Втора контрола на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kishe
Контакти:

Re: Втора контрола на Ботев

Мнениеот kishe » 13 юли 2010 19:53

[Най-голям километраж,Н.Миленов - 6743 метра

не повече ме заинтригува тази статистика от къде е пак ли от бултрас
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 13 юли 2010 19:55

Yellow major написа:По мнение на очевидец сме играли по-добре от първия мач, с повече голови положения, но ни липсва голаджия и сме зле в защита особено вторто полувреме. Младите са добри но ни трябва класен нападател да реализира положенията.

Големи Жълти,този път съм съгласен с тебе... ;)
п.п.
Не знам дали правилно го привеждам този твой ник... :oops:

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 13 юли 2010 20:00

nik_bg1 написа:
Yellow major написа:По мнение на очевидец сме играли по-добре от първия мач, с повече голови положения, но ни липсва голаджия и сме зле в защита особено вторто полувреме. Младите са добри но ни трябва класен нападател да реализира положенията.

Големи Жълти,този път съм съгласен с тебе... ;)
п.п.
Не знам дали правилно го привеждам този твой ник... :oops:

Жълт майор :)
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 13 юли 2010 20:00

Не го превеждаш точно . Просто " жълт майор".

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 13 юли 2010 20:01

ОК... :oops:
Благодаря !

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 13 юли 2010 20:13

По-скоро си мисля обаче, че ни трябва остър краен нападател голаджия. Стефан Костадинове зле и му трябва време да си върне формата, а дотогава?
Стефан Киков ако реши да ни подсили ще е добре. Има силен удар и често бележеше в Сливен. Но Бакала да си решава, не мисля че не вижда проблемите досега.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 13 юли 2010 20:42

За днешният мач ли гповориш, защото според мен в предишният бяхме най-силни именно в защита. Показателно за това тогава беше, че вратарите ни не подлежаха на оценки защото не се намесиха нито веднъж. За днес незнам, нямах възможност да ида.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 13 юли 2010 21:56

Ами да за днес говоря по думите на приятел, който го е гледал.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 13 юли 2010 23:06

нещата са много сериозни и не трябва да се заблуждаваме.всеки казва да не гледаме буферите,но има една поговорка-"глупавия човек се учи от свойте грешки ,а умния от грешките на другите".така,че ще си позволя сравнение.виждаме как те са тръгнали с голямата кошница-в тройката,ще се борят за първо място.в контролите се представят както нас-равни с тимове от б група.естествено ,че още първите мачове ще ги разкрият.само,че това са хора без морал,без чест и достойснтво и това,че първите 3 кръга 10 пъти са им цепнали гъза няма да им направи впечатление.докато при нас положението е обратното.знаете как приемаме нещата.истината е ,че като игра сме пълна 0.не бива да оставим момчетата,както някои казват,само на бакалов и видолов.веднага след като бакалов обяви групата от 25-26 футболисти трябва да се организира среща с феновете.поне 1000 човека да се съберем и очи в очи да им кажем вече да се стягат много сериозно и да дават 110%.това ще има голям психологически ефект,не трябва да оставяме нещата на самотек

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 13 юли 2010 23:20

джони написа:нещата са много сериозни и не трябва да се заблуждаваме.всеки казва да не гледаме буферите,но има една поговорка-"глупавия човек се учи от свойте грешки ,а умния от грешките на другите".така,че ще си позволя сравнение.виждаме как те са тръгнали с голямата кошница-в тройката,ще се борят за първо място.в контролите се представят както нас-равни с тимове от б група.естествено ,че още първите мачове ще ги разкрият.само,че това са хора без морал,без чест и достойснтво и това,че първите 3 кръга 10 пъти са им цепнали гъза няма да им направи впечатление.докато при нас положението е обратното.знаете как приемаме нещата.истината е ,че като игра сме пълна 0.не бива да оставим момчетата,както някои казват,само на бакалов и видолов.веднага след като бакалов обяви групата от 25-26 футболисти трябва да се организира среща с феновете.поне 1000 човека да се съберем и очи в очи да им кажем вече да се стягат много сериозно и да дават 110%.това ще има голям психологически ефект,не трябва да оставяме нещата на самотек

Спокойно пич , момчетата тренират сериозно.Изостанали са с подготовката и не са сработени още помежду си , но и това скоро ще стане. Много добре знаят че всичко друго освен първо място си е трагедия.

Върни се в “Ботев”