Легендарния Ботев се възражда на 24 април

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Легендарния Ботев се възражда на 24 април

Мнениеот Canaries front » 26 мар 2010 14:27

емо73канар написа:Вече доста хора знаят какво ще става след 24 април,което не е много добре.Моля да не се обсъжда какво ще става след тази дата защото в този форум освен много приятели има и много ПОДЛОГИ,така че изтраите още малко. ;) ;) ;)

Правилно,но беше хубаво да се пусне такава тема,защото вчера в една друга тема в този форум доста хора незнаеха какво се случва с отбора. Така хем знаят ,че се случва ,хем не се разкрива какво ще се случи с клуба.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 26 мар 2010 14:54

Аз също мисля,че информация на малки порцийки,за да не навреди на плана като цяло ,е наложителна.Защото от една,две седмици забелязвам,че част от по- умерените фенове,с които ежедневно обсъждаме положението с отбора,започнаха да дават на заден ход.Трябва ,от време-навреме някой като Бакала да излиза и да казва,че нещо се върши,за да може да вдъхва надежда у феновете тип "семкаджии".БОТЕВ има нужда от всеки свой привърженик!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 26 мар 2010 15:48

Всичко е обвито в такаква тайственост, че човек ще реши, че не се прави нов отбор, а ядрено оръжие. :) Работата започва да прилича на сагата, когато Христолов уж беше продал отбора през септември а новият собственик не искаше да се покаже преди януари. Толкова ли е срамно един бизнесмен да излезе и открито да каже "Аз искам да помагам на Ботев"
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 26 мар 2010 15:54

demy27 написа: Толкова ли е срамно един бизнесмен да излезе и открито да каже "Аз искам да помагам на Ботев"

Ти гледай теб да не те хване срам от състоянието на бельото ти,когато научиш истината.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 26 мар 2010 16:13

Каква ли ще е тази истина? :? :shock: :o

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 26 мар 2010 16:16

antonzzzz написа:
demy27 написа: Толкова ли е срамно един бизнесмен да излезе и открито да каже "Аз искам да помагам на Ботев"

Ти гледай теб да не те хване срам от състоянието на бельото ти,когато научиш истината.

Най-много да се напикая от смях :) :) ;) :oops:
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 26 мар 2010 16:21

demy27 написа:
antonzzzz написа:

Най-много да се напикая от смях :) :) ;) :oops:

Щом нямаш проблеми с отделителна система - стягай АГУ на колата. Ще ти върши доста работа.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 26 мар 2010 16:34

demy27 написа:Всичко е обвито в такаква тайственост, че човек ще реши, че не се прави нов отбор, а ядрено оръжие. :) Работата започва да прилича на сагата, когато Христолов уж беше продал отбора през септември а новият собственик не искаше да се покаже преди януари. Толкова ли е срамно един бизнесмен да излезе и открито да каже "Аз искам да помагам на Ботев"

Нещо много загриженост за най-великият извънстоличен тим!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 26 мар 2010 16:50

demy27 написа:
antonzzzz написа:

Най-много да се напикая от смях :) :) ;) :oops:[/quoteВинаги съм ти уважавал мнението ама щом ще се напикаваш какво питаш и за кой дявол те интересува какво се слу4ва с нашият отбор.Напикавай се спокойно и си гледай осеменителя,радвай се на отбора си и не се занимавай с нас.Мен не ме интересува как се грижиш за твоята къща така 4е не се бъркай в нашата.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 26 мар 2010 16:56

Ей Сокобан видя ли че не само аз така си мисля :P :P :) :)
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”