има два варианта - или да тръгне по пътя на Домо или по пътя на Бербатов. Оттук-нататък всичко вече си зависи от него ;)

То това е проблема, че при Домо не зависеше от него, те просто решиха че няма да играе и му биха шута най-безцеремонно в слаб отбор, явно му това му повлия и му падна формата, а Матеус е още по-виновен.....

Върни се в “Ботев”