В "Империал" стартира акцията за спасение на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kishe
Контакти:

Re: В "Империал" стартира акцията за спасение на Ботев

Мнениеот kishe » 30 яну 2010 17:35

vivacanary написа:
Plovdiv24.bg научи, че е решено да се действа в две направления. Едното е създаване на ново АД, което да вземе лиценза на футболния клуб. Целта на това АД няма да е издържа отбора, а единствено взимането на лиценза. След това ще бъде обявено, че дружеството е отворено за спонсори и инвеститори, които са склонни да влагат във футболния клуб.

Втората точка по която ще се действа е ликвидацията на сегашния футболен клуб и действащото АД, за да не се стигне до парадокса два отбора с името Ботев да участват в шампионата.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.com/135391.html#ixzz0e6rrjZ73

Това означава ли различна форма на управление в сравнение с другите български отбори, също така означава ли че ще започнем наново от В група?
Моля някой който е наясно със сутиацията и процедурите да обясни малко за положението.

май от в група спасение няма понеже българсикте закони не позволявали да влезе синдик сега а чак на по късен етап което значава че за да обявим фалит на сеслкото ад това е равно на в група лично мен това ме устройва.единствено ме е яд че за 100 годишнината няма да сме в а група
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 30 яну 2010 17:39

kishe написа:май от в група спасение няма понеже българсикте закони не позволявали да влезе синдик сега а чак на по късен етап което значава че за да обявим фалит на сеслкото ад това е равно на в група лично мен това ме устройва.единствено ме е яд че за 100 годишнината няма да сме в а група

Точно за това питам.А дали няма някакъв начин някой друг отбор от Б група да заеме мястото ни и съотвено ние неговото, при положение че процедурата по отнемането на лиценза проработи?

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 30 яну 2010 17:44

Няма да правим надявам се номерата на ВИС-2 с отборчето си от Кюстендил :) В - В, кво толкова? Изобщо не ми пука къде играе Ботев Пловдив.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 30 яну 2010 17:52

Налой знае ли дали ще има официално изявление след срещата?
Дали Ринг или някоя друга медия ще отразят нещо?
Дано онези малоумнци в БФС си размърдат закърнелите мозъци и позволят на синдик да влезе в клуба, ако е възможно без да ни вадят по английски образец.
След това много статии в "7 дни спорт" днес си мисля .че общественото мнение споделя тази идея.
Остава БФС и Професионалната лига да го позволят.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 30 яну 2010 17:54

ама и вие сте едни мислители :) Много е просто - Локо Пд като какви играят в "А" група? Това не е ли Велбъжд (Кюстендил). Черноморец как влязоха в "Б" група - като "Вихър" (Айтос). Изобщо не е сложно. Ако имате късмет, още следващия сезон ще играете в "А" група.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 30 яну 2010 18:04

Момчета това е последната битка от войната. Аз съм на мнения, че този план трябва напълно да бъде подкрепен от нас феновете. Сега трябва да сме единни и силни, за да изхвърлим този паразит Христолов завинаги от Ботев. Ако успеем, съм сигурен, че ще му постелим пътя към затвора.

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 30 яну 2010 18:12

Заканите за създаване на нов футболен клуб като алтернативен на ПФК Ботев 1912 (Пд) преминаха в реални действия. Легенди на "канарчетата", бизнесмени, фенове и политици се събраха в пловдивския хотел "Империал", за да положат основите на новия клуб. Той ще носи името Ботев Пловдив, за разлика от ПФК Ботев 1912 АД, където мажоритарен собственик е най-честният и почтен бизнесмен в България, човекът с инициалите Д.Х.

Революционната сбирка уважиха всички от славния тим на "жълто-черните" през 80-те години на миналия век. Начинанието подкрепиха треньорът Иван Глухчев, капитанът отпреди четвърт век Петьо Зехтински и бившите му съотборници Атанас Пашев - Пашата, Костадин Костадинов, Марин Бакалов, Трифон Пачев, Запрян Раков, Костадин Костадинов, Славчо Хорозов. В срещата, преминала на закрити врати, се включи и зам.-кметът и отговорник по спорта в община Пловдив - Георги Титюков, както и неговия колега от "Чистота" Радослав Кошински. Присъствие записаха още бившите директори на Ботев Боби Димитров и Христо Андреев, които бяха в компанията на своя медиен шеф Николай Бареков. На мини конгреса бяха и всички тартори на агитката, включително и бившият шеф на фенклуба на "канарчетата" Румен Баланджиев. Големият отсъстващ бе Динко Дерменджиев - Чико, който бе забелязан в Новотел Пловдив. Чико предпочете да зяпа полуфиналите от държавното първенство по шах, вместо да участва в сбирката.

В "Империал" се реши учредяването на новия Ботев, което ще стане факт в близките дни. Организаторите на мероприятието бяха поканили и юристи, които разясниха на участниците процедурата до регистриранетои в съда на новото АД. То най-вероятно ще носи името Ботев Пловдив АД. Сигурно е само, че новия Ботев ще играе мачовете са на стадион "Христо Ботев" край Бирената фабрика. Това обещаха вчера присъствалите на срещата общинари.

