vratar4eto написа:samatoranaga написа:vratar4eto написа:
Интересно ми е къде е Ботев в тия класирания. Очевидно са извън тройката навсякъде. Ама те са древни - не им трябват медали и купиМного ми е интересно как отбор, който не е стигал почетно място това хилядолетие говори за калъфки. Ама това е - не е важно нашето тимче да е добре, важно е Левски да е зле, нали така?
Ботев тия последните години никога не са казвали, че ще стават шампиони и тем подобни и въпреки това хората си обичат отбора и си пълнят стадиона (трудно фен на калъфки ще разбере какво е истинска обич), ама ей тук цирка е пълен:
http://fakti.bg/sport/63809-trenyorat-n ... a-i-kupata![]()
![]()
![]()
![]()
Е как да не се бъзика цяла България с вас след цялата изродия дето спретнахте заедно с БФС.![]()
![]()
Виж, в Пловдив може да е израз на любов към собствения отбор да рисуваш по рейсовете на юношите на софийските отбори. Ние в София го смятаме за простотия.
Иначе аз си ходя на стадиона, вчера стояхме и след края на мача и пяхме. И то без Цецо да ми плаща (аз между другото съм им колега на феновете на Ботев, защото и компанията, която ми плаща заплатата е собственост на КТБ)
Викаш, свалянето на винили от спортни зали и мятането на сигнални ракети е високоинтелигентно постижение