Сензация! Тотнъм вади 5 милиона паунда за Неделев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Сензация! Тотнъм вади 5 милиона паунда за Неделев

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 20 авг 2013 07:43

Самият интерес на отбор като Тотнъм е признание за Тошко,Ботев и българският футбол.6 милиона евро е сериозна оферта и ако се стигне до контракт от него ще спечелят всички.Ние феновете на канарите не искаме да се разделим с един от любимците ни,но самото развитие на футболиста ще ни радва.За сега обаче е само интерес.Това са сериозни пари за всеки български клуб,а преговорите ще са доста мъчителни за бългаската страна.Каквото и да стане ще е крайно интересно.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 20 авг 2013 08:07

Останат ли без Неделев в Ботев, Лудогорец остава без конкуренция.

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 20 авг 2013 08:28

скромното ми мнение е, че това са нереални пари за неделев, а може и да се окаже поредната партенка ... в края на краищата се надявам да е истина и да го продадем(дори и парите да са наполовина, това са много пари за бг стандартите), защото само на запад може да вдигне нивото си. тук, дори и в ботев, ще тъпче на едно място.
в интерес на истината след левски, тошко не е направил и един силен мач, а срещу немците се видя, че нещата на са толкова еднозначни за него, както ги обрисуват родните журналисти ...

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 20 авг 2013 08:43

Труд :!: Няма какво да се коментира повече!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 авг 2013 08:45

Ле-ле, тия го взимат за заместник на Бейл :mrgreen: Вие нормални ли сте? Това е партенка - аз мога да пиша, че го искат Лос Анджелис Галакси или Луноход Юнайтед :mrgreen: Пет милиона паунда :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 20 авг 2013 08:52

Много големи умници в тоя форум :)
И по-големия им проблем- футболът им е тъмна Индия!
Неделев е дори по-голям талант от Бербатов и Стойчков. Ако остане само за един сезон още в родното първенство ще е пагубно за кариерата му! Добре ще е ръководството на Ботев да взима парите и по-важното- да постъпи багородно и да пуска момчето да става голям футболист. Иначе всичко от там нататък е и късмет. А за това, че нямал да има право да рита в Англия- пълна глупост.
Ако жълтото ръководство се лигави, ще кажа на Наско Сталев да вади парата и да прави предложение на Ботев за Неделев, което Василев не може да откаже. И догодина, когато Любимец играеме в шампионската лига ще можем да го продадем на двойна цена :mrgreen:

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 20 авг 2013 09:20

Защо не направите размяна Неделев за Бейл? :?
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 20 авг 2013 09:20

Аз бях на 100%, че е партенка, но и Мъри е потвърдил, че има нещо. Сумата наистина ми се струва нереална, но ако е вярно това ще е супер за клуба. Може и да се ускори строежа на стадиона, което трябва да е приоритет №1 в момента.
Иначе моето мнение е, че му е малко рано за подобен трансфер. Ще го вземат и ще го насочат някъде под наем, което не се знае колко ще е добре за развитието му.
Успех, каквото и да стане!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 20 авг 2013 09:27

ZinedineZidane написа:Аз бях на 100%, че е партенка, но и Мъри е потвърдил, че има нещо. Сумата наистина ми се струва нереална, но ако е вярно това ще е супер за клуба. Може и да се ускори строежа на стадиона, което трябва да е приоритет №1 в момента.
Иначе моето мнение е, че му е малко рано за подобен трансфер. Ще го вземат и ще го насочат някъде под наем, което не се знае колко ще е добре за развитието му.
Успех, каквото и да стане!

И защо реши, че ще го дадат под наем? В английските клубове е пълно с посредсвенни играчи, които с нищо не са по–добри от Неделев. Тотнъм не е изключение.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 20 авг 2013 09:36

Не съм решил нищо, така ми се струва. Не казвам, че Тошко няма класата, но все още няма физиката и опита да играе на такова ниво. Нали не мислиш, че Тотнъм ще го пускат освен срещу някои дърводелци за купите?
А той има нужда да играе и да се развива.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Ботев”