Ботев Пловдив - Спартак Варна 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Re: Ботев Пд - Спартак Варна 2-ри кръг Източна "Б" група

Мнениеот ReZo » 15 авг 2011 23:51

Трите точки след този мач за просто задължителни и вярвам,че ще ги вземем, след като счупихме гипса на първия кръг успешно в Добрич и сега вече трябва да им е паднало пердето на нашите момчета...а и няма как да не искат да зарадват публиката в Пловдив с победа в първия ни домакински мач.....
Силно се надявам Тошко Неделев да е титуляр в този мач....

Честно казано ,аз вече мисля за следващите две поредни гостувания, които ще са трудни..особено в Слиевен, където очаквам какадуто-наркоман да сложи цени на билети от 10 лв. и да търси умишлено ексцесии с нашата публика...
излезем ли обаче с 12т. след първите 4 мача, няма кой да ни спре по пътя към А група....

Прогнозата ми за този мач е скромна....
БОТЕВ-Спартак 3:0 :)
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 16 авг 2011 00:30

Надявам се Спартак, който се афишира като кандидат за промоция, да не се затвори и да играе с 10 защитника, както очаквам от почти всички гостуващи отбори на Колежа. В случай че играят по този начин очаквам труден мач и победа с 1:0, а при положение че играят открит футбол, зрелищно 3:1 или 4:2, в предвид все още необиграната ни защита. Очаквам доста хора по трибуните, и разбира се както само ние го можем, невероятна подкрепа. Тази победа ще ни бъде доста нужна в предвид очертаващите са 2 много трудни гостувания.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
DAsh
Контакти:

Мнениеот DAsh » 16 авг 2011 00:35

С нетърпение чакам следващия месец, когато се нанасям в Пловдив да уча, това означава, че всеки мач ще съм на Колежа!
Ил. Илиев, Сираков, Боримиров, Сираков, Боримиров, Сираков, Сираков
7 е добро число......

И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 16 авг 2011 00:50

DAsh написа:С нетърпение чакам следващия месец, когато се нанасям в Пловдив да уча, това означава, че всеки мач ще съм на Колежа!

Можеш да се присъединиш към нас още на мача другата седмица в Сливен за да свикнеш с обстановката.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Спартак Варна 2-ри кръг Източна "Б" група

Мнениеот ЕМИЛ » 16 авг 2011 01:13

3-0 за Ботев

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 16 авг 2011 04:52

3-1 за Ботев,който едва ли ще има проблеми точно в този мач ;)
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 16 авг 2011 07:29

с един гол да е но да е победа по важно е да се отървем от предстартовото напрежение и да започнем да си играем нашата игра.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 16 авг 2011 08:57

Спартак винаги са ни билй доста странен противник,или ги побеждаваме трудно с 1:0 или с много голяма лекота им вкарваме 5 гола,така че прогнозата ми е 4:0,като във всяко полувреме ще има по два гола.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 16 авг 2011 09:29

никки1912 написа:Надявам се Спартак, който се афишира като кандидат за промоция, да не се затвори и да играе с 10 защитника, както очаквам от почти всички гостуващи отбори на Колежа. В случай че играят по този начин очаквам труден мач и победа с 1:0, а при положение че играят открит футбол, зрелищно 3:1 или 4:2, в предвид все още необиграната ни защита. Очаквам доста хора по трибуните, и разбира се както само ние го можем, невероятна подкрепа. Тази победа ще ни бъде доста нужна в предвид очертаващите са 2 много трудни гостувания.

И аз се опасявам от затворената игра на Спартак. Ако се приберат отзад може много мъка да видим.

А относно "необиграната" ни защита, не съм съгласен. Направих преди няколко дена една статистика на отборите от нашата група от изиграните им мачове. Всеки беше изиграл по около 8-9 мача като съперниците бяха подобни за всички отбори. Нашият отбор беше допуснал най малко гола - 5 като само 3 са от Литекс. В останалите 7 мача допуснахме само 2 гола, докато другите съперници допуснаха средно по 10 гола в подготовката си. Така че не мисля че защита ни е толкова слаба колкото я изкарваме.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”