Тема за Борислав Димитров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

За Боби Димитров: Борец против Христолов, или не?!

Мнениеот rump_shaker » 22 сеп 2009 19:45

Пичове, искам да споделя нещо което започна да ме тревожи. Днес от сайта на Боби Димитров излезнаха полвин дузина статии, както и всеки друг ден. Всяка статия е написана в изцяло жълт стил, с грешни имена и факти, и със събития коренно различни от случващото се. Искам да доуточня, че досега нямах нищо против Боби и в него виждах единствено борец против селяка, но от известно време на сам съм на дуго мнение!

Докато аз самият досега бях по-скоро песимист, то държането на Боби започва да ме прави оптимист. Всеизвестно е че Боби съди митку за 100 000 лв. Също така е известно, че Боби обеща при реална оферта към Ботев, да оттегли иска. Да ама Боби си е правил сметката без кръчмаря. За Боби Димитров има само един вариант при който той да си оттегли иска и той е Ирен Кръстева да спечели клуба. При всякви други варианти Боби губи! Нито ще е директор нито ще има кинти!

Държанието му последните 3 дни започна да прилича на паникьосало се момченце което говори глупост след глупост. Нека само за момент си предтсавим че има нови реални собственици коит до няколко дни ще придобият акциите>Така само хипотетично! В този случай Боби остава с пръст в уста! За самият него това е недопустимо. Аз например, на негово място, бидейки левскар а не ботевист, всячески щях да искам да не се случи тази сделка!

Ако приемем купувачите за истински и възможноста да се случи тази сделка, то Боби цели с статиите си да ни настрои негативно, песемистично и всеки един час, не дни, а часове да ескалира напрежение и така да се стигне до момента в който САМИТЕ НИЕ, НЕИЗДЪРЖАЛИ НА НАПРЕЖЕНИЕТО, ДА ПРОВАЛИМ СДЛЕКАТА, ако изобщо има такава

Но поведението на Боби ме кара да си мисля че той наистина е уплашен от явно реално-случващата се сделка
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: За Боби Димитров: Борец против Христолов, или не?!

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 сеп 2009 20:07

Нез нам вече......................,пълна параноя,не знам....
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 22 сеп 2009 20:07, променено общо 1 път.

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 22 сеп 2009 20:07

:shock: :shock: :shock:
Кво стана днес бе, хора???
Всеки съчини по някоя си версия и я пробута да му я четем.
Едно е ясно - в събота пак сме на Колежа да си направим кефа като ботевисти.
Може и да е веднъж, но кой от вас иска да изпусне надеждата??

П.П. И аз не вярвам още. :roll:
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 22 сеп 2009 20:09

Това е относително.Реално борци против Христолов ,които да са публични личности ,няма!Да вземем един Чико например...Никоя от легендите ни реално нищо не направи ,а някои дори не се опитаха.В този ред на мисли някакъв юноша на говедата да чакаш да те вади от калта е смешно.Неговите интереси просто в момента съвпадат с нашата позиция и това го прави най-големия "борец срещу Христолов"...Което говори като цяло колко големи мишки има сред емблематичните ни фигури :roll: .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 22 сеп 2009 20:16

Не се надценявайте. Публиката ни е велика за БГ стандарти ,но не е чак такъв решителен фактор та да реши сделка за милиони :| Квото има да става, ще стане с нас или без нас. С Боби или без Боби...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 сеп 2009 20:19

vhpvhp написа:Не се надценявайте. Публиката ни е велика за БГ стандарти ,но не е чак такъв решителен фактор та да реши сделка за милиони :| Квото има да става, ще стане с нас или без нас. С Боби или без Боби...

+1

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 22 сеп 2009 20:45

Добре ще е тази тема да се изтрие.
Времето ще покаже какъв е Боби.Но не смятам , че е нужно да му даваме оценка точно сега.

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 22 сеп 2009 20:49

yasen_ov4arov написа:Това е относително.Реално борци против Христолов ,които да са публични личности ,няма!Да вземем един Чико например...Никоя от легендите ни реално нищо не направи ,а някои дори не се опитаха.В този ред на мисли някакъв юноша на говедата да чакаш да те вади от калта е смешно.Неговите интереси просто в момента съвпадат с нашата позиция и това го прави най-големия "борец срещу Христолов"...Което говори като цяло колко големи мишки има сред емблематичните ни фигури :roll: .

Марин Бакалов защо го забравяш пич :?:

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 22 сеп 2009 20:56

PAPI1912 написа:
yasen_ov4arov написа:Това е относително.Реално борци против Христолов ,които да са публични личности ,няма!Да вземем един Чико например...Никоя от легендите ни реално нищо не направи ,а някои дори не се опитаха.В този ред на мисли някакъв юноша на говедата да чакаш да те вади от калта е смешно.Неговите интереси просто в момента съвпадат с нашата позиция и това го прави най-големия "борец срещу Христолов"...Което говори като цяло колко големи мишки има сред емблематичните ни фигури :roll: .

Защото фондацията му нищо не направи...
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 сеп 2009 20:57

yasen_ov4arov написа:
PAPI1912 написа:

Защото фондацията му нищо не направи...

Важното е ,че опита.....

Върни се в “Ботев”