[Най-голям километраж,Н.Миленов - 6743 метра
не повече ме заинтригува тази статистика от къде е пак ли от бултрас
Втора контрола на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Втора контрола на Ботев
селски вземи си скункса не се сърди
- nik_bg1
- Контакти:
Yellow major написа:По мнение на очевидец сме играли по-добре от първия мач, с повече голови положения, но ни липсва голаджия и сме зле в защита особено вторто полувреме. Младите са добри но ни трябва класен нападател да реализира положенията.
Големи Жълти,този път съм съгласен с тебе...

п.п.
Не знам дали правилно го привеждам този твой ник...

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
nik_bg1 написа:Yellow major написа:По мнение на очевидец сме играли по-добре от първия мач, с повече голови положения, но ни липсва голаджия и сме зле в защита особено вторто полувреме. Младите са добри но ни трябва класен нападател да реализира положенията.
Големи Жълти,този път съм съгласен с тебе...
п.п.
Не знам дали правилно го привеждам този твой ник...
Жълт майор

Не натискайте ТУК!
- Yellow major
- Контакти:
Не го превеждаш точно . Просто " жълт майор".
- nik_bg1
- Контакти:
ОК... 
Благодаря !

Благодаря !
- Yellow major
- Контакти:
По-скоро си мисля обаче, че ни трябва остър краен нападател голаджия. Стефан Костадинове зле и му трябва време да си върне формата, а дотогава?
Стефан Киков ако реши да ни подсили ще е добре. Има силен удар и често бележеше в Сливен. Но Бакала да си решава, не мисля че не вижда проблемите досега.
Стефан Киков ако реши да ни подсили ще е добре. Има силен удар и често бележеше в Сливен. Но Бакала да си решава, не мисля че не вижда проблемите досега.
- rump_shaker
- Контакти:
Yellow major написа:По мнение на очевидец сме играли по-добре от първия мач, с повече голови положения, но ни липсва голаджия и сме зле в защита особено вторто полувреме. Младите са добри но ни трябва класен нападател да реализира положенията.
За днешният мач ли гповориш, защото според мен в предишният бяхме най-силни именно в защита. Показателно за това тогава беше, че вратарите ни не подлежаха на оценки защото не се намесиха нито веднъж. За днес незнам, нямах възможност да ида.

- Yellow major
- Контакти:
Ами да за днес говоря по думите на приятел, който го е гледал.
нещата са много сериозни и не трябва да се заблуждаваме.всеки казва да не гледаме буферите,но има една поговорка-"глупавия човек се учи от свойте грешки ,а умния от грешките на другите".така,че ще си позволя сравнение.виждаме как те са тръгнали с голямата кошница-в тройката,ще се борят за първо място.в контролите се представят както нас-равни с тимове от б група.естествено ,че още първите мачове ще ги разкрият.само,че това са хора без морал,без чест и достойснтво и това,че първите 3 кръга 10 пъти са им цепнали гъза няма да им направи впечатление.докато при нас положението е обратното.знаете как приемаме нещата.истината е ,че като игра сме пълна 0.не бива да оставим момчетата,както някои казват,само на бакалов и видолов.веднага след като бакалов обяви групата от 25-26 футболисти трябва да се организира среща с феновете.поне 1000 човека да се съберем и очи в очи да им кажем вече да се стягат много сериозно и да дават 110%.това ще има голям психологически ефект,не трябва да оставяме нещата на самотек
джони написа:нещата са много сериозни и не трябва да се заблуждаваме.всеки казва да не гледаме буферите,но има една поговорка-"глупавия човек се учи от свойте грешки ,а умния от грешките на другите".така,че ще си позволя сравнение.виждаме как те са тръгнали с голямата кошница-в тройката,ще се борят за първо място.в контролите се представят както нас-равни с тимове от б група.естествено ,че още първите мачове ще ги разкрият.само,че това са хора без морал,без чест и достойснтво и това,че първите 3 кръга 10 пъти са им цепнали гъза няма да им направи впечатление.докато при нас положението е обратното.знаете как приемаме нещата.истината е ,че като игра сме пълна 0.не бива да оставим момчетата,както някои казват,само на бакалов и видолов.веднага след като бакалов обяви групата от 25-26 футболисти трябва да се организира среща с феновете.поне 1000 човека да се съберем и очи в очи да им кажем вече да се стягат много сериозно и да дават 110%.това ще има голям психологически ефект,не трябва да оставяме нещата на самотек
Спокойно пич , момчетата тренират сериозно.Изостанали са с подготовката и не са сработени още помежду си , но и това скоро ще стане. Много добре знаят че всичко друго освен първо място си е трагедия.