Нефтохимик-Ботев 2:2 (FT) на "Лазур"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нефтохимик-Ботев на "Лазур"
Някой знае ли колко мача ще се играят в Б групите?Защото при 10 отбора трябва да има само 18 мача на сезон,което е много малко.Какъв е точно регламента?
mirodes написа:Някой знае ли колко мача ще се играят в Б групите?Защото при 10 отбора трябва да има само 18 мача на сезон,което е много малко.Какъв е точно регламента?
3ри мача играят всеки срещу всеки

По-скоро мача клони към Нафтата, но си мисля, че мача е Х. 

Ще си направим шоуто на максимум отново 
П.П.Имайте малко уважение към отбора на Нефтохимик,мисля,че сте наясно,че не е този от миналия сезон,ще разберете и другата седмица

П.П.Имайте малко уважение към отбора на Нефтохимик,мисля,че сте наясно,че не е този от миналия сезон,ще разберете и другата седмица

Мача го оставете, да взривим града и стадиона. Миналата година дигнахме летвата доста, дано тази година стане още по-добре! Нека стадиона се напълни и Събев със своята чета туристи се гръмнат ритуално на центъра!
Там сме, зареждайте с повече бира и цаца и се подготвяйте се за фиестата:) Преди мача можем да спретнем и едно увеселително парти на плажа със зелените, да видим кой повече бира ще изпие 

ТОЙ НЕ УМИРА

Със сигурност ще стане хубав и интересен мач, но кой как ще влезе в него зависи какви ще са резултатите на двата отбора утре.
105 години / 4 поколения ботевисти!
-
- Контакти:
Заради такива заглавия футбола и страната ни са символ на пародия! Ако в Италия или Англия имаше подобни (Ман. Юн. се надява да му позволят да играе на "Трафърд", а Наполи да стъпи за един мач на "Сан Паоло") перипети, то значи това със стадиона на Нефтохимик щеше да е в рамките на нормалното, но не! Дано това е вярно, защото от това ще спечели само футболът - играта, феновете! Иначе мачът е напълно непредвидим, за разлика от миналия сезон в аматьорската група.
- bulgaro
- Контакти:
Заключвайте темата, много е рано за нея.
Предстои много по-важен двубой утре
Предстои много по-важен двубой утре

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
2-1 за Нефтохимик. Дано преместят мача за неделя, ще е по-добре за публиката и не мисля, че някой от двата отбора ще е против.