Вече са събрани 50 000 лева за уставния капитал на новия Ботев. Създадена бе и работна група, която да подготви документацията на АД-то. В нея влизат адвокати, икономисти и хора, започнати с процедурата по учредяването на футболно акционерно дружество. "Ще направим всичко възможно да се потърси съдебна отговорност от Христолов, който умишлено доведе до фалит Ботев", зарекоха са феновете.

Самият Христолов трескаво търсеше информация от сбирката, като звънеше на фенове, за да ги разпитва за резултатите от революцията в "Империал". "Ще спася Ботев. германците идват във вторник, за да купят клуба", кълнеше се Христолов пред представители на агитката. Но явно трепери за бъдещето си, защото дните му и дните на неговата футболна формация на игрището край Бирената фабрика са преброени.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 30 яну 2010 18:13

Успех на начинанието :!: Без Ботев българския футбол няма да е същият ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 яну 2010 18:16

vivacanary написа:
kishe написа:май от в група спасение няма понеже българсикте закони не позволявали да влезе синдик сега а чак на по късен етап което значава че за да обявим фалит на сеслкото ад това е равно на в група лично мен това ме устройва.единствено ме е яд че за 100 годишнината няма да сме в а група

Точно за това питам.А дали няма някакъв начин някой друг отбор от Б група да заеме мястото ни и съотвено ние неговото, при положение че процедурата по отнемането на лиценза проработи?

Възможно е да играете в Б група ако купите лиценз на такъв отбор който се състезава в Б групата за сезон 2010/2011.Така направи примерно фк Банско 1951 година като купи лиценза на отбора на Пирин Благоевград 1931.Но имате ли да изкарате толкова пари и дали някой отбор ще продаде лиценза си?Банско улучиха момента когато двата Пирина се обединиха в един и реално този който остана в Б нямаше никакъв смисъл да се състезава
и така Банско взе лиценза като доигра сезона като Пирин Банско.Реално аз мисля че ще е по-добре да почнете от В група за да съберете и обиграете отбор който да атакува А група.Иначе забравяте за сегашната емблема (и без това не я харесвам).Тя остава собственост на АД-то на Христолов.Надявам се че съм ви помогнал малко ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
1912
Контакти:

БРАВО КАНАРИ!НАПРЕД!ПО-ОБЕДИНЕНИ И ПО-СИЛНИ ОТВСЯКОГА...

Мнениеот 1912 » 30 яну 2010 18:17

Заканите за създаване на нов футболен клуб като алтернативен на ПФК Ботев 1912 (Пд) преминаха в реални действия. Легенди на "канарчетата", бизнесмени, фенове и политици се събраха в пловдивския хотел "Империал", за да положат основите на новия клуб. Той ще носи името Ботев Пловдив, за разлика от ПФК Ботев 1912 АД, където мажоритарен собственик е най-честният и почтен бизнесмен в България, човекът с инициалите Д.Х.

Революционната сбирка уважиха всички от славния тим на "жълто-черните" през 80-те години на миналия век. Начинанието подкрепиха треньорът Иван Глухчев, капитанът отпреди четвърт век Петьо Зехтински и бившите му съотборници Атанас Пашев - Пашата, Костадин Костадинов, Марин Бакалов, Трифон Пачев, Запрян Раков, Костадин Костадинов, Славчо Хорозов. В срещата, преминала на закрити врати, се включи и зам.-кметът и отговорник по спорта в община Пловдив - Георги Титюков, както и неговия колега от "Чистота" Радослав Кошински. Присъствие записаха още бившите директори на Ботев Боби Димитров и Христо Андреев, които бяха в компанията на своя медиен шеф Николай Бареков. На мини конгреса бяха и всички тартори на агитката, включително и бившият шеф на фенклуба на "канарчетата" Румен Баланджиев. Големият отсъстващ бе Динко Дерменджиев - Чико, който бе забелязан в Новотел Пловдив. Чико предпочете да зяпа полуфиналите от държавното първенство по шах, вместо да участва в сбирката.

В "Империал" се реши учредяването на новия Ботев, което ще стане факт в близките дни. Организаторите на мероприятието бяха поканили и юристи, които разясниха на участниците процедурата до регистриранетои в съда на новото АД. То най-вероятно ще носи името Ботев Пловдив АД. Сигурно е само, че новия Ботев ще играе мачовете са на стадион "Христо Ботев" край Бирената фабрика. Това обещаха вчера присъствалите на срещата общинари.

Вече са събрани 50 000 лева за уставния капитал на новия Ботев. Създадена бе и работна група, която да подготви документацията на АД-то. В нея влизат адвокати, икономисти и хора, започнати с процедурата по учредяването на футболно акционерно дружество. "Ще направим всичко възможно да се потърси съдебна отговорност от Христолов, който умишлено доведе до фалит Ботев", зарекоха са феновете.

Самият Христолов трескаво търсеше информация от сбирката, като звънеше на фенове, за да ги разпитва за резултатите от революцията в "Империал". "Ще спася Ботев. германците идват във вторник, за да купят клуба", кълнеше се Христолов пред представители на агитката. Но явно трепери за бъдещето си, защото дните му и дните на неговата футболна формация на игрището край Бирената фабрика са преброени.

Върни се в “Ботев”