Играч на полусезона за Ботев и статистика
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Играч на полусезона за Ботев и статистика
Аз гласувам за "БОТЕВ" отбор на сезона и "БУЛТРАСИТЕ" фенове на сезона!!!
ТОЙ НЕ УМИРА

За мен най-добрите играчи са двама.
Курдов и Рахов. За съжаление нямаше как да гласувам и за двамата:)
Курдов и Рахов. За съжаление нямаше как да гласувам и за двамата:)
- Georgiev11
- Контакти:
аз гласувах за вратарчето ,щото няма глласове
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември
гласувам за васко гуджев, харесва ми хъса в това момче и това че е млад, не се откроява много на терена но върши много работа
- kostura_1912
- Контакти:
Invader написа:Тази анкета нещо не ми се нравиСпоред мен трябва да се оценява по постове!
Ето ги моите те номинации:
Вратар: Илия Николов
Защитник: Ангел Рахов (железен)
Полузащитник: Митко Байрев (градивен)
Нападател: Наско Курдов (голаджия)
много добро мнение!адмирации за което!
Някак трудно бих отличил един играч.Знаем нападателя може да е най слабия на терена,но с 1 гол в 90-тата минута да реши мача
И след 20 години в архивите ще пише Ботев спечели с гол на ..... (герой).За мен пчеличките в отбора остават недооценени затова съм категорично за Митко Байрев.А Наско да поостане ще го оценяваме в далеч по-сериозни групи и мачове.
И разбира се,за малко да забравя играча с номер 12.Евала на всички,беше ужасно приятно да споделя тези месеци със всички вас.На пролет ще се раздадем отново.
И разбира се,за малко да забравя играча с номер 12.Евала на всички,беше ужасно приятно да споделя тези месеци със всички вас.На пролет ще се раздадем отново.
-
sitnev1912
- Контакти:
optimista написа:гласувам за васко гуджев, харесва ми хъса в това момче и това че е млад, не се откроява много на терена но върши много работа
Аз също гласувах за Васко Гуджев.Страхотен игра4.Ако продължава да работи и да се развива по същия на4ин ще стане топ-футболист бг
Ванко_Ултраса написа:
Живи-умрели утре без купата нямаме право да се връщаме! КУПАТА ИЛИ СМЪРТ!
Живи-умрели утре без купата нямаме право да се връщаме! КУПАТА ИЛИ СМЪРТ!
-
BultraStyle
- Контакти:
Определено Васко Гуджев 
- sir George
- Контакти:
optimista написа:гласувам за васко гуджев, харесва ми хъса в това момче и това че е млад, не се откроява много на терена но върши много работа
Върши много работа и смятам,че точно с това се откроява!Раздава се всеки мач и си личи ,че играе с хъс и настроение!Аз гласувах за него!ВАСКО,АКО ЧЕТЕШ МИ ПИШИ НА ЛИЧНО,ЗАЩОТО ТИ ИСКАМ ФЛАНЕЛКАТА!
Относно мненията за Ангел Рахов се чудя ,как може да го наречете железен?!Това е все едно да кажем,че Васко Василев е най-добрият!Съгласен съм,че стълба е колоритна личност и голям ботевист,но смятам ,че чист шпагат ще направи веднъж от 20 опита!
За Рахов мога само да кажа,че много ама много ми пили нервите!За мен той няма психика за централен бранител.Има моментни проблясъци ,но просто усещам паника в действията му!Смятам,че е най-спорният титуляр!Дано вторият полусезон ме оправдае!
- chepishev73
- Контакти:
Ангел Рахов ми пълни душата и ми е спокойно като играе (а не е играл само в един мач), както ми става много неспокойно като влезе Васко Василев ( не ме псувайте сега
ама така си е). За мен той е номер 1 на полусезона в Ботев. А Наско си е голаджия - браво за играта му, но Рахов има и най-много играни минути и е железен
Последна промяна от chepishev73 на 06 дек 2010 17:50, променено общо 1 път.