Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят

Мнениеот Muscarin » 26 май 2013 21:30

vratar4eto написа:
samatoranaga написа:
vratar4eto написа:
Интересно ми е къде е Ботев в тия класирания. Очевидно са извън тройката навсякъде. Ама те са древни - не им трябват медали и купи :mrgreen: Много ми е интересно как отбор, който не е стигал почетно място това хилядолетие говори за калъфки. Ама това е - не е важно нашето тимче да е добре, важно е Левски да е зле, нали така?

Ботев тия последните години никога не са казвали, че ще стават шампиони и тем подобни и въпреки това хората си обичат отбора и си пълнят стадиона (трудно фен на калъфки ще разбере какво е истинска обич), ама ей тук цирка е пълен:

http://fakti.bg/sport/63809-trenyorat-n ... a-i-kupata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е как да не се бъзика цяла България с вас след цялата изродия дето спретнахте заедно с БФС. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Виж, в Пловдив може да е израз на любов към собствения отбор да рисуваш по рейсовете на юношите на софийските отбори. Ние в София го смятаме за простотия.
Иначе аз си ходя на стадиона, вчера стояхме и след края на мача и пяхме. И то без Цецо да ми плаща (аз между другото съм им колега на феновете на Ботев, защото и компанията, която ми плаща заплатата е собственост на КТБ)

Викаш, свалянето на винили от спортни зали и мятането на сигнални ракети е високоинтелигентно постижение :mrgreen:

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 26 май 2013 21:30

Teo написа:ЦСКА София ще направи подаръци за своя малък брат от София следващата година :)

Ти излез малко от форума че от много подараци главата те заболя кажи за подарака в надежда помярче.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 май 2013 21:31

Единственото спасение от КАЛЪФКАТА е да бягате!През 1924 на финала Владислав-Левски,след 1:1 в София ФК Вечна калъфка не се явява на реванша във Варна.Жалкото е,че просто анулирват шампионата,вместо да им присъдят служебно още една калъфка.Смятам,че синдрома "калъфка" води началото си от тогава,а днес калъфките валят като из ведро - мъже,юноши,деца,купа,първенство,ветерани...калъфка след калъфка :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 26 май 2013 21:32

slash1912 написа:
bianchi написа:Закво е тая тема сега? да коментираме кальфки и някакви морячета и беднячета да хейтват ли ?С Кое се гордеете че на деца 17 годишни ходите да правите зулуми?

Тото отборите са в друг раздел!

Кви тото отбори бе шмекер ? Радваш ли се че нападате 17 годишни деца бе смешни такьв с кое се гордеете бе ?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 май 2013 21:32

bianchi написа:
Teo написа:ЦСКА София ще направи подаръци за своя малък брат от София следващата година :)

Ти излез малко от форума че от много подараци главата те заболя кажи за подарака в надежда помярче.

Какво да кажа за подаръка в надежда, който какво си е заслужил, вие всяка година си получавате подаръка от нас, следващия сезон няма да е по различен :lol:

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 26 май 2013 21:32

Червени_шампиони написа:
vratar4eto написа:
samatoranaga написа:
vratar4eto написа:
Интересно ми е къде е Ботев в тия класирания. Очевидно са извън тройката навсякъде. Ама те са древни - не им трябват медали и купи :mrgreen: Много ми е интересно как отбор, който не е стигал почетно място това хилядолетие говори за калъфки. Ама това е - не е важно нашето тимче да е добре, важно е Левски да е зле, нали така?

Ботев тия последните години никога не са казвали, че ще стават шампиони и тем подобни и въпреки това хората си обичат отбора и си пълнят стадиона (трудно фен на калъфки ще разбере какво е истинска обич), ама ей тук цирка е пълен:

http://fakti.bg/sport/63809-trenyorat-n ... a-i-kupata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е как да не се бъзика цяла България с вас след цялата изродия дето спретнахте заедно с БФС. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Виж, в Пловдив може да е израз на любов към собствения отбор да рисуваш по рейсовете на юношите на софийските отбори. Ние в София го смятаме за простотия.
Иначе аз си ходя на стадиона, вчера стояхме и след края на мача и пяхме. И то без Цецо да ми плаща (аз между другото съм им колега на феновете на Ботев, защото и компанията, която ми плаща заплатата е собственост на КТБ)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7O2IsZdPLBo[/youtube]

Да, и това е простотия. И се срамувам от този акт. Същото го правиха после и "червените" със синия автобус, което, ако си нормален човек трябва да те е срам от него. А феновете на Ботев се гордеят с това и пускат теми, за да се похвалят. Усещаш ли тънката разлика.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 май 2013 21:32

Тото отборите са в друг раздел, ама тия без собственик и трибуна в кой са? :mrgreen:

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 26 май 2013 21:33

Червени_шампиони написа:
onceMORT написа:В УЕФА за четвъртфинала не сме играли с Киево, херца на Животното май ти е в повече? Можеш да ни съдиш, когато на протест се съберете поне 200 човека и успеете да уцелите стадиона, а не колодрума, но грешки стават случва се.

Ние поне протестираме, докато вие си правите романтични вечери с Борат, че ако надигнете глава секва кранчето и няма пари за нет, а от там и за смешни декларации. "жалки футболисти" "омитайте се всички" "да доиграем сезона с юноши", 20 май "всички заедно до последен дъх". :lol: Не бе честно, как може да сте толкова смешни и да не разбирате колко жалко изглеждате отстрани, а за мазохизма ви няма да говорим.

Дзиги, ние мнението си го изказваме всеки мач, ако не си забелязал, а на вас кога ще ви порастнат топки и ще спрете да живеете на гърба на отбора ви? Ние имахме един такъв, вие сте десетки и си мислите, че залъгвате обикновения фен и хората от провинцията.

Цялата офанзива са на издръжка на клуба, защо не си кажете мнението на Гърнето, а се правите на интересни на колодрума, объркахте пътя или просто ви беше страх? В Левски на гърба на отбора са НФК и СЗ, аз определено не съм се оприличил с тях. Ние сме били жалки? Вие събирате по 20 утайки на мач, кой точно е жалък. Можете да говорите всичко за Дучето, но по негово време поне бомби нямахте в сектора, след като си осакатихте фенката.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 26 май 2013 21:33

bianchi написа:
slash1912 написа:
bianchi написа:Закво е тая тема сега? да коментираме кальфки и някакви морячета и беднячета да хейтват ли ?С Кое се гордеете че на деца 17 годишни ходите да правите зулуми?

Тото отборите са в друг раздел!

Кви тото отбори бе шмекер ? Радваш ли се че нападате 17 годишни деца бе смешни такьв с кое се гордеете бе ?

Ей, отворко ти беше ли на мача, че да говориш кой - кого е нападал?
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 26 май 2013 21:33

Teo написа:
bianchi написа:

Какво да кажа за подаръка в надежда, който какво си е заслужил, вие всяка година си получавате подаръка от нас, следващия сезон няма да е по различен :lol:

Прав си получаваме го всеки пьт а ваще фракции полувачат бонус всеки пьт на поляната.

Върни се в “Ботев”