Опитай,пак.

Опитай,със кЪде.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
forzajuve написа:Преди мача с Нафтата не се мислете за непобедими.Истината е,че има кампания да се върнете бързо кадето ви е мястото,за разлика от други центрове.Каде са медиите, като става на въпрос за Плевен,Враца,Дупница,Велико Търново и прочие.Много сте ми симпатични, но медиите и вашите теми стават досадни.Все едно без вас няма да има футбол.Жалко за медиите,че лижат гъзовете на определени отбори.Само Ботев Враца
forzajuve написа:Преди мача с Нафтата не се мислете за непобедими.Истината е,че има кампания да се върнете бързо кадето ви е мястото,за разлика от други центрове.Каде са медиите, като става на въпрос за Плевен,Враца,Дупница,Велико Търново и прочие.Много сте ми симпатични, но медиите и вашите теми стават досадни.Все едно без вас няма да има футбол.Жалко за медиите,че лижат гъзовете на определени отбори.Само Ботев Враца
plovdivchanina написа:Най-хубаво ще е някой селски отбор да се откаже от участие в "Б" група, защото те повечето в Източната "Б" група са именно такива с малки изключения и ние и Нефтохимик да сме в "Б" група и да се завърнем колкото се може по-бързо в "А".
forzajuve написа:Грешно сте ме разбрали.Аз уважавам всеки отбор и особено пловдивските.Проблема е,че която и спортна страница да видиш,винаги има статия за определени отбори.Не е редно, когато примерно моя отбор се опитва да излезе от 20 годишната дупка и никой да не го ебе,а се занимават постоянно как биете някакви села с много голове.Когато ви дойде пак времето в професионалния футбол сте добре дошли.Има кампания в спортните сайтове.Примерно в нашата западна Б група навсякаде се пише за тимове като Симитли,Бяла Слатина.Гоце Делчев,Вихрен и най-вече Етър.Болно ми е,че ние се надигаме и гоним от много години А група, кадето е мястото ни,както и на вас,Плевен,Велико Търново и т.н.Редно ли е да пишат на всякаде как биете със 8:0,а нито ред за дербито сега в западната група,кадето ние сме лидери.Дано се зблъскаме за купата и ще видим кой,кой е.На всеки му идва реда и сега не е вашия.Евала за публиката,там сте велики.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта