"Жълто-черните" фенове обсъдиха бъдещето на клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Официална среща на Колежа в сряда

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 28 апр 2010 22:53

sokkoban написа:
kubik написа:
plan-2012 написа:положението е мада фака , ще взимаме лиценза на друг отбор от Б група ...май май

Това какво ще рече,че няма вече да сте най-старият клуб във България.Така ли?

Ех, колко си прозрачен само.....
Нали ни няма бе манго, защо те интересува дали ще сме най-старият отбор?
Вие нали сте най-най-най..... скрита сила мъдрево :lol: :mrgreen:

Те както са се засили на изпадане, само тази радост им остава - на нас да ни е по-зле от на тях...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

"Жълто-черните" фенове обсъдиха бъдещето на клуба

Мнениеот Jeff Ament » 29 апр 2010 01:28

Феновете на Ботев Пловдив се събраха в сряда следобед, за да обсъдят бъдещето на тима и събитията от последните дни, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На стадиона бяха разяснени въпросите около регистрацията на новото сдружение, кой може да участва в него по т.нар. "испански модел" и др. Част от привържениците смятаха, че годишната такса от 240 лева е твърде висока, но идеята, че една карта може да се ползва от няколко души, а таксата - разделена между тях, се прие добре.

Редовите привърженици се поинтересуваха още как е решено да е такава сумата, дали не може да се дава на няколко вноски и т.н. За тази година е решено таксата да се събира до края на месец май, но от догодина ще се мисли и за плащане на вноски. На всички въпроси около 1 час отговаряха трима от феновете, членове на УС на новото сдружение - Божидар Божилов, Крум Хаджиев и Николай Георгиев.

Феновете обсъдиха и може би най-важния въпрос в момента - от къде ще продължи участието си възродения Ботев. Всички се обединиха около идеята, че е най-важно тимът да стартира от "Б" група, за да може да отпразнува 100-годишнината си в елитната "А" група през 2012-а година.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/159565.html#ixzz0mR7oYS3G
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a0X-6vJ6G9k[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f5xCFjyjp-c[/youtube]
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: "Жълто-черните" фенове обсъдиха бъдещето на клуба

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 29 апр 2010 05:20

Aз лично съм много доволен от срещата .Много неща станаха ясни и всичко върви по план.Аз съм оптимист ,че почваме от Б група .

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 29 апр 2010 07:12

Ами ако ще взимаме чужд лиценз, да помислим и за някой на отбор от А група. ;)
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 29 апр 2010 07:49

Ki Cho написа:Ами ако ще взимаме чужд лиценз, да помислим и за някой на отбор от А група. ;)

Друга възможност за да започнете от Б група няма освен да вземете лиценз на друг отбор

1. Няма как да законно да вземете лиценза на ПФК Ботев 1912 без да се разберете с Митко или да платите на синдика задълженията на дружеството. ПФК Ботев 1912 по документи/устав/ и с решение на ОС на ФК Ботев е наследник на традициите и историята на клуба, колкото и да се пънат от сдружението за нещо друго, съвсем друг е въпроса, че където са феновете там е отбора историята и традициите, но аз говоря за документалната страна.

2. Дори и да се разберат с Митко или синдика срока за подаване на документи за лиценз отдавна мина, а Митко не е подал документи

Така, че Любимец са насреща ;)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 29 апр 2010 08:13

черноморец Поморие печели купата на България а ние им вземаме лиценза-така ще играем и в лига Европа :) :) :)
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 29 апр 2010 08:29

Така в нашите сайтове още нищо не е излязло ще помоля за много подробна информация относно евентуално сливане.Това е нещо за ,което така или иначе хората ,които ще си купим карти ще гласуваме.
За малцинствата подвизаващи се в нашия форум с цел взимане на ЧИСТ въздух от азиатската дупка ,която наричат свой :mrgreen:
НЕ ПИТАМ ВАС въпреки,че впечатленията ви по гореописаните процедури са най-свежи :mrgreen: С вас по всичко личи ще се срещнем още тази година :evil:

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 29 апр 2010 08:40

loko2004 написа:
Ki Cho написа:Ами ако ще взимаме чужд лиценз, да помислим и за някой на отбор от А група. ;)

Друга възможност за да започнете от Б група няма освен да вземете лиценз на друг отбор

1. Няма как да законно да вземете лиценза на ПФК Ботев 1912 без да се разберете с Митко или да платите на синдика задълженията на дружеството. ПФК Ботев 1912 по документи/устав/ и с решение на ОС на ФК Ботев е наследник на традициите и историята на клуба, колкото и да се пънат от сдружението за нещо друго, съвсем друг е въпроса, че където са феновете там е отбора историята и традициите, но аз говоря за документалната страна.

2. Дори и да се разберат с Митко или синдика срока за подаване на документи за лиценз отдавна мина, а Митко не е подал документи

Така, че Любимец са насреща ;)

И кой сега ще е пловдивския любимец ???????? ;) ;) ;)

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 29 апр 2010 09:35

loko2004 написа:1. Няма как да законно да вземете лиценза на ПФК Ботев 1912 без да се разберете с Митко или да платите на синдика задълженията на дружеството. ПФК Ботев 1912 по документи/устав/ и с решение на ОС на ФК Ботев е наследник на традициите и историята на клуба, колкото и да се пънат от сдружението за нещо друго, съвсем друг е въпроса, че където са феновете там е отбора историята и традициите, но аз говоря за документалната страна.

Наследник на традиции и история е Васко Ниновото дружество, а не фалшивосъздаденото такова през 1999 от сельо. Така че по-скоро съществуването ни в тия 11 години е фалшиво...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 29 апр 2010 10:26

Добре де,лиценза си е само едно разрешително да играеш в дадена група.Той какво общо има с идентичноста на даден ФК.Аз все едно си купувам винетка ама нямам кола и я давам на приятел.Може да не съм прав,ако греша ме поправете

Върни се в “Ботев”