БОТЕВ Пловдив - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Нито дума от Гонг за дербито на Пловдив

Мнениеот RIR » 08 май 2013 15:38

Определено след като Ботев Пловдив заслужено победи Левски нещо се случи с феновете им във форумите на Гонг, което повлече изключително много негативизъм към Левски и покрай това, че е другият голям отбор в София - и към ЦСКА.

Просто се разгоряха някакви страховити комплекси по оста столица - страната. И си мисля, че едно уточнение няма да е лошо. Аз съм роден в Русе, живял съм там 14 години, после ме довлякоха в София (вече 15 години карам тук), псувах по софиянци и аз, после се пречупих и мога сега да кажа само следното:

1. На хората, които сме се установили тук не ни пука какво мислят другите за нас.
2. Всякакви сравнения са ни смешни, защото всички смятат, че имаме всичко, но ако сравниш живота ни с този в Пловдив, например, той е много по-напрегнат, бърз и стресов. Не се оплаквам - не сме вързани тук.
3. Ако си толкова горд от нещо - че си Пловдивчанин, Русенец, Хасковлия и т.н., тогава се гордей, а не се сравнявай с другите постоянно оптвайки се да ги убедиш, че си нещо по-добро. Това е безумие и е наченка на селяния.

Иначе, пловдивското дерби винаги е било напрегнато и интересно и оспорвано, за съжаление (в частност - мое), напоследък с доста повече заряд на терена от това между ЦСКА и Левски и заслужава по-голямо отразяване. Гонг, като всеки сайт е бизнес и явно смятат, че отразяването му в по-голям мащаб няма да им донесе повече приход. Или просто пресслужбите на двата отбора са зле.
Последна промяна от RIR на 08 май 2013 15:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 08 май 2013 15:40

Tommi написа:
fen-fen написа:
Tommi написа:Ти какво искаш, химна ли да ви изпеят. :mrgreen:
Местното ви дерби ще бъде отразено от пловдивските медии. ;)

Що София отделна България ли е?

По-скоро локомотивът на България. ;) Тя е център на страната във всяко отношение (изключвам само географски център).

За това спор няма Томми! Нужно е обаче да се отчете и даде нужното уважение и на двата пловдивски отбора. Атмосферата на стадиона в тяхното дерби по никакъв начин не отстъпва на това между ЦСКА и Левски. Медиите наистина прекаляват с пристрастията си, а за гонг да не говорим......те познават само синия и червения цвят и това дразни останалите фенове.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 08 май 2013 15:46

Ми че на кой извън Пловдив и околните села му пука за подобно "дерби" :? То там и интернет няма, кой да чете? Хората си гледат интереса и логично се пише за най-големите отбори в България. За какво да пишат за някакво си градско дерби, в което залога е едната селска чест, едно агне и кило ракия. :mrgreen:
Последна промяна от 1.9.1.4 на 08 май 2013 15:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 08 май 2013 15:52

И двата отбора са умрели и е нормално на никой да не му пука за вашето дерби

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 08 май 2013 15:54

RIR написа:Определено след като Ботев Пловдив заслужено победи Левски нещо се случи с феновете им във форумите на Гонг, което повлече изключително много негативизъм към Левски и покрай това, че е другият голям отбор в София - и към ЦСКА.

Просто се разгоряха някакви страховити комплекси по оста столица - страната. И си мисля, че едно уточнение няма да е лошо. Аз съм роден в Русе, живял съм там 14 години, после ме довлякоха в София (вече 15 години карам тук), псувах по софиянци и аз, после се пречупих и мога сега да кажа само следното:

1. На хората, които сме се установили тук не ни пука какво мислят другите за нас.
2. Всякакви сравнения са ни смешни, защото всички смятат, че имаме всичко, но ако сравниш живота ни с този в Пловдив, например, той е много по-напрегнат, бърз и стресов. Не се оплаквам - не сме вързани тук.
3. Ако си толкова горд от нещо - че си Пловдивчанин, Русенец, Хасковлия и т.н., тогава се гордей, а не се сравнявай с другите постоянно оптвайки се да ги убедиш, че си нещо по-добро. Това е безумие и е наченка на селяния.

Иначе, пловдивското дерби винаги е било напрегнато и интересно и оспорвано, за съжаление (в частност - мое), напоследък с доста повече заряд на терена от това между ЦСКА и Левски и заслужава по-голямо отразяване. Гонг, като всеки сайт е бизнес и явно смятат, че отразяването му в по-голям мащаб няма да им донесе повече приход. Или просто пресслужбите на двата отбора са зле.

Изключително точно мнение! Респект! Аз също съм пришелец в София, дошъл преди 30 години от Велико Търново, но комплексарските изцепки будят само съжаление.
Пожелавам на пловдивчани да гледат едно хубаво дерби и нека по-добрият (Локо :P ) победи!
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 май 2013 16:15

Ами и Гонг като останалите - не си мърдат задниците от София. За това дерби отдавна трябваше да има някакъв екип в Пловдив. Ама като цялата ни журналистика е копи-пейст - какво да се направи. Колкото до отразяването на това дерби - няма никакво основание то да бъде подценяванео в сравнение с Левски-ЦСКА, макар че не могат да се сравняват. Но за българският футбол това е второто по значимост. И да се пише за Ловеч-Разград като за дерби, а да се мълчи за Локо и Ботев е повече от смехотворно ... А пък и нали трябва да се нажежават страсти, да се разделят българи от българи - какво по-добро от Левски - ЦСКА, особено преди избори ( то и иначе сме си все същите - царе на злобата и завистта). Нали гледате - все стари муцуни, защо пък да сменяме добрите Левски и ЦСКА - че у тях има още толкова неизказана злост - направо мина златоносна на попържни и фффатално!
Успех на по-добрия и дано, както в повечето случаи, да властва играта!

Gorashko
Контакти:

Мнениеот Gorashko » 08 май 2013 16:18

Вчера слушах спортно шоу Гонг. Имаше дълги интервюта с двамата треньори. Томислав Русев се изказа доста ласкаво за дербито.
Предполагам, че ги има и в сайта.
Не смятам, че темата е коректна изобщо.
Място за четящи - http://goshsport.blogspot.com

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 08 май 2013 16:36

1.9.1.4 написа:Ми че на кой извън Пловдив и околните села му пука за подобно "дерби" :? То там и интернет няма, кой да чете? Хората си гледат интереса и логично се пише за най-големите отбори в България. За какво да пишат за някакво си градско дерби, в което залога е едната селска чест, едно агне и кило ракия. :mrgreen:

Обичам Левски написа:И двата отбора са умрели и е нормално на никой да не му пука за вашето дерби

По всичко е ясно, че 1.9.1.4 и Обичам Левски са едно и също лице :) Четейки коментарите му, които "преливат" от интелигентност ми става ясно, че такива набедени душици, които говорят за някакво си градско дерби, селска чест, агне и ракия не се различават от героите на "Столичани в повече" :) Жалка работа...........Що излагаш левскарите бе момче?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 май 2013 16:41

Сега ще се види дали е наистина голямо Дербито за което толкова много хвалят майните.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 08 май 2013 16:42

Е мача още не е почнал. Какво толкова трябва да се говори? Не мога да разбера смисъла на тази тема.Може би гонг трябва да си променят изгледа на сайта на жълто, бяло и черно.

Върни се в “Ботев”