БФС:Ботев не може да играе в Б група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.
Щом БФС така са решили добре , няма проблем... ние ще си понесем последствията и ще си платим греховете!Нека са окръжните групи!
- жълт ламтурник
sir George написа:жълт ламтурник написа:Ралица се включи от БФС и каза, че решението е: Ботев във В група, ако се разбере с Христолов.
Смятате ли, че такова разбиране със Селския е възможно?
Аз бих се разбрал със Селю,ама да сме с бели ризи, опрени гръб в гръб ,вървене на 15 крачки,обръщане и стрелба!
С пистолет, автомат или базука

-
- Контакти:
Голяма работа
Живи и здрави да сме само 

Никаква договорка с Урода. Идеята Ботев е много по-важна от това къде играем. Идеята Ботев не се продава, заменя или предава за някакви си временни изгоди. Където и да играем ние сме Ботев. Всичко друго е несъществено.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Пак се намесвам във вашия форум, за което се извинявам, но вие се подигравате на Локо Пд за лиценза и ще е много жалко да търсите спасение от Брестник, Спартак или някой друг.
В две теми ми обяснявате колко съм глупав, малоумен и т.н., защото не мога да разбера, че имате всички необходими документи и напълно законно можете да играете в Б група, а сега май всичко се обръща. Успех ! Пожелавам ви по-соро да се завърнете в А група.
P.S. Не съм фен на Локо Пд !
В две теми ми обяснявате колко съм глупав, малоумен и т.н., защото не мога да разбера, че имате всички необходими документи и напълно законно можете да играете в Б група, а сега май всичко се обръща. Успех ! Пожелавам ви по-соро да се завърнете в А група.
Последна промяна от Tommi на 03 юни 2010 18:12, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Това са глупости. Ботев може да играе в "Б" група, но трябва да купи лиценза на някой от другите отбори. Все някой е толкова закъсал, че ще се навие.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
При това положение, славната история остава при стария Ботев, а новосформираният няма да ма такава или греша?
Но тогава замислял ли си се, че това не е автентичния Ботев, а ще е някакъв лек хибрид примерно Спартак-Ботев или Ботев-Брестник
dodo7271 написа:Това са глупости. Ботев може да играе в "Б" група, но трябва да купи лиценза на някой от другите отбори. Все някой е толкова закъсал, че ще се навие.
Но тогава замислял ли си се, че това не е автентичния Ботев, а ще е някакъв лек хибрид примерно Спартак-Ботев или Ботев-Брестник

-
- Контакти:
Tommi написа:Пак се намесвам във вашия форум, за което се извинявам, но вие се подигравате на Локо Пд за лиценза и ще е много жалко да търсите спасение от Брестник, Спартак или някой друг.
Колега ,съвсем възпитано те призовавам да прочетеш /ако ти се занимава и имаш време / каква ще е разликата ако ние вземем лиценз на някой отбор и каква е ситуацията при кюстендилци

PFC Litex написа:При това положение, славната история остава при стария Ботев, а новосформираният няма да ма такава или греша?dodo7271 написа:Това са глупости. Ботев може да играе в "Б" група, но трябва да купи лиценза на някой от другите отбори. Все някой е толкова закъсал, че ще се навие.
Важно е феновете на Ботев дали ще го приемат за автентичен. И Локо Пд играят с лиценза на Велбъжд, но никой не ги смята за хибрид. То ако става за въпрос и това ЦСКА не е онова ЦСКА от 1999 година, ама кой ти гледа.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
BultraStyle написа:Tommi написа:Пак се намесвам във вашия форум, за което се извинявам, но вие се подигравате на Локо Пд за лиценза и ще е много жалко да търсите спасение от Брестник, Спартак или някой друг.
Колега ,съвсем възпитано те призовавам да прочетеш /ако ти се занимава и имаш време / каква ще е разликата ако ние вземем лиценз на някой отбор и каква е ситуацията при кюстендилци
Именно в единия случай си завоевател в другия си даваш гъза.Сигурен съм ,че Бакалов е имал готовност и за това развитие.Да чуем какво ще каже той