Тема за Марин Бакалов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Марин Бакалов пред Sport1.bg: Ботев ще го има
Поредния незапознат... на кой си фен, милия, залагам на Левски?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Не позна.По-добре не участвай в залагания.Както и да е.Мисълта ми беше,че от фондацията освен морална подкрепа,друго не можете да очаквате.И ако намерите Човека с Парите,от там може да излезе някой,който ще иска да ги управлява.Ама то и от агитката ви ще има такива желаещи.
-
Botev_forever
- Контакти:
Дайте да оставим отбора на сегашните собственици и да изчакаме не следващия ами последващия да се оправят нещата. Тая фондация няма пари, Барека е лош и тем подобни. то за 5 години я има вложени 1.5 лева тука разни ми разправят на година. Тука някои и хора или не разбират или са забавляват на наш гръб. А на останалите ще кажа нека чакаме и тоя полусезон и следващия и да си цъкаме по форумите и да пускаме клипове на Ботев Барса и да казваме ние сме Ботев не се предаваме и стихотворения прописахме ,но няма да отидем в понеделник и да кавем на БФС в очите върнете ни свободата и то сега
“Христолов като им даваше отбора за 1 млн. лева защо не го взеха?“ - на ти си в грешка!!! Такова нещо никога не е имало. Беше точно обратното, а селския отказваше дори да разговаря с тях. И спри да мислиш, не ти се отдава.3m0 написа:Не позна.По-добре не участвай в залагания.Както и да е.Мисълта ми беше,че от фондацията освен морална подкрепа,друго не можете да очаквате.И ако намерите Човека с Парите,от там може да излезе някой,който ще иска да ги управлява.Ама то и от агитката ви ще има такива желаещи.
Ако разчитаме само на фондацията на Бакала да издържа БОТЕВ ,това значи да кретаме както досега.Трябваше, досега да се намери мощен спонсор и да се обяви името му!
Сега, какво се получава:
В следствие на КЬОР фишеците идващи от Италия много от привържениците все още се надяват на чудо от ШРЕК и компания.Но, в тази компания е и МитЬо.
Не забравяйте,че целта е да се отървем именно от него!Салерно не е представил никакви доказателства,че е новия собственик!Дори и това да стане, ние вече знаем какъв БАБЕРИК е той!
Все си мисля,че ако се знаеше името на спонсорИТЕ,който ще поемат кормилото след фалита на Селския щеше да се диша по–лесно и нямаше да има раздвоени привърженици!Наричам ги така ,защото ние феновете,които броим часовете до мача,за да отидем на стадиона сме убедени в едно – МИТЬО ВЪН ОТ БОТЕВ!
Сега, какво се получава:
В следствие на КЬОР фишеците идващи от Италия много от привържениците все още се надяват на чудо от ШРЕК и компания.Но, в тази компания е и МитЬо.
Не забравяйте,че целта е да се отървем именно от него!Салерно не е представил никакви доказателства,че е новия собственик!Дори и това да стане, ние вече знаем какъв БАБЕРИК е той!
Все си мисля,че ако се знаеше името на спонсорИТЕ,който ще поемат кормилото след фалита на Селския щеше да се диша по–лесно и нямаше да има раздвоени привърженици!Наричам ги така ,защото ние феновете,които броим часовете до мача,за да отидем на стадиона сме убедени в едно – МИТЬО ВЪН ОТ БОТЕВ!
- max_danieli
- Контакти:
Аз съм "за" обявяването на отбора във фалит, което дефакто означава Селския вън завинаги.И нашата работа трябва да е не да се молим да ни изхвърлят във В група, а да се молим да ни обявят във фалит.Някой обаче да ми обясни защо толкова много му се иска да сме във В група. И що след като Берое и ЦСКА с техните проблеми и дългове не ги изхвърлиха от А група защо трябва ние да сме най-прецаканите. Ако си изпаднем по естествен начин го приемам значи сме слаби и т.н. Ама да ни вадят нас при положение че други отбори в нащо положение са се отървали не го приемам.
Я го ду*айте. Никакви италианци, никакви селски циркове!
Болиме******* дали сме в Ц, Ф или Я група.
Веднъж тия смешници/еднодневки, получиха кредит на доверие и нищо не промениха. Сега положението е същото!
Твърдо зад Мери Бакалов и хората заели се с новото АД!!!
За мен всеки, който се опита да даде кредит на доверие на шиба*ите италианци и селски циркови трупи е предател и ще яде...............
Веднъж тия смешници/еднодневки, получиха кредит на доверие и нищо не промениха. Сега положението е същото!
За мен всеки, който се опита да даде кредит на доверие на шиба*ите италианци и селски циркови трупи е предател и ще яде...............
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- botev_1912
- Контакти:
terro написа:Я го ду*айте. Никакви италианци, никакви селски циркове!
съгласен!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Марин отново нищо не казва. Но не се и учудвам. Ако досега говореха легендите ни, отдавна христолов да е история! Аз не се притеснявам от бъдещето! Притеснявам се от настоящето и ако остане митьо, защото ако има фиктивно прехвърляне на акции, нищо няма да се промени. Хора ще се намерят! Както досега ДЮШ се поддържаше от бащите на децата! Ако трябва и отбора известон време ще се поддържа от ентусиасти. Но, аз съм сигурен, че няма да се наложи! Стига с тези БГ притеснения - че няма кой да дойде, че няма хора с пари и т.н.! Сега много ли е хубаво???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Само един въпрос ще ви задам - защо Сельо не се маха от клуба?????????!!!!!!!!!!!!!! Хайде сега си помислете дали няма да се намерят хора да издържат клуба?!!!
Само един въпрос ще ви задам - защо Сельо не се маха от клуба?????????!!!!!!!!!!!!!! Хайде сега си помислете дали няма да се намерят хора да издържат клуба?!!!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- nik_bg1
- Контакти:
max_danieli написа:Аз съм "за" обявяването на отбора във фалит, което дефакто означава Селския вън завинаги.И нашата работа трябва да е не да се молим да ни изхвърлят във В група, а да се молим да ни обявят във фалит.Някой обаче да ми обясни защо толкова много му се иска да сме във В група. И що след като Берое и ЦСКА с техните проблеми и дългове не ги изхвърлиха от А група защо трябва ние да сме най-прецаканите. Ако си изпаднем по естествен начин го приемам значи сме слаби и т.н. Ама да ни вадят нас при положение че други отбори в нащо положение са се отървали не го приемам.
+1