Ботев възкръсва с нов отбор за 2 юни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Re: Ботев възкръсва с нов отбор за 2 юни

Мнениеот Levski_1914 forever » 14 мар 2010 12:49

Ако това е истина,много ще се радвам,на деня на един от най-великите Българи,да възкръсне и един славен Български отбор,пожелавам успех в това начинание и всички ботевисти да празнуват подобаващо на този ден! ;) ;)
Левски завинаги в моето сърце!

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 14 мар 2010 12:51

Кашчей написа:
loko2004 написа:
Кашчей написа:Обявяването във фалит сменя ли автоматично собственика на клуба?
Изхождайки от случаят "Фиорентина", когато отборът фалира и изчезна от картата на футболна Италия, не ми навява твърде оптимистични нотки.В момента имате две възможности:Христолов да продаде отбора на някого, или да създадете абсолютно нов отбор и да почнете от дъното.

По скоро чакат да влезе синдик и да прехвърли отбора на ново АД т.е. да придобият активите /история, клубна емблема членство в БФС/ само ми е любопитно кво ще стане с пасивите как я мислят да придобият активите без пасивите престои да видим.

Той синдикът точно това ще направи... ама друг път, освен , ако не иска да нарушава законите.Дали ще се приложи оздравителна програма, или ще е просто процес на ликвидация-собственикът си е същият, докато не продаде отбора.Обаче, ако стартира такъв процес и влезе синдик-това вече става май невъзможно, защото Христолов няма да има никакво право да се разпорежда с активите си.На книга обаче собственикът си е той.

Пич, айде да си пишеш за твоя отбор(който и да е) и не се занимавай с нашия.С тези постове какво се опитваш да отчаеш феновете на Ботев - никога няма да успееш.
Влезе ли синдик правата на собственика на АД-то се изземват за да може синдика да покрие дълговете на АД-то първо към държавата и след това към часните лица.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 14 мар 2010 14:54

нищо не пречи да си направите чисто нов отбор, едва ли някой може да ви вземе историята всеки знае за какво става дума

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 мар 2010 15:03

Кашчей написа:Обявяването във фалит сменя ли автоматично собственика на клуба?
Изхождайки от случаят "Фиорентина", когато отборът фалира и изчезна от картата на футболна Италия, не ми навява твърде оптимистични нотки.В момента имате две възможности:Христолов да продаде отбора на някого, или да създадете абсолютно нов отбор и да почнете от дъното.

Кашчей, нищо подобно. ПОнеже явно абсолютно нищо невдяваш, изчакй 1 емсец и всичко ще ти стане ясно. Гарантирам ти че Ботев ще си остане този Ботев, документално, юредически и по всякакъв начин по който се сетиш. Серьозно изчакай 1 месец и ще ти стане ясно всичко. Просто в момента не е време да обясняваме какво ще се случва. Айде със здраве. И спри да комнетираш ситуацията щото наистина си нямаш на идея от нищо!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 мар 2010 15:57

the___dog написа:
Пич, айде да си пишеш за твоя отбор(който и да е) и не се занимавай с нашия.

Напомням, че всеки може да се изявява навсякъде във форума, независимо от раздела, като изявите му са в съответствие с правилата. Аз не видях някъде Кашчей да е написал нещо нелогично, или да нарушава правила.

П.С. Успех на Ботев Пд! Не знам дали след 02.06. нещата ще се оправят, но явно никой не иска да купи, дори дълговете на Ботев, например за 1 лев, не съм сигурен, какво ще е бъдещето. Все пак никой не гледа на Ботев като втора класа отбор, дори и в "Б", дори и във "В" група всички знаят, че канарите са били и рано или късно отново ще бъдат фактор в първенството.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 14 мар 2010 18:07

slavia_forever написа:
the___dog написа:
Пич, айде да си пишеш за твоя отбор(който и да е) и не се занимавай с нашия.

Напомням, че всеки може да се изявява навсякъде във форума, независимо от раздела, като изявите му са в съответствие с правилата. Аз не видях някъде Кашчей да е написал нещо нелогично, или да нарушава правила.

П.С. Успех на Ботев Пд! Не знам дали след 02.06. нещата ще се оправят, но явно никой не иска да купи, дори дълговете на Ботев, например за 1 лев, не съм сигурен, какво ще е бъдещето. Все пак никой не гледа на Ботев като втора класа отбор, дори и в "Б", дори и във "В" група всички знаят, че канарите са били и рано или късно отново ще бъдат фактор в първенството.

Дали никой не иска? Или просто всички са наясно, че тоя 1лв, след като се договорят, ще стане 500 хиляди евро, после 1-2млн евро и така до отказване на купувача? Мисля по-лесно ще се преговаря с неутрален синдик, който НАИСТИНА би продал отбора при подходяща оферта?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2010 18:41

veseo написа:Дали никой не иска? Или просто всички са наясно, че тоя 1лв, след като се договорят, ще стане 500 хиляди евро, после 1-2млн евро и така до отказване на купувача? Мисля по-лесно ще се преговаря с неутрален синдик, който НАИСТИНА би продал отбора при подходяща оферта?

Я пак, че ми стана интересно.Откога синдикът има право да си разпорежда с акциите на акционерите в едно АД?Това не са материалните му активи, ако случайно не си запознат.Акциите, доколкото съм запознат, не са тиражирани на фондовата борса и с тях не се извършват никакви действия.Много ми е интересно, как тогава се определя цената на една акция на ПФК Ботев АД, а и не само на Ботев.Въобще, това с акциите на футболните АД е доста мътна работа-не се търгуват на борсата, но си имат цена, която не се определя от финансовата ситуция на АД-то, а по усмотрение на собственика.
Някой от феновете на "Ботев", които много знаят, знаят ли колко акции има АД-то и каква е единичната цена на акция към момента?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 14 мар 2010 18:56

Кашчей написа:Я пак, че ми стана интересно.Откога синдикът има право да си разпорежда с акциите на акционерите в едно АД?

От момента ,в който АД-то се обяви в несъстоятелност.Синдикът се разпорежда с всичко -включая активи и пасиви.

Кашчей написа:Някой от феновете на "Ботев", които много знаят, знаят ли колко акции има АД-то и каква е единичната цена на акция към момента?

Акционерната книга се крие по-добре и от "Изгубения символ",така че на въпроса едва ли някой ще може да отговори.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2010 19:54

antonzzzz написа:
Кашчей написа:Я пак, че ми стана интересно.Откога синдикът има право да си разпорежда с акциите на акционерите в едно АД?

От момента ,в който АД-то се обяви в несъстоятелност.Синдикът се разпорежда с всичко -включая активи и пасиви.

Кашчей написа:Някой от феновете на "Ботев", които много знаят, знаят ли колко акции има АД-то и каква е единичната цена на акция към момента?

Акционерната книга се крие по-добре и от "Изгубения символ",така че на въпроса едва ли някой ще може да отговори.

Мдааа.. ти ме накара да се разровя яко и наистина могат да се продават акции от синдика, но едва след обявяване на дружеството в несъстоятелност.Забелязах, че продажбата им се извършва в пакет, като преди това се прави обща оценка.Не ми стана ясно, дали акциите се продават, независимо от това, дали другото имущество, включено в масата по несъстоятелност обезпечава вземанията на кредиторите.
Това е доста интересно, като ситуация, но дали, ако останалото имущество на АД не покрива задълженията, то купувачът на акциите не поема и непогасените задължения, или с тяхното купуване се погасява останалата част.. но ако и тогава не стигне?
Много е важно и какъв тип синдик по правомощия ще бъде назначен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 мар 2010 20:26

Абе кашчей не мога да разбера от къв комплекс страдаш :lol: Не ти ли омръзна да влизаш на хората по темите и да им обясняваш как това което те искат няма да стане :lol: Явно имаш някакви знания ама не си мисли че само ти знаеш и можеш :lol: Спри да ръсиш глупости след като от това какво ти мислиш ,нищо не зависи :!: :!: :!:

Върни се в “Ботев”