Една нова, бъдеща традиция, от която се настръхва...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

itzo22
Контакти:

Re: Една нова, бъдеща традиция, от която се настръхва...

Мнениеот itzo22 » 03 окт 2010 20:54

До някъде е добре, че останахме да играем само за първенството, цел номер едно трябва да е да се качим в горната група.

bliznaka
Контакти:

Мнениеот bliznaka » 03 окт 2010 21:15

всеки мач от руското първенство също започва с руския химн.

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 03 окт 2010 21:26

Имам идея приятели канари защо след като нашите отбележат гол примерно диктора казва малкото име на играча,а агитката неговата фамилия,както е в Германия например,колкото до мача след 6-0 нямам никакви забележки и съм доволен и от резултата и от играта.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 окт 2010 21:26

Това с химна е чудесно!
black&white написа:[offtopic]моде, какво точно в мнението ми беше обидно за Ботев, че го изтри?!? Моля да ми отговориш на лична, зщото аз 100% поддържам това, което написах, и не виждам никакво нарушение на правилата![/offtopic]

[offtopic]Но въпросът ти е на обща е в нарушение на няколко правила, така че като ти мине почивката се запознай със същите, които при регистрация си се съгласил да спазваш.[/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jax
Контакти:

Мнениеот Jax » 03 окт 2010 21:27

Днес това с химна наистина беше много приятно. Както и химнът, който пуснаха преди началото на второто полувреме в сряда с Димитровград. Всички се опулихме сериозно, когато започна това:
http://vbox7.com/play:2d5846c5 :)
Беше супер... а и човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му, нали така? :)
Изборът е само един - той е жълто-черният тим.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 03 окт 2010 22:02

Да ви припомня , че пяхме химна заедно и преди този мач-на мача в Стамболийски ,като излезнаха двата отбора го пуснаха.Тогава беше мач за купата на България и беше национален празник 22.09.

kartacho

Мнениеот kartacho » 03 окт 2010 23:22

Ей пичове железни! Липсвате ни. Идвайте си в А група. Без вас не е същото ;) Натрапват ни се някакви временни герои. Ежат се,таралежат се. Като им идеш ритат като коне. Никакъв футбол . Играят на ниви и поляни. :o И ако ни бият,вой до небесата. Искаме си мачовете на Колежа. Там и бой сме яли и сме били,ама винаги е имало футбол. Ботев е една от иконите на БГ футбола. Знаете ли колко сте ни гонили до гарата? ;) Ама беше готино,имаше тръпка. Тъпо е без Вас. Казва го един Левскар. Я си идвайте че ни писна от селски пръчки. Обичам Пловдив. Искам и Ботев да е силен. Пожелавам Ви го. Нека късмета да е с Вас. Бъдете живи и здрави. И като Ви бием в Пловдив,заради поста се надявам след мача да не ме биете много :lol:

Потребителски аватар
bg1.botev.1912
Контакти:

Мнениеот bg1.botev.1912 » 04 окт 2010 00:00

kartacho написа:Ей пичове железни! Липсвате ни. Идвайте си в А група. Без вас не е същото ;) Натрапват ни се някакви временни герои. Ежат се,таралежат се. Като им идеш ритат като коне. Никакъв футбол . Играят на ниви и поляни. :o И ако ни бият,вой до небесата. Искаме си мачовете на Колежа. Там и бой сме яли и сме били,ама винаги е имало футбол. Ботев е една от иконите на БГ футбола. Знаете ли колко сте ни гонили до гарата? ;) Ама беше готино,имаше тръпка. Тъпо е без Вас. Казва го един Левскар. Я си идвайте че ни писна от селски пръчки. Обичам Пловдив. Искам и Ботев да е силен. Пожелавам Ви го. Нека късмета да е с Вас. Бъдете живи и здрави. И като Ви бием в Пловдив,заради поста се надявам след мача да не ме биете много :lol:

[offtopic]Благодаря, за пожеланието! От късмет всеки има нужда.
Да даде Бог, догодина, може да се срешнем за купата на България и тогава ще решим какво да те правим. ;)[/offtopic] По темата:
Това с химна беше супер!!!
> Трибуна Изток - Избора на поколения Пловдивчани!!!
> Сподели мнението си, не го налагай...
> Ние феновете на ФК"Ботев"Пд, върнахме свободата на любимия отбор!!!
А Вие, "фенове" от Лаута, какво чакате вече 9 години?

kefa
Контакти:

Мнениеот kefa » 04 окт 2010 01:29

Много ви се радвам момчета. С химна е перфектно. Вие правите история и променяте феновете на BG футбола. Не се влияите от отрицателните мнения. С вас ще съм на всички мачове в София, дано да са по-скоро. Естествено не с ЦСКА. Успех момчета.

Върни се в “Ботев”