Ботев - Етър 0:1 (FT) неделя 16 октомври, 2011 16:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Re: Ботев - Етър неделя 16 октомври, 2011 16:00ч.

Мнениеот malchev » 11 окт 2011 18:23

Не знам защо толкова ни подценявата и сте толкова самонадеяни? То е добре за нас това де!
Напук на очакванията, Ботев изобщо не са фаворите, който очаквахме за сега. С тази селекция трябваше да сте първи с разлика, така че се замислете дали нещо не е наред? Междувременно, поне до събота ЕТЪР е на първо място и трябва да ни уважавате!
Дано стане хубав мач, ще се постарая да дойда от София и да подкрепя Етърчето :)
Успех!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 11 окт 2011 18:44

malchev написа:Не знам защо толкова ни подценявата и сте толкова самонадеяни? То е добре за нас това де!
Напук на очакванията, Ботев изобщо не са фаворите, който очаквахме за сега. С тази селекция трябваше да сте първи с разлика, така че се замислете дали нещо не е наред? Междувременно, поне до събота ЕТЪР е на първо място и трябва да ни уважавате!
Дано стане хубав мач, ще се постарая да дойда от София и да подкрепя Етърчето :)
Успех!

Подценяват ви защото направиха Х-Фактор 5 поредни пьти за това иначе прогноза 1Х Етьр няма сили да бие Ботев в Пловдив Още по малко че до момента аз не видях отбор от групата да е надиграл Ботев гледах им всички мачове на запис Ботев надиграват Сьперниците си Единствения отбор който се опьна на Ботев е Любимец

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 11 окт 2011 18:50

malchev написа:Не знам защо толкова ни подценявата и сте толкова самонадеяни? То е добре за нас това де!
Успех!

Има си ръководство, което да се замисля! Нашата работа е да подкрепяме, а на футболистите да ви набият, за да уважавате вие! Много миризливи станаха "теменужките" напоследък, трябва някой да ги пооскубе и по всичко личи, че сте попаднали на точното място и в точното време!!!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 11 окт 2011 19:00

Успех!

Ооо, много си ви уважаваме ние :mrgreen: Също толкова, колкото и приятелките ви от Стара Загора :lol:
В чест на тази ви дружба, в момента си наливам втора мастика. Както казваше Батето - Наздраве !!! ( http://vbox7.com/play:6d0289fb )
С разлика - без разлика, все ще сме първи. Пишем ви тройката в неделя и ви изпращаме по живо по здраво. Така де, дет се вика, няма напразно да идвате я :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 11 окт 2011 20:22

виолетовите да не се превъзбуждат много много!елате подкрепете си отбора и така! ;)
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 11 окт 2011 21:12

Paco_1912 написа:виолетовите да не се превъзбуждат много много!елате подкрепете си отбора и така! ;)

Няма превъзбуждане. То е ясно че Ботев ще са първи ако Етър пак се върнат със схемата с продадените мачове. Дал съм прогноза Х 2, защото ще има качествен футбол. И аз ще дойда да гледам Ботев. Не съм ги гледал от 1998 година при домакинството срещу Добруджа.
Успех на Ботев ! Другата година в А-група.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 11 окт 2011 22:47

В този мач не сме фаворити , но ще бием с 3 гола разлика ! Дано дойдат повече хора от Велико Търново да има и тръпка по трибуните. ;)

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 12 окт 2011 10:15

Raoul_Duke написа:
Успех!

Ооо, много си ви уважаваме ние :mrgreen: Също толкова, колкото и приятелките ви от Стара Загора :lol:
В чест на тази ви дружба, в момента си наливам втора мастика. Както казваше Батето - Наздраве !!! ( http://vbox7.com/play:6d0289fb )
С разлика - без разлика, все ще сме първи. Пишем ви тройката в неделя и ви изпращаме по живо по здраво. Така де, дет се вика, няма напразно да идвате я :lol:

Големи приказки малко дела, то е ясно, че Етър ще са първи, но не ми е ясно кой ще е втори ?
Успех и на двата състава, най вече здраве желаем на ПЕПИ ХУБЧЕВ ( все пак сме комшии ) и нека по добрия победи :)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 12 окт 2011 12:34

1:0 им стига! Особенно ако имат и тези 200 фена в Пловдив ,някъде прочетох ,че вече са събрали 120 сигурни ,като 60 от тях не се вклювали в безплатната екскурзия ,та може и повече от 200 да са.
Аз съм радостен ,че най-накрая ще дойде отбор с агитка в ПД (изключвам Нафтата),дано нещата не се развалят.
А от наша страна подобаващо посрещане :)

[offtopic]Абе тук ,кой ли не писа ,като почнеш от тоя над коментара ми дето той и още 71 човека мразят някъв свръх "известен" Кошо ,та минеш през фенове на Етър дето искат някво уважение (от към гърба ли?) , стигнеш и до хора дето са фенове на два отбора Левски-Етър ,а от там и до поредното избиване на комплекси от Домашните Любимци и замазване на разгрома нанесен им до 60-та минута от Любимец с 5:1 и срамното изнизване от стадиона.[/offtopic]
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Ботев”