Арда-Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Легендарният Ботев се завърна в професионалния футбол
Браво на феновете...Отново невероятно много и отново на ниво! А играчите????...добре,че все пак бият.
Честито на всички привърженици на Ботев!
честито!до година в А-група!публиката ви няма да я коментирам-УНИКАЛНА!!! 
Днес се убедих,че никой не може да има такава публика,просто и аз бях изненадан от бройката и..и от всичко друго.
- Един град-един отбор
- Контакти:
Качете снимки момчета ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Yellow major
- Контакти:
Днес бях в Кърджали и мога да кажа ,че бяхме 50/50 с местната публика, която вееше флагчета на ДПС. Но, не мога да адмирирам начина по който обиждахме феновете на домакините. Не може да се провокира така! Работил съм в Кърджали и знам ,че българите в града са големи родолюбци. А на стадиона половината от местните бяха българи. Даже бяха издигнали и българското знаме. Не разбирам така подкрепата за отбора. Подкрепяй си отбора и се кефи на прекрасната ни публика, та днес бяхме повече от 1200. Просто жълто море от маркови екипи на Ерреа и страхотни знамена.
Затова стана мелето след мача защото много грубо обиждахме местното население. Защо трябва да се меси футбола с политиката? Просто трябва да изчистим това. Иначе ще берем ядове навсякъде където минем в Б група.
Иначе за мача с класи над тях, но на тази картофена нива футбол е невъзможно да се играе. Само Ботев!
Затова стана мелето след мача защото много грубо обиждахме местното население. Защо трябва да се меси футбола с политиката? Просто трябва да изчистим това. Иначе ще берем ядове навсякъде където минем в Б група.
Иначе за мача с класи над тях, но на тази картофена нива футбол е невъзможно да се играе. Само Ботев!
Yellow major написа:Днес бях в Кърджали и мога да кажа ,че бяхме 50/50 с местната публика, която вееше флагчета на ДПС. Но, не мога да адмирирам начина по който обиждахме феновете на домакините. Не може да се провокира така! Работил съм в Кърджали и знам ,че българите в града са големи родолюбци. А на стадиона половината от местните бяха българи. Даже бяха издигнали и българското знаме. Не разбирам така подкрепата за отбора. Подкрепяй си отбора и се кефи на прекрасната ни публика, та днес бяхме повече от 1200. Просто жълто море от маркови екипи на Ерреа и страхотни знамена.
Ами те през цялото време ни викаха жълти к*рви,и като вкараха гола РАЗВЯХА ТУРСКИ ЗНАМЕНА!!!
- PLOVDIV PEE 1912
- child in time
- Контакти:
Хайде догодина Есента дерби!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
Честито, канари !
Догодина в "А", където ви е мястото !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,