Публиката , Караджинов и още нещо ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Re: Публиката , Караджинов и още нещо ...

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 18 ное 2008 19:13

EBA4A_NA_GALTI написа:
Botev1912PlovdivFan написа:Здравейте ! В тази тема можем да обсъждаме играта на Калоян Караджинов и по-точно агресивността му на терена ... забелязал съм , че почти всеки мач 9-ката си изкарва жълти картони и имам лошо предчувствие ,че са 4 ... при евентуален срещу Вихрен го губим за мача буферите , а това не ми харесва ... дано да имам грешка в сметките ! Другото , което ми се иска да обсъдим , или по-точно да ПРИЗОВА доколкото мога ... за една публика , която БОТЕВ ПЛОВДИВ заслужава на мача с Локомотив ! Нека покажем кои са господарите на Пловдив и коя е най-здравата агитка в България ! Доколкото разбрах се очакват знамена по метър и 60-70 ... призовавам всички фенове на Ботев да дойдат на трибуна изток и да направим едно истинско представление както на гостите , така и на цяла България , защото мачът ще бъде предаван по Канал 1 ! А сега чакам и вашите мнения ! ;)

NALI MA4A S BUFERITE NE VI INTERESUVA WE JALTI PODLOGI DOLNI MRASNI???!!!???

Еничара да не се обажда ... айде мина 19:00 часа ... лягай си , че мама ще се кара ... или сега трябва да се молиш за 5-ти път по чорапки на килимчето ? Пфууу ... досадник :evil:
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 ное 2008 19:15

Йееееее уважаеми джентълмени Вие май не идвате на стадиона ами си слушкате мача по радиото?
Другият вариант е да сте от онази малка група глупаци на Трибуна Изток за които е по важно да направят някакво си пого - та да може да ни се смеят другите публики!

Този Караджинов го наблюдавам на всеки домакински мач /вече съм на години и отминаха времената в които не пропусках и гостуване/ и моето скромно мнение е, че Калоянчо е доста мързелив, не напуска централният кръг на терена, спринта му е като на забавен каданс, паса му е нафелен - в 90 % от случаите му го пресичат /все едно ти е изплюла щеката като играеш на билярд/, 2 метра мъж е а не може да се пребори за високи топки, няма силен удар, за точност да не говорим, с всяко влизане прави нарушение - това може би е от желание придружено с неумение за нещо друго!
Общо взето разбрахме защо не са го пускали в Далиен!

Така че гражданино фен на локо Сф - взимайте си го и пари даже не щем за него!
Той работата за която го взехме на колежа я свърши - измазал е новите съблекални - нали е бил зидаро-мазач преди да стане "футболист"!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 18 ное 2008 20:10

Кайо е много добър играч.@botev_1912 ,аз ходя на мачове,ама незнам дали Ти ходиш!Кво искаш да прави един опорен халф?Да вкарва по 2 гола на мач,да тича по 12 км и да има 98% точни пасове?Няма такова животно.Караджинов си е много добър на позицията,подава супер пасове и има някъв поглед към играта.В момента не е в най-добрата си форма,но това не значи че не е добър и не е полезен.
Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 18 ное 2008 20:57

botev_fen написа:Кайо е много добър играч.@botev_1912 ,аз ходя на мачове,ама незнам дали Ти ходиш!Кво искаш да прави един опорен халф?Да вкарва по 2 гола на мач,да тича по 12 км и да има 98% точни пасове?Няма такова животно.Караджинов си е много добър на позицията,подава супер пасове и има някъв поглед към играта.В момента не е в най-добрата си форма,но това не значи че не е добър и не е полезен.

Тук съм донякъде съгласен с теб. Макар че наистина изглежда, все едно коленете му ще се обърнат обратно, определено се старае човека.

Истината за подобни въпроси идва. Мачът с Локо ще покаже кой, какво, защо и как. И Кабу, и Кайо, и другите - това им е мачът. Ако вземат точка в Сандански, и успеят да победят Локо - значи имат място в Ботев.

Миналата година Ботев загуби, защото нямаше един човек, като Коцето Видолов, който да групира отбора, да вдъхне кураж и да не се стигне след изравняването до загуба. Ако Караджинов свърши тази работа - нека не вкара и един гол през целия сезон.

maina

Мнениеот maina » 18 ное 2008 21:53

Немогада повярвам че ще го кажа ,но хубаво че Караджинов дойде при нас , внесе нужното самочувствие и стаболност в средата на терена!Докато за мача с Локо Пд ... дано стане хубав мач , иначе на мен този с мак слава ми беше последен за полусезона...

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 18 ное 2008 21:54

maina написа:...иначе на мен този с мак слава ми беше последен за полусезона...

Що така, бе, майна?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 18 ное 2008 21:58

Караджинов е опитен ,но му трябва сериозна подготовка.

maina

Мнениеот maina » 18 ное 2008 21:59

Fallen_Angel написа:

Що така, бе, майна?

защото до сандански няма да ходя , а по време на мача с Локо Пд съм на работа...

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 18 ное 2008 22:04

maina написа:
Fallen_Angel написа:

Що така, бе, майна?

защото до сандански няма да ходя , а по време на мача с Локо Пд съм на работа...

Чек, нали е викенда този мач?...

maina

Мнениеот maina » 18 ное 2008 22:10

да , събота е ...но съм на работа съботата и първа смяна и втора смяна все се застъпва с мача , така че и да ги въртя няма как да стане...

Върни се в “Ботев”