Обединяваща тема с отминали мачове на „Битката за Пловдив”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Re: БИТКАТА ЗА ПЛОВДИВ ИЛИ МА4 ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ

Мнениеот lauta hools » 22 ное 2008 20:56

Мислех да напиша какво очаквам от мача,но това е поредната тема,която се превръща в помия,явно някои от вас не могат да контактуват нормално с враговете си!Затова като искате се псувайте и обиждайте,от това няма да спечели никой!
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 22 ное 2008 21:04

Май трябва да е обратното: МАЧА НА ПЛОВДИВ ИЛИ БИТКА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ

МАНЧЕСТЕР: Юнайтед - Сити
ЛОНДОН: Челси - Арсенал
ПЛОВДИВ: Ботел - Локомотив
...класика!

Ще е луд, луд уикенд на дерби емоции!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
vinagi~s~vas
Контакти:

Мнениеот vinagi~s~vas » 22 ное 2008 21:10

madghoul написа:Абе нема да се ебавате с Даксон,невеоятен играч.А тоя твоя се нашарил като наркоман.Аз казвам победа за ЛОКО

Евала винаги съм смятал,че Левскарите са много пичове! ;)

За мача не знам как ще свърши,само знам,че отнова тая седмица няма да се спи!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 22 ное 2008 21:45

Като гледам, клубната емблема си я е сложил точно над космаците покрай "онази си работа".

Да го играеш идиот е най-лесно. Кой знае колко мангала имат татус "Бичам Ленчето!". Ако това ти е героя ... Аз не ги разбирам тези работи и предпочитам да си остана "смотан". А личните заплаги ги предпочитам очи в очи. С удоволствие ще си побъбря с него, ако го мерна някъде. Много бих искал да разгледам с него въпроса за начина, по който се показва уважение към български герои, като Христо Ботьов Петков. Жалко, че на вас това не прави впечатление!

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 22 ное 2008 21:56

Разбира се победа за Ботев, защото тази година го няма онзи продажник с розовото и тенчо, никога не е излизал от гол линията точно на мача с буферите ще излиза до границата на наказателното поле да прави дуспа. А този вашия даксон му кажете по добре да не играе срещу нас, че такива снимки компромати имам за него, че ако играе ги пускам и тогава вие сами ще го линчувате.

Потребителски аватар
vinagi~s~vas
Контакти:

Мнениеот vinagi~s~vas » 22 ное 2008 21:57

Туше написа:Като гледам, клубната емблема си я е сложил точно над космаците покрай "онази си работа".

Да го играеш идиот е най-лесно. Кой знае колко мангала имат татус "Бичам Ленчето!". Ако това ти е героя ... Аз не ги разбирам тези работи и предпочитам да си остана "смотан". А личните заплаги ги предпочитам очи в очи. С удоволствие ще си побъбря с него, ако го мерна някъде. Много бих искал да разгледам с него въпроса за начина, по който се показва уважение към български герои, като Христо Ботьов Петков. Жалко, че на вас това не прави впечатление!

Божеее не им говори толкова сложно,няма да те разберат!Те от нормален контакт не разбират,с тях може да си говориш само псувни,обиди и т.н.А иначе,колкото до този играч на ботев,не му знам името с татусите,то ние имаме,имали сме и ще имаме такива играчи и не е само един!Комплекса пак си казва думата!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 22 ное 2008 22:02

Какво ви бърка толкова Даксон, не мога да разбера! Това не е играч, който може да реши един мач. Аз лично се надявам да играе на добро ниво и ... толкова. Ако някой ще ми липсва истински, то това е Явор Въндев. И на вас, нали 8-) :roll:

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 22 ное 2008 22:03

Добре ве,не мога да ви разбера кво киснете по цял ден в нашият форум?Няма ли ти си форум?После кои са комплексари...
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 22 ное 2008 22:05

Don Rumen написа:Разбира се победа за Ботев, защото тази година го няма онзи продажник с розовото и тенчо, никога не е излизал от гол линията точно на мача с буферите ще излиза до границата на наказателното поле да прави дуспа. А този вашия даксон му кажете по добре да не играе срещу нас, че такива снимки компромати имам за него, че ако играе ги пускам и тогава вие сами ще го линчувате.

Одеве Даксон каза,че ще е готов за мача с "Ботев",така че давай...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 22 ное 2008 22:06

А иначе,колкото до този играч на ботев,не му знам името с татусите,то ние имаме,имали сме и ще имаме такива играчи и не е само един

и кой ви е и играча който може да се сравнява с васко :D няма такъв
Изображение

Върни се в “Ботев”