Състав на Ботев Пд 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Re: Състав 2011/2012

Мнениеот claudio » 09 авг 2011 17:24

[quote="Gruntax"]С изключение може би на Александров не виждам някакво особено подобрение в състава ви, така че тази година се надявам на една много по-оспорвана битка за първото място :).[/quote

-Ивайло Димитров -Шведа ,с 29 мача за Локомотив СФ в първенството на А група миналия сезон;
-Петър Атанасов,голмайстор на Източната Б група през изминалия сезон;
-Божков и Домакинов със солиден опит в А група и мачове за националния отбор;
Поне като статистически показатели са подобрение в сравнение със състава във В гр. плюс Тодор Неделев , за когото сигурно все още нищо не си чул , но е много талантлив и има данни съвсем скоро да е познат на всички ,които се интересуват от футбол !

Потребителски аватар
Vamos Campeon
Контакти:

Мнениеот Vamos Campeon » 09 авг 2011 17:25

Тази година ще е тежко! Прогнозирам загуба или в Бургас или във Варна. Въобще не ми хареса Ботев в подготовката, може би само с Банско беше ок, но играта ни в представянето беше безидейна!
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 09 авг 2011 17:49

Разполагаме с доста добри и равностойни футболисти от което следва да има голяма конкуренция. За сега не мога да отгатна титулярната единадесеторка на Хубчев или ще подбира състава според противника. Дано футболистите да са разбрали че няма да никак леко в тази група, и се раздават минимум на 100% ,защото това което видях на представянето не ми хареса. Пожелавам на момчетата и треньорския щаб да бъдат здрави и много да ни радват. КАНАРИ НАПРЕД!!!
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 09 авг 2011 18:06

Vamos Campeon написа:Тази година ще е тежко! Прогнозирам загуба или в Бургас или във Варна. Въобще не ми хареса Ботев в подготовката, може би само с Банско беше ок, но играта ни в представянето беше безидейна!

Въобще не съм съгласен , смятам ,че ще си минем на парад през тази Б група , още повече ,че останалите отбори са равностойни и при 1 загуба и 2-3-4 равенства пак ще завършим поне 10 точки пред 2-ят в класирането.

Бяхме безидейни и слаби , защото играчите бяха изморени , освен това играхме без нападател , така че не бъдете толкова критични.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 09 авг 2011 18:09

Пловдивчанинът написа:
stanislav89 написа:Пропуснал си:
3 Димитър Байрев - атакуващ халф

21 Стефан Костадинов - крило/нападател

Въпреки ,че последният е контузен , виждам че си сложил Мартин Димов.

Моя е грешката сега вече е напълно готово.

Надявам се не се засегнеш , но и някои номера са ти грешни.
Рахов - 14
Александър Александров - 18

Мартин Димов не се знае , кой номер му е даден , тъй като не беше на представянето , но така като гледам липсва 15-ти и по-скоро това му е номерът , не че има голямо значение де.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 09 авг 2011 18:15

stanislav89 написа:
Пловдивчанинът написа:
stanislav89 написа:Пропуснал си:
3 Димитър Байрев - атакуващ халф

21 Стефан Костадинов - крило/нападател

Въпреки ,че последният е контузен , виждам че си сложил Мартин Димов.

Моя е грешката сега вече е напълно готово.

Надявам се не се засегнеш , но и някои номера са ти грешни.
Рахов - 14
Александър Александров - 18

Мартин Димов не се знае , кой номер му е даден , тъй като не беше на представянето , но така като гледам липсва 15-ти и по-скоро това му е номерът , не че има голямо значение де.

Значи за Рахов номера му не го видях на представянето и това е причината да не съм го написал правилно, а за Кривия си спомням, че игра с 30 номер на представянето или се бъркам нещо. Димов носеше 31 номер когато дойде и в първите мачове също и в Калиакра беше с 31 номер и за това смятам, че си остане с този номер.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 09 авг 2011 18:27

Прав си , Кривия на представянето е бил с 30 номер , аз съм се заблудил , защото по време на контролите беше с 9-ти , на тренировъчните игрища беше с 18-ти :lol:
Докато за Мартин Димов , не може да се разчита , какъв номер е имал по време на контролите , както се вижда с Кривия , така че като се възстанови ще видим.

Освен това и сайта ни дава грешна информация:
http://www.botevplovdiv.bg/component/jo ... ayer/1/362

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 09 авг 2011 18:29

stanislav89 написа:Прав си , Кривия на представянето е бил с 30 номер , аз съм се заблудил , защото по време на контролите беше с 9-ти , на тренировъчните игрища беше с 18-ти :lol:
Докато за Мартин Димов , не може да се разчита , какъв номер е имал по време на контролите , както се вижда с Кривия , така че като се възстанови ще видим.

Значи за Димов ще видим, но за момента ще го оставя 31 и в сайта е писан така. Иначе в сайта ни го няма Стефан Костадинов :? .

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 09 авг 2011 18:47

Пловдивчанинът написа:
stanislav89 написа:Прав си , Кривия на представянето е бил с 30 номер , аз съм се заблудил , защото по време на контролите беше с 9-ти , на тренировъчните игрища беше с 18-ти :lol:

Значи за Димов ще видим, но за момента ще го оставя 31 и в сайта е писан така. Иначе в сайта ни го няма Стефан Костадинов :? .

Обаче го има на снимката .... сайта ни в този раздел е пълен смях!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Състав на Ботев Пд 2011/2012

Мнениеот ЕМИЛ » 09 авг 2011 20:11

доста познати имена имате.Където и да ходят вашите футболисти пак се връщат в Ботев.Липсват ви само братята Миневи и Принца на Пловдив.

Върни се в “Ботев”