Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:loko2004 написа:Кашчей написа:Обявяването във фалит сменя ли автоматично собственика на клуба?
Изхождайки от случаят "Фиорентина", когато отборът фалира и изчезна от картата на футболна Италия, не ми навява твърде оптимистични нотки.В момента имате две възможности:Христолов да продаде отбора на някого, или да създадете абсолютно нов отбор и да почнете от дъното.
По скоро чакат да влезе синдик и да прехвърли отбора на ново АД т.е. да придобият активите /история, клубна емблема членство в БФС/ само ми е любопитно кво ще стане с пасивите как я мислят да придобият активите без пасивите престои да видим.
Той синдикът точно това ще направи... ама друг път, освен , ако не иска да нарушава законите.Дали ще се приложи оздравителна програма, или ще е просто процес на ликвидация-собственикът си е същият, докато не продаде отбора.Обаче, ако стартира такъв процес и влезе синдик-това вече става май невъзможно, защото Христолов няма да има никакво право да се разпорежда с активите си.На книга обаче собственикът си е той.
Кашчей написа:Обявяването във фалит сменя ли автоматично собственика на клуба?
Изхождайки от случаят "Фиорентина", когато отборът фалира и изчезна от картата на футболна Италия, не ми навява твърде оптимистични нотки.В момента имате две възможности:Христолов да продаде отбора на някого, или да създадете абсолютно нов отбор и да почнете от дъното.
the___dog написа:
Пич, айде да си пишеш за твоя отбор(който и да е) и не се занимавай с нашия.
slavia_forever написа:the___dog написа:
Пич, айде да си пишеш за твоя отбор(който и да е) и не се занимавай с нашия.
Напомням, че всеки може да се изявява навсякъде във форума, независимо от раздела, като изявите му са в съответствие с правилата. Аз не видях някъде Кашчей да е написал нещо нелогично, или да нарушава правила.
П.С. Успех на Ботев Пд! Не знам дали след 02.06. нещата ще се оправят, но явно никой не иска да купи, дори дълговете на Ботев, например за 1 лев, не съм сигурен, какво ще е бъдещето. Все пак никой не гледа на Ботев като втора класа отбор, дори и в "Б", дори и във "В" група всички знаят, че канарите са били и рано или късно отново ще бъдат фактор в първенството.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Дали никой не иска? Или просто всички са наясно, че тоя 1лв, след като се договорят, ще стане 500 хиляди евро, после 1-2млн евро и така до отказване на купувача? Мисля по-лесно ще се преговаря с неутрален синдик, който НАИСТИНА би продал отбора при подходяща оферта?
Кашчей написа:Я пак, че ми стана интересно.Откога синдикът има право да си разпорежда с акциите на акционерите в едно АД?
Кашчей написа:Някой от феновете на "Ботев", които много знаят, знаят ли колко акции има АД-то и каква е единичната цена на акция към момента?
antonzzzz написа:Кашчей написа:Я пак, че ми стана интересно.Откога синдикът има право да си разпорежда с акциите на акционерите в едно АД?
От момента ,в който АД-то се обяви в несъстоятелност.Синдикът се разпорежда с всичко -включая активи и пасиви.Кашчей написа:Някой от феновете на "Ботев", които много знаят, знаят ли колко акции има АД-то и каква е единичната цена на акция към момента?
Акционерната книга се крие по-добре и от "Изгубения символ",така че на въпроса едва ли някой ще може да отговори.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта