EBA4A_NA_GALTI написа:Botev1912PlovdivFan написа:Здравейте ! В тази тема можем да обсъждаме играта на Калоян Караджинов и по-точно агресивността му на терена ... забелязал съм , че почти всеки мач 9-ката си изкарва жълти картони и имам лошо предчувствие ,че са 4 ... при евентуален срещу Вихрен го губим за мача буферите , а това не ми харесва ... дано да имам грешка в сметките ! Другото , което ми се иска да обсъдим , или по-точно да ПРИЗОВА доколкото мога ... за една публика , която БОТЕВ ПЛОВДИВ заслужава на мача с Локомотив ! Нека покажем кои са господарите на Пловдив и коя е най-здравата агитка в България ! Доколкото разбрах се очакват знамена по метър и 60-70 ... призовавам всички фенове на Ботев да дойдат на трибуна изток и да направим едно истинско представление както на гостите , така и на цяла България , защото мачът ще бъде предаван по Канал 1 ! А сега чакам и вашите мнения !
NALI MA4A S BUFERITE NE VI INTERESUVA WE JALTI PODLOGI DOLNI MRASNI???!!!???
Еничара да не се обажда ... айде мина 19:00 часа ... лягай си , че мама ще се кара ... или сега трябва да се молиш за 5-ти път по чорапки на килимчето ? Пфууу ... досадник