II кръг Левски - БOTEВ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: II кръг Левски - БOTEВ

Мнениеот Tommi » 19 авг 2012 23:07

kreedz написа:
Tommi написа:Напълнихме ви кошницата. Приятно пътуване към Пловдив. ;)

Не знам,но втория полусезон и те ще ви я напълнят ;)

Възможно е. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: II кръг Левски - БOTEВ - 3:1

Мнениеот L_Messi » 19 авг 2012 23:20

Надявам се мнозината от вас, които през последните няколко дни сипеха закани в нашия форум, утре като се наспят и си отпочинат, да дойдат и да ни честитят победата, както се полага след такъв хубав мач, от който спечели футбола като цяло.
Иначе, най-искрено ви пожелавам успех в оставащите 3 гостувания в София :mrgreen:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 авг 2012 23:20

Поздравления за публиката и играта на Ботев. Мачът можеше да има и друг край, но началото предопредели изхода. Живи-здрави напролет в Пловдив! :) :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

joro bad

Мнениеот joro bad » 20 авг 2012 00:09

Хубав мач като цяло, НО това се дължеше на многото грешки и в двата отбора. Лично на мен този Старокин ми скъса нервите. Всичките им положения и гола станаха през него, абе все едно нямахме ляв бек(както беше и срещу сараевци - дежавю)! :idea: Също доста лошо впечатление ми направи донякъде Карвальо и най-вече Марсиньо. Много безидейност и страх в тези ,,звезди". Но както писа един пич преди мен, нека сега да им се радваме и дано се извлечат поуки от този мач и искам да похваля играча, който този път ме изненада с прекрасна игра- ГАДЖЕВ, дано да е за по-дълго време. Като заключение си мислия, дали Левски започна да се обиграва или Ботев са си посредствен отбор. Само времето ще покаже. И последно, преди мача разни президенти, драскачи и момченца с жълти очила ни заливаха с оди за величие, точно като нашите президентчета и придворни журняла преди важен мач в Европа или срещу розовите и после ....... много боли. Майни слезте на земята. И на трибуните и на терена показахме,че

НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!!!
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=48834

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=48832

Лека нощ момчета ;) :lol:
Последна промяна от joro bad на 20 авг 2012 00:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2012 00:42

Осеферихте ли се?
Разбрахте ли,че да играеш на Герена не е като да джиткаш по ливадите... ;)
ПП.И че Левски не е Славия?

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 20 авг 2012 01:02

blue avalanche написа:Осеферихте ли се?

Разбрахме едно - че за да свирят дузпа против Левски на Герена, потърпевшият трябва да почине на терена. Съдията ви бе обичайната платена *****! При 2:1 второто така ви бяхме натиснали, че бяхте свалили гащите. Как не влезнаха тия греди бе, мамка му! Бяхте готови, евробойци! Бяхте дотам!Щяхте да ревете сега и да искате главата на Илиан Илиев! Нищо- следващия път :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2012 01:29

Rooster1912 написа:

Разбрахме едно - че за да свирят дузпа против Левски на Герена, потърпевшият трябва да почине на терена. Съдията ви бе обичайната платена *****! При 2:1 второто така ви бяхме натиснали, че бяхте свалили гащите. Как не влезнаха тия греди бе, мамка му! Бяхте готови, евробойци! Бяхте дотам!Щяхте да ревете сега и да искате главата на Илиан Илиев! Нищо- следващия път :lol:

Вие целите гредите,ние ви опънахме...мрежата.3 пъти.Схващаш ли къде е разликата в класите?А разправяхте,че Ботев бил класа над Левски и щели сме да видим извънземни футболисти.Ще падна от смях!Айде и другия път-по-скромно!
ПП."Потърпевшият" да не беше плонжирал за дузпа,а да беше потърсил някой от съотборниците си! ;)
На Шеткус още му свирят ушите от снарядите на Райков. :mrgreen:

joro bad

Мнениеот joro bad » 20 авг 2012 01:36

Rooster1912 написа:

То, ако се брояха гредите и положенията, отивахте на двуцифрен резултат, защото и ние имахме една греда и за разлика от вас, над 4-5 чисти 100 %положения за гол. Относно дузпата си прав. Понеже се опитвам да гледам реално на положенията, до колкото мога и аз съм на мнение, че можеше и да се свири(въпреки че съм болен Левскар, но не толерирам съдийските аванти и грешки за ,,грандовете", по-силните или домакинският отбор), положението беше 50/50. Както и да е , мача вече е в историята.

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 20 авг 2012 01:38

Разликата в класите ви я показаха Сараево, евробойци! Щото в Европа няма Ристосковци, Геновци и други съдийски курви с шкембета и там ви свалят на земята - вас - висококласните! :)

П.П. жалко, че не допускат камери на стадиона и съдиите си правят квото си искат и се гаврят както си пожелаят и не могат хората да го видят! Тоя шопар се сети , че има картони едва при 3:1 ... Само на С.Ангелов му спести 2 последователни жълти първото полувреме ... Колко обратни, несвирени фалове в наша полза...Остави ви да ритате и блъскате ! А за несвирената дузпата - там вече нямам думи! Но дет0 викате - така е на Герена :mrgreen:
Последна промяна от Rooster1912 на 20 авг 2012 01:47, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 20 авг 2012 01:40

Ти май си гледал друг мач, но карай да върви.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”