Новините в гонг за Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

TribuneEast1912
Контакти:

Re: Новините в гонг за Ботев

Мнениеот TribuneEast1912 » 05 сеп 2010 23:54

Чак пък 2000 мисля, че не сме били. Нека не ставаме, като мангалите... какво значение има, колко сме? Колкото - толкова, важна е подкрепата.

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 05 сеп 2010 23:55

tzloko написа:Абе пичове и 2 000 да сте били няма лошо, даже е още по похвално, аз имах в предвид, че Митко си е ваш човек и не бива така... а колкото до това какво е направил е направил е, следи си Батев доста по добре от Локомотив. Както и да е и честита победа съграждани.

Лишев не е привърженик на Ботев.Със сигурност в този сайт по-добре се отнасят с вашият клуб.Гледам снимки на Зума закичен с орден стара планина,ехеееееее!Браво!
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 05 сеп 2010 23:58

TribuneEast1912 написа:Чак пък 2000 мисля, че не сме били. Нека не ставаме, като мангалите... какво значение има, колко сме? Колкото - толкова, важна е подкрепата.

Изображение
Изображение
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 сеп 2010 00:01

nikulas написа:яд ги,че отбор от в група събира по 7-8000 на всеки мач,в сряда за купата 2000,днес 1500 при гостувания.никой друг отбор от старта на първенствата няма такива агитка.и ги е яд,откъде накъде Ботев ще е най-обичания и подкрепян отбор в България

Щеше да е смешно, ако не беше жалко ! И кой по-точно го е яд ? Радвайте се там, забавлявайте се публиката, правете си шоу, но не се изхвърляй с такива коментари, че някой го е яд, че ние сме най-обичаният, най-подкрепяният отбор в България...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 06 сеп 2010 00:09

Незнам дали сме най обичания но със сигурност сме най подкрепяния отбор.
Пък ако не ти се вярва ела след две седмици на следващото ни домакинство да се уверииш :)

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 06 сеп 2010 00:10

sostenere написа:
nikulas написа:яд ги,че отбор от в група събира по 7-8000 на всеки мач,в сряда за купата 2000,днес 1500 при гостувания.никой друг отбор от старта на първенствата няма такива агитка.и ги е яд,откъде накъде Ботев ще е най-обичания и подкрепян отбор в България

Щеше да е смешно, ако не беше жалко ! И кой по-точно го е яд ? Радвайте се там, забавлявайте се публиката, правете си шоу, но не се изхвърляй с такива коментари, че някой го е яд, че ние сме най-обичаният, най-подкрепяният отбор в България...

Ако вникнеш в съдържанието на някои неща-ще разбереш,но явно теб не те е яд.Браво!
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Мнениеот to6kata1912* » 06 сеп 2010 00:18

sostenere написа:

Абе вие, ако сте във "В" група ще имате по 50 човека на мачовете бе...

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 сеп 2010 00:31

to6kata1912* написа:

Не съм влезнал да споря във форума на Ботев и да оборвам някакви клишета, като това което написа, само ще ти кажа, че ние никога няма да бъдем във В група, нито в Б, просто това е традицията, такава е съдбата и това подхожда на моя клуб !
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 06 сеп 2010 00:37

sostenere написа:
to6kata1912* написа:

Не съм влезнал да споря във форума на Ботев и да оборвам някакви клишета, като това което написа, само ще ти кажа, че ние никога няма да бъдем във В група, нито в Б, просто това е традицията, такава е съдбата и това подхожда на моя клуб !

Много по-големи клубове в Европа са изпадали във 2 и 3 дивизия.Това може да се случи в белите страни.В България,забрави...така,че не намесвай традицията и съдбата...
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 06 сеп 2010 00:50

Не ме интересуват някакви отбори от Европа, на които не им знам и историята даже. Факт е, че Левски никога не е изпадал от А група, това няма и как да стане занапред, това е традиция...другото са отново клишета за белите страни и как там всичко е ОК, а пък ние все сме урудливите и т.н
Левски е моят идеал !

Върни се в “Ботев”