Опциите: ЗА и ПРОТИВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

temerut
Контакти:

Re: Опциите: ЗА и ПРОТИВ

Мнениеот temerut » 04 юни 2010 11:58

Момчета,хвърляйте по едно око на последните новини от Барековия сайт,за да няма изненадани после ;)

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 04 юни 2010 12:02

1.По-вероятно е да забранят чалгата в България от колкото да проведеш разговор ДХ
2.Купуване на лиценз е незаконно и ще трябва задължително сливане.Лично аз съм твърдо против да вървим по стъпките на бездомното съседче,незнаещо кой е баща му
3.Както България 20 години пише новата си история,такива са времената и за Ботев.Тръгнахме на революция,и 5 години са супер време да направим организацията и да влезем с трясък там където ни е мястото

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 04 юни 2010 12:09

ilian12 написа:Слагаме каруцата преди коня.

Първо решаваме къде искаме да играе отборът и след това търсим решения.
1. "А" група е мисията невъзможна за момента (освен ако по някакъв начин не прилапаме лиценза на кюстендилци)
2. "Б" група - много трудно, но кой знае и т.н.

След като си определим целта, преглеждаме дали разполагаме с ресурс да я постигнем, ако не: преразглеждаме целта и т.н.

Да, но не можеш да си подставяхс нереалистични цели. Примерно не може да кажем - че ни е Ботев да играе в Шампионската Лига през Септември. Тази тема е да се преценят какви са PRO и КОНТРА пред опциите От това ще стане ясно кои са ни целите и как да се постигнат. не е каруца пред коня - по скоро е, дай да видим кой кон и коя каруца сте използваме.

Потребителски аватар
since1912
Контакти:

Мнениеот since1912 » 04 юни 2010 12:17

За мене най-добрият вариант е да стартираме от нулата. Вариант 3. Ще имаме достатъчно време да осигурим организация, финансиране и да осъществим революцията в БГ футбола - "испански модел" или Ботев на феновете. Останалите варианти преминават през сливане, което ще ни обезличи. По-важна е крайната цел. Зная, и мене ме боли, но е така, ще трябва да минем през всички кръгове на ада за да осъществим мечтата си.

Първи се родихме, няма да умрем!
Първи се родихме, няма да умрем!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 юни 2010 12:34

На "вариант 3" си пропуснал още един недостатък - подсилваме ефекта на "новосъздаден през 2010 клуб"...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 04 юни 2010 12:37

veseo написа:На "вариант 3" си пропуснал още един недостатък - подсилваме ефекта на "новосъздаден през 2010 клуб"...

По тази логика единствения вариант е селския?

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 юни 2010 13:06

Виж, аз одобрявам и трите варианта, дори тоя със селските групи. Но всички ще имат пълното право да ни наричат нов отбор, след като и БФС ни смята за такъв... тва е лошото. Аз съм разтроен между трите варианта, нямам никаква идея и аз кой предпочитам :(
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 04 юни 2010 13:48

Направете една тема не 5 :evil: В общи линий обаче това са вариантите.Аз казвам вариант-3.НИТО КРАЧКА НАЗАД.Искаше се да се обосновем някъде по нагоре и макар,че ми омръзна да се обяснявам:
Като казахме НЕ на дхс ,като извадихме отбора от групата,като казахме не на уговорените мачове безхаберието и дебилщината,като казахме БОТЕВ без христолов,какво всъщност казахме на бфс???Казахме хора като него а всъщност като тях Вън от БГ футбола.Вие какво очаквахте???Да ни извадят пред строя и да ни потупат по гърба???Да си признаят грешките???Да кажат да време е за ново начало???скалпирания бледолик излезе и ви каза какво-ако направите по една св*рка на чичо митко най-добрия вариант за вас В група???!!!Решението се е взело принципно???Принципно БОТЕВ има школа БОТЕВ има стадион БОТЕВ доказа бюджет???ПРИНЦИПНО БОТЕВ е най-малко за Б група!Да ама НЕ.Няма и В група да е.Това което става при нас може в най-скоро време да се случи и в Левски и ЦСКА,какво каза бфс на тяхната публика???Ето какво става като не слушате.
Аз пък им казвам еб*** ** майките на бфс.За мен е война!Тва е майна.
ТОЙ НЕ УМИРА!!!

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 04 юни 2010 13:49

На всички революционери тип "камикадзе" ще кажа,че съм трето поколение Ботевист и преди време с огромно желание купих на малкия си син, екипче на БОТЕВ.Преди около година ми каза,че вече не е от БОТЕВ,защото не иска да бъде от отбор,който постоянно пада.РАЗБРАХТЕ ЛИ!Тази моя драма ще се повтори в стотици ботевистки семейства ако изпаднем до зоните.
Не ми пука дали начело ще е Бакалов или Бареков!Искам да видя отново Великия БОТЕВ какъвто го помня!
Да седнат Барека и УС и да се разберат в името на БОТЕВ!Без компромиси няма как да станат нещата.Иначе ще си останем мъченици-неудачници,с които всеки може да се гаври!

forewer canar
Контакти:

Мнениеот forewer canar » 04 юни 2010 13:54

ЗА първите два варианта, който и да е, въпреки че варианта с ДХС е нищожен. Определено не подкрепям вариант 3, аргументите са достатъчно ясно изброени!

Върни се в “Ботев”