БФС иска „А” група без пловдивски отбори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Re: БФС иска „А” група без пловдивски отбори

Мнениеот gogova4o » 11 ное 2009 18:34

какво,едоказал шотландския модел,колко силни отбора имаиколко пъти са печелили ЕК,че съм забравил?
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 11 ное 2009 18:34

PFC Litex написа:Момчета време е да се разбере, че след 2011 година нямаш ли стадион с покрити трибуни и ред други неща - няма лиценз.
Жалко за отборите които имат много фенове, но както някой вече сподели, феновете нямат тежест в нормативните уредби :|

Това се отнася само за мачовете в ЕКТ и за националните гарнитури. За вътрешните шампионати е пожелателно, но не и задължително условие!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 11 ное 2009 18:39

botev23 написа:
Corwin написа:Добре, де, при цялото ми уважение и личната ми болка към случващото се с пловдивския футбол, правилата са си правила. Ти сам казваш - нито точково, нито инфраструктурно, нито управленски, нито финансово сте наред. Еми, съжалявам, но уникалната публика на Пловдив няма тежест в нормативните уредби.
Това е все едно в един отбор да държат някой 50 годишен дъртак, болен от артрит, рак на белите дробове и с дървен крак, само защото преди 25 години е бил основна фигура в отбора. Няма как да стане просто.
Ами футбола на първо място е шоу, което гледат милиони. И ако тези милиони искат този 50 годишен дъртак, ще го държиш и за други ще се оглеждаш. Я сега помисли, ако А група стане от 8 отбора, какво следва? Аз веднага мога да ти ги изброя- ЦСКА, Левски, ЛокоСф, Славия, Черно Море, Черноморец, Литекс и последния е без значение. Това са отборите с най-малка посещаемост в А група с 3 изключения. Но и като изключим “вечното дерби“, срещу останалите отбори ЦСКА и Левски ще съберат най-много по 3-4 хиляди. Само за справка Ботев за три мача събра над 30 000хиляди. Ами Берое и Миньор. Какво тогава ще гледаш? Футбол от световна класа ли? Та грандовете без съдийте да им помагат, спокоино си губят 1/3 от мачовете. Иска се мерки от държавата, за стабилизиране на отборите от А група и възраждане на центрове като Търново, Русе, Враца и Плевен, а не окончателното им затриване.

Забравете - ще си направят Шопска "А" Лига и нещата ще им се наредят перфектно - Тази година на мене, догодина - на тебе. С по-малко отбори по-лесно се договарят нещата, хич да не ми говорат врели некипели за "качество" и прочее.

Малката Перука да не се прави на луд, защото в нормалните държави се мисли за традиционните центрове и не се хрантутят смешници, а се вземат мерки навреме.

Ако някой от насраните БФС-та и ПФЛ-та си беше мръднал пръстта, нямаше да ги има нито Мацета, нито Лупита, Селяци, Аналки, Борати, нито никой... Обаче шубето голям страх, оставиха на живуркане старите отбори, подкрепяха продажните им президенти и когато "Бащиците" вече нямаха пари или ставаха неудобни - хайде, вън от чадъра...

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 11 ное 2009 18:41

Corwin,кажи ми кои са тези силни отбори които са се върнали във Шотландия.И затова ли има преложение там Селтик и Рейнджърс да са във висшата лига от 2014 година.Кажи ми едно ама наистина силно първенство и техните отбори да имат успехи със 12 или 14 отбора

Потребителски аватар
Borislove
Контакти:

Мнениеот Borislove » 11 ное 2009 18:48

Кой ви е виновен че не можете да играете ? Пловдив!?!?
Левски София(TM)

Потребителски аватар
Juventina
Контакти:

Мнениеот Juventina » 11 ное 2009 18:49

Не съм 100% съгласен с автора, но има доста истина.

Лично най-много се разграничашам от мненията за Черноморец. Вярно е че нямат никаква публика, но според мен Краси и немската друзина правят много да популяризират футбола в града, и по този начин да привлекат повече фенове - със ивенти като "деня на отворените врати за семейства с деца, да вземат автографи и т.н.". И това е много положително!

Спомням си преди N години когато Гигов водеше Локо, отиваш на стадиона - всеки кръг ти дават безплатно брошурка с по един играч от тима и биографията му, и програмата за целия шампионат, класирането, етц. и аз като едно хлапе се зарибявам. Ок, сега е интернет ера, не е необходим много paperwork но да раздадат нещо с линк до сайтовете на гонг, lportala.net etc. идеи ще се намерят.

Също като слушах президентите пред Яне - всички скатават и се оправдават и псуват, и са прави малко защото много от тях дават лични пари, единствен от черноморец президента излезна с предлозения да се променат законите - вместо клубовете да плащат под масата за да пестат данъци - да го направят тези пари вместо за данъци да отиват за усъвършенстване на стадионите и инфраструктурата, и тогава да гонят и президентите да го спазват това по сериозно, и от това печели само футбола в БГ!
Последна промяна от Juventina на 11 ное 2009 18:52, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 11 ное 2009 18:49

Corwin написа:Ти сам казваш - нито точково, нито инфраструктурно, нито управленски, нито финансово сте наред. Еми, съжалявам, но уникалната публика на Пловдив няма тежест в нормативните уредби.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

ico_pld_80
Контакти:

Мнениеот ico_pld_80 » 11 ное 2009 18:50

Borislove написа:Кой ви е виновен че не можете да играете ? Пловдив!?!?

Такива фенове на Левски от Щумен са виновни,на теб пука ли ти за отбора от твоя град

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 ное 2009 18:51

Neo M написа:
PFC Litex написа:Момчета време е да се разбере, че след 2011 година нямаш ли стадион с покрити трибуни и ред други неща - няма лиценз.
Жалко за отборите които имат много фенове, но както някой вече сподели, феновете нямат тежест в нормативните уредби :|

Това се отнася само за мачовете в ЕКТ и за националните гарнитури. За вътрешните шампионати е пожелателно, но не и задължително условие!

В един момент ще стане задължително и за вътрешното първенство.
Няма как даден отбор стадиона да му е перфектен, да тренира в идеални условия и да отива да играе мач на картофена нива.
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 11 ное 2009 18:55

ХАЙДЕ БЕ...ОПРАВДАНИЯ ЗАРАДИ ИНФРАСТРУКТОРАТА НА СТАДОНИТЕ В ПЛОВДИВ,И НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ЛИЦАТА ДХ-С И ГАЛКА!В ИНТЕРЕС Е НА СОФИИЙСКИТЕ ОТБОРИ ДА НЯМА ФУТБОЛ В ПЛОВДИВ,ЗАЩОТО АКО ИМАМЕ ПО-КАДЪРНИ ОТБОРИ И МОЩНАТА ПОДКРЕПА НА ПУБЛИКАТА,НЯМА КАК ДА ВЗИМАТ ТОЧКИ В ПЛОВДИВ!СПОРЕД МЕН БФС УМИШЛЕНО УБИВА ФУТБОЛА В ПЛОВДИВИзображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”