Ботев`93 спечели второ и трето място на турнира в Австрия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Ботев`93 спечели второ и трето място на турнира в Австрия

Мнениеот емо73канар » 11 юли 2010 12:34

Какво иска Давчев е едно ,но какво искат и мислят децата е друго. ;) ;) ;)

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 11 юли 2010 12:37

Botev fur immer написа:Тези момчета вероятно няма да играят за Ботев Пд поради отказа на треньора им П.Давчев да работи с М.Бакалов.От новото първенство този отбор най-вероятно ще се съзтезава от името на Любимец.

Тези деца ще го последват напускайки Пловдив и ще отидат в Любимец? По-вероятно е П. Давчев да бъде заменен или да му дойде акъла.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 11 юли 2010 13:15

ilian12 написа:
Botev fur immer написа:Тези момчета вероятно няма да играят за Ботев Пд поради отказа на треньора им П.Давчев да работи с М.Бакалов.От новото първенство този отбор най-вероятно ще се съзтезава от името на Любимец.

Тези деца ще го последват напускайки Пловдив и ще отидат в Любимец? По-вероятно е П. Давчев да бъде заменен или да му дойде акъла.

Да, ама им е напълнил главите с глупости, че не са желани в Ботев и т.н. Казал им е че няма да разчитаме на тях и предпочитаме 2002 и сега ще отидат където им се каже.

Дано някои от ръководството се сети да обиколи играчите и да ги върне в нашия отбор!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

niki_96
Контакти:

Мнениеот niki_96 » 11 юли 2010 13:49

Ще видим. Може да има и нещо друго .Между двата клуба :lol:

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 11 юли 2010 16:00

Шврнц Тпрунков написа:
Alternative написа:

Виждам,че твоята звезда отново изгря на небосклона.Изображение

Много ловко споделяне на половината факти - Дафчев не искал да работи с Бакалов и толкоз, един вид - ето поне един умен и разумен тренер.

Истината е, че Дафчев няма да работи с Бакалов, защото ИСКА да работи с Христолов. Единствения (до колкото знам) треньор от ДЮШ, който подкрепи безумието на урода да поддържа отбор в Елитната юношеска дивизия (преди фалита му).

Това което твърдиш не е верно!!!Никой не е чул от Дафчев под никаква форма,че ще играе за селю!Истината е,че най-способните треньори в школата на Ботев Пд като П.Дафчев,Т.Атанасов,В.Чернев няма да работят за клуба!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 13 юли 2010 10:46

Не само че е верно, ами и другият посочен от тебе като най-кадърен, Тошо Атанасов, е направил същата простотия с набор'92. Казал им че не ги искат, след което е завел Тонев в Левски, за малко и Валко Янков щеше да пробута в Локото. За 1000 лева и майка си ще продадат. Така че да се хващат под ръчичка и да си ходят. Аз ако съм родител, не бих си преместил детето в Любимец. А ти?
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 13 юли 2010 11:47

Botev fur immer написа:Истината е,че най-способните треньори в школата на Ботев Пд като П.Дафчев,Т.Атанасов,В.Чернев няма да работят за клуба!

Истината е, че на тези селски мижитурки и лапачи на бряговската пишка трябва в най скоро време да им се счупят главите, защото това са паразити, жалки червеи и морални отрепки!!!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 13 юли 2010 11:57

Добре този отбор който е бил на турнира не е ли този от 2002 ? Съмнявам се това да са били момчетата на Дафчев, които вече играят за Любимец. Също така екипите са на Ереа с които юношите на 2002 играят от няколко години.
est. 1912

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 13 юли 2010 12:23

bulgaro написа:
Botev fur immer написа:Истината е,че най-способните треньори в школата на Ботев Пд като П.Дафчев,Т.Атанасов,В.Чернев няма да работят за клуба!

Истината е, че на тези селски мижитурки и лапачи на бряговската пишка трябва в най скоро време да им се счупят главите, защото това са паразити, жалки червеи и морални отрепки!!!

Хубаво е когато обиждаш тези хора да се обосновеш!Т.Атанасов работи от 30г в клуба т.с. далеч преди бряговския мисир да си е мислил за Ботев Пд и е дал не един и двама таланти на клуба!Същото но с по-малко стаж важи и за В.Чернев.Ако имаш желание мога да ти ги посоча поименно,но мисля,че знаеш кои са.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 13 юли 2010 13:16

Botev fur immer написа:Хубаво е когато обиждаш тези хора да се обосновеш!Т.Атанасов работи от 30г в клуба т.с. далеч преди бряговския мисир да си е мислил за Ботев Пд и е дал не един и двама таланти на клуба!Същото но с по-малко стаж важи и за В.Чернев.Ако имаш желание мога да ти ги посоча поименно,но мисля,че знаеш кои са.

Момче, като не знаеш кой стои зад ника, що философстваш???
Кътните зъби им знам, всичките им гомна, къде сраха и където продължават да серат
Аз съм на тоя стадион още преди да се появя на белия свят, и баща ми, и дядо ми, прадядо ми е член на Ботев от 1921-ва година, и синът ми ще е член и другият, който чакам в края на лятото...
Не ме учи и не ми обяснявай кой, какъв е и колко е дал, щото всеки се тупа в гърдите колко бил дал, но като го питаш колко е взел, мълчи като вагина.
Няма какво да им обсъждаме на тези боклуци, ами да се молят и свещи да палят, щото ще им се разкаже мамичката
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Ботев